{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : järgmine nädal tuleb natuke keerulisem nende tähemärkide esindajate jaoks

foto : unsplash / Anthony Tori      Vähemalt kahe tähemärgi...

foto : unsplash / Anthony Tori

 

 

 Vähemalt kahe tähemärgi esindaja jaoks võib järgmine nädal tulla natuke keerulisem. Kui paljud inimesed tunnevad juba ette rõõmu selle üle, et maikuu on algamas. Maikuu on aga aasta üks ilusamatest kuudest ja mitte ainult sellepärast, et selles kuus on mitu puhkepäeva, vaid sellepärast, et siis ilmad ilusad ja aed õitemeres. Maikuu toob meile kaasa esimesi maasikaid, lõhnavaid sireleid ja toomingaid, lindude laulu. Ent, kui osade tähemärkide esindajatele toob maikuu algus head õnne kaasa (selle kohta saab lähemalt lugeda SIIT), siis teiste jaoks tõotab see tulla natuke keerulisem. Sellest ajast, kui Päike sisenes Sõnni märki, on mitmed tähtsamad planeetide liikumised aset leidnud. Merkuuri retrograad on läbi saanud, Marss on sisemas kohe-kohe Jäära märki ja sellepärast ongi asjad praegusel hetkel üsna sassis.

 

 


Milliste tähemärkide esindajate jaoks võib järgmine nädal tulla natuke keerulisem? 

SKORPION

Skorpion peab olema järgmisel nädalal järeleandlikum ja paindlikum. Ehkki see pole üldse tema loomuses. Ent järgmised päevad võivad õpetada Skorpionile asjadel vahet tegema. Midagi hullu ei ole vaja karta, mitte mingit katastroofi temaga juhtumas ei ole. Ent kuna Skorpionil on ääretult pessimistlik, võib ta näha rohkem halba kõiges. Jah, Päike on praegusel hetkel Sõnni märgis, jäädes seega Skorpioni märgiga opositsiooni. Varsti liitub Päikesega ka suhete planeet Veenus (29. aprill). See võib vaese Skorpioni täielikult rööpast välja ajada nagu igal aastal samal ajal. Ent kallis Skorpion, kui sa keskendud ainult sellele, mis su elus halvasti on, magad sa kõik head võimalused maha. 

Skorpionil on ka vahendeid, mille abil kõikidest probleemidest üle saada. Skorpionil on praegusel hetkel ikkagi rohkem õnne, kui teistel Veemärkidel nüüd, kus Marss on lahkumas Kalade märgist, et edasi liikuda Jäära märki. Marss oli ka Skorpioni planeet enne, kui ta sai endale Pluuto, selle tõttu toobki Marss ka Skorpionile head õnne kaasa. Kui Skorpion otsustab näha oma elus seda, mis on hästi, toetab Marss teda kõikides ettevõtmistes ja aitab tal oma unistusi ellu viia. 

 

 


KALAD

Kalade esindaja peab endale seadma kindlad eesmärgid. Tõtt öelda pole eesmärkide seadmine üldse Kalade kõige tugevam külg. See on tema jaoks tõeline väljakutse. Maikuu toob kaasa suuri muutusi Kaladele. Päike on küll Sõnni märgis (sõbramärk) ja see on iseenesest hea, aga planeet Marss on lahkumas Kalade konstellatsioonist. See võib tekitada üsna suurt segadust tema elus ja selle tõttu on tal ka raskem järgmisel nädalal otsuseid vastu võtta ning ennast motiveerida. 

Marss on veel mõned päevad Kalade märgis (kuni 1. maini) ja selle tõttu saab viimane veel natuke Marsi jõuduandvat energiat ära kasutada. Marss ei ole öelnud veel oma viimast sõna Kalade plaanide ja projektide suhtes, kõikide märkide järgi teeb ta viimasele veel ilusa kingituse enne lahkumist. Õnneks hoiab ka Saturn (kohusetunne, reeglid, otsused) Kaladel silma peal. Saturn on juba mõnda aega Kalade märgis, aidates tal oma plaane ellu viia ning näha asju selgema pilgu läbi.


Kommentaare ei ole