{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : põhjus, miks sa kunagi ei tohi kinkida oma südant inimesele, kes on sündinud Veevalaja tähtkujus

    foto : unsplash / shadon das    Veevalaja on viimane so...

 

 

foto : unsplash / shadon das

 

 Veevalaja on viimane sodiaagi õhumärk, kes on oma loomuselt väga meeldiv ja lausa vastupandamatu, ta on hea suhtleja ega jäta kedagi ükskõikseks. Aga ka temal, nagu kõikidel teistel, on omad puudused. Veevalaja põgeneb armastuse eest.

Veevalaja ei kuulu päriselt nende tähemärkide hulka, kelle peale võib kindel olla. Avalda talle armastust ja ta põgeneb su silmapiirilt ilma, et vaataks kunagi tagasi. Kahtled sa selles? Kui sa tahad hoida oma närve ja aega, siis on parem, kui sa ei kingi oma südant kellelegi, kes on sündinud Veevalaja tähtkujus. 

 

 

 

Milline Veevalaja on? 

"Jah, aga...." - need on sõnad, millega Veevalaja alustab kõiki oma lauseid ja millest ta ei saa üle ega ümber. Ta on alati kohal, kui kuskil mõni meeleavaldus, ta on alati valmis rõhutuid kaitsma. Tema jaoks pole midagi tähtsam vabadusest. Ja selle all peab ta silmas oma isiklikku ja teiste vabadust. See on joon, mille talle on andnud teda valitsev planeet Uraan (ideaalide planeet). Veevalaja on natuke mässumeelne, tõeline revolutsionäär. Veevalajale ei meeldi teha asju nii nagu teised seda teevad. Sellepärast võib ta kulutada oma energiat täiesti vastuoluliste asjade peale. Temaga koos olles oled sina see, kes alati eksib, tema ei eksi mitte kunagi. 

Tal on pea natuke pilvedes ja tundub, nagu ükski sündmus teda isiklikult ei puuduta. Veelgi hullem,  ta ei tea mõnikord ise ka, mida ta tegelikult tegema peaks. 

"Lähme nädalavahetuseks kahekesi kuhugi? "

"Ma ei saa, mul on vaja kindlasti minna ühele meeleavaldusele ."

 

 

Kui aga on vaja minna plaksutama ja kaasa elama mõnele töökaaslasele, keda ta korra kohtas kohvimasina juures, ja kes talle teada andis, et ta eesoleval pühapäeval astub seal asutuses sõnavõtuga üles, on ta kohe kohal oma toetust avaldamas. Sama kehtib ka vana sõbra kohta, keda ta lubas kolimisel aidata, peale seda peab ta kindlasti minema järjekordsele meeleavaldusele, samal ajal, kui sina tahtsid temaga teie pulmaaastapäeva tähistada. Meie kallil Veevalajal on väga raske panna prioriteete paika oma elus ja selle tõttu ongi tal tuhat tegemist, ainult, et ta ise ka ei tea õieti, mis kõige tähtsam on. Nii igapäevases elus, kui armastuses, on ta kohal ainult pooleldi. Ta on kohal aga ei ole ka. 


Milline on armunud Veevalaja? 

Igal inimesel on oma tugevad ja nõrgad küljed. Astroloogias on nii, et kõik tähemärgid täiendavad teineteist. Kõik on korras. Ja probleemi ei ole. Vähemalt see on Veevalaja arvamus. Ta on natuke kergemeelne, vabameelne, pealiskaudne ega seo end kunagi mitte kellegagi, nii ei ole tal vaja muretseda mitte millegipärast. Veevalajatest räägitakse sageli, kui juttu tuleb horoskoobi kõige truudusetumatest tähemärkidest, ta ise aga armastab põnevust ja üllatusi. See võib ju iseenesest olla hea aga temaga ei tea kunagi, mis järgmisel hetkel juhtuma hakkab. Aga kui alguses võib see olla tore, siis pikepeale muutub väsitavaks. 

 

 

Olles koos Veevalajaga, pead sa olema valmis selleks, et sa pead kogu aeg temas pettuma. Sa tahad, et ta näitaks sulle oma tõelisi tundeid välja, tema aga kingib sulle väikese võtmehoidja. Veevalaja loodab oma heale huumorimeelele, mis aitab teda igast olukorrast tavaliselt välja. 

Ja mis puutub teiste ootustesse, siis tema ei saanud aru, see ei ole tema süüa, ta ei teadnud, et see sinu jaoks nii tähtis on. 

Ja kuna Veevalaja on veemärk, seega peab kogu aeg voolama, siis on ta pidevalt tegevuses millegagi. Kui sa kord peaksid ta maha jätma, sest sina enam ei jaksa ja ei suuda, võid sa kindel olla, et tema juba tegeleb mõne teise asjaga. Ära mõista teda hukka. Ta on vaba hing, vabal maal. Ta on vaba nagu õhk ja tuul. Ta on metsik liblikas. Tal pole hetkegi aega raisata ja sinul ilmselt ka mitte. Seega, kui sa vähegi hoolid oma vaimsest tervisest ja heaolust, siis meie soovitus oleks : ära mõtle enam oma Veevajalast eksi peale!



 

Kommentaare ei ole