{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : milliste tähemärkide esindajad on kõige kaastundlikumad ja empaatilisemad?

    foto : unsplash    Neil on oskus näha teistes r...

 

 

foto : unsplash

 

 Neil on oskus näha teistes rohkem head, kui halba. Nad oskavad sind lohutada ja maha rahustada vajaduse korral. Neil on mingi eriline anne ja oskus teisi inimesi mõista ning neist aru saada. Millised on sodiaagi kõige heatahtlikumad ja kaastundlikumad märgid? 

Sodiaagimärkide seas on neid, kes usuvad kaljukindlalt, et vitsa asemel tuleb alati kasutada headust. Nad näevad igas inimeses midagi head. Nad leiavad isegi vabanduse nende käitumisele, kes on nendega halvasti ringi käinud. Kui sa arvad, et nad on liiga head, siis tegelikkuses ei ole nende südames midagi muud, kui kaastunnet ja armastust. Milliste tähemärkide esindajad mõistavad sind sõnadetagi? 

Sodiaagiringis on igal sodiaagimärgil oma iseloom. On neid, kes paistavad silma oma tundlikkuse poolest, on neid, kes on hästi energilised, egoistlikud, uhked ja salapärased. Sodiaagimärkide head ja halvad küljed moodustavad ühtse terviku, igaüks täiendab tänu sellele teisi. Kui aga lähemalt uurida neid, kes on kaastundlikuma loomusega, siis tuleb arvesse võtta mitmeid tegureid. Kõigepealt armastuse planeedi Veenuse aspekti, mis annab aimu sellest, millised on suhted teistega. Seejärel asteroid Chiron' aspekti. Chironit teatakse vähem, ometi on tegemist ravitsejaga, mis kannab enda sees hingevalu. Chironi aspekt annab märku sellest, kui palju inimene on valmis oma lähedasi aitama. Seejärel Kuu, mis peegeldab emotsioone ja instinkti.

 

Millised on sodiaagi kõige kaastundlikumad tähemärgid? 

 

 

KALAD

Kalade esindaja usub oma südames, et igas inimeses on midagi head. Ta unistab paremast ja õiglasemast maailmast, kus kõik inimesed saavad olla õnnelikud. On ta liiga suur idealist? Kahtlemata.. .Kalade esindaja on usalduslik ja tahab tõesti näha teistes midagi head. Tema suust võib kuulda tihti sõnu : "Jah, aga...". ise on ta pigem vaikne ja rohkem omaette, kui tal tuleb aga kellegi kaitseks välja astuda, võib ta muutuda väga sõnakaks ja julgeks. Ta on tähelepanelik kõigi vastu ja näeb tihti seda, mida teised ei näe. Selle tõttu ta ilmselt mõistabki teisi nii hästi. 

Kalade planeet Neptuun on andnud talle võime olla mitmes kohas korraga. Kalade esindaja on tundlik ja tahaks leida aega kõigi aitamiseks. Ta on kaastundlik kõigi vastu, keda ta oma teel kohtab. Maailm võib öelda, mida ta tahab, kui Kalade esindaja tunneb sinu head energiat, siis tõttab ta sulle appi hoolimata kõigest. 

 

 

 

KAALUD

Kaalude esindaja ei ole niivõrd idealist ega tundlik, ta lihtsalt tahab teha seda, mida ta peab õigeks enda silmis. Ta on sündinud Veenuse kaitse all. Kui kogu ülejäänud maailm peab Kaalude esindajat inimeseks, kes ei suuda otsuseid vastu võtta, siis tegelikult on ta hoopis ameti sellega, et ta kaalub poolt- ja vastu punkte. See võib võtta aega ja tunduda pikk. Näiteks Jäära jaoks, kes väga kannatamatuks muutub seejuures ega suuda ära oodata, mil Kaalud lõpuks ometi midagi otsustavad. Kaalude arvates on aga igal asjal alati kaks külge. Näiteks näeb ta igas inimeses nii tema häid, kui halbu omadusi ilma, et ta sulle sellest räägiks. 

Ta on tõeline diplomaat ja väga empaatiline teiste vastu. Mitte miski ega keegi ei suuda teda veenda selles, et üks olukord võiks olla ainult must või valge. Ta on inimene, kes võitleb rahu eest ja seega kõikide värvide eest. Ta on inimene, kes oskab oma lähedasi maha rahustada ja toetada, nende muresid ja rõõme ära kuulata, neile head nõu anda ja isegi panna neid naeratama, sest ta saab neist aru. Ta saab aru, et sa ei teinud meelega seda, mida iganes sa ka ei teinud. Ta aimab, et midagi on korrast ära ja muretseb sinu pärast, kui sa korraga iseendasse sulgud ja hakkad eemale hoidma või kui sa korraga teravaks muutud. Ta leiab sulle ja sinu käitumisele sellisel puhul vabandusi ja annab sulle andeks. Kõike seda talle omase heatahtlikkusega. Ning kallistab sind lisaks.

 

 

 

VÄHK

Kui sa peaksid olema kurb, võid sa nüüd oma pisarad ära kuivatada ja otsida kaastunnet ning lohutust mõne Vähi tähemärgi esindaja juurest. Kui sul on hirm või sa kardad, tuleb ja rahustab ta sind maha ning võtab su mured ära. Kui sa oled armunud, tunneb ta rõõmu selle üle, et sa õnnelik oled. Tal on oskus lugeda seda, mis toimub teiste südames. Sa ei pea rääkima talle kõike ära, mis su südame peal on, sest ta mõistab sind niigi ilma sõnadetagi. Ta mõistab sinu emotsioone, hirme ja kartusi. Ta teab kõike, mõnikord isegi enne sind. Ta on hästi tundlik. Ta on nagu lapsevanem, kes tahab, et tema lähedased tunneksid end hästi ja oleksid kaitstud. Ta tahab tunda, et ta on teistega seotud. Ta ei ela teistega koos vaid teiste jaoks. Ta on hästi tugeva intuitsiooniga ja tunneb sellepärast seda, mida teised mõtlevad ja üle elavad oma elus. 

Talle meeldib olla teiste jaoks vajalik. Talle meeldib, kui talle tullakse oma muredest ja rõõmudest rääkima. Ta tuleb alati appi, kui tema abi palutakse. Ta on valmis tulema kell neli hommikul sind lohutama vajaduse korral. Ta on valmis kõigeks teiste pärast. Ta on armastus ise, keda kõik oma ellu vajavad.


Kommentaare ei ole