{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : miks sa ei tohi kinkida oma südant inimesele, kes on sündinud Kalade tähtkujus

  foot :unsplash / Anastasia Skylar     Ainult Kalade tähem...

 

foot :unsplash / Anastasia Skylar

 

 

Ainult Kalade tähemärgi esindaja on võimeline elama õhust ja armastusest, sest midagi rohkem ta oma õnneks lihtsalt ei vaja. Ta usub armastusse. Ja tahab, et sa mõtleksid nii nagu tema.

 Kuidas siis kõige paremini kirjeldada neid, kes on sündinud Kalade tähtkujus? Nad nutavad palju, väga palju, sest nad on väga tundliku hingega. Kalad, sodiaagi viimase märgina, on suured romantikud. Ehkki ta ise seda sulle nii lihtsalt ei tunnista. Ta unistab suurest ja tõelisest armastusest, satub aga alati selliste otsa, kellega ta saab rahulikult telekat vaadata. Ta ei taha stressi oma ellu. Mõnikord on temast aga raske aru saada. Ta võib olla tujukas, salapärane ja liiga vaikne. Mitte iga kord ei saada teda hea kuulsus. Aga enne, kui kõik Kalad meile kaebakirju saatma hakkavad, olgu öeldud, et kõikidel sodiaagimärkidel on omad head ja halvad küljed, oma nõrkused ja tugevused ja et meie eesmärk ei ole mitte mingil juhul rünnata Kalade esindajaid. Selle asemel, et võtta kõike sõna-sõnalt, tuleks seda artiklit võtta, kui meelelahutust. Sest meie jaoks olete te kõik kallis, olenemata sodiaagimärgist. Seega ei tule kõne allagi, et ühel hetkel tuleks meil selline mõte pähe, et täna hakkame kiusama kõiki neid, kes on sündinud Kalade tähtkujus. 

 

Miks Kalade tähemärgi esindajat on nii raske mõista? 

Sest ta on siin ilma, et ta päriselt siin oleks. Ta võib siin olla aga oma mõtetes on ta mujal. Ta ei julge sulle kõike rääkida. Selle asemel on ta vait, vähemalt ei pea ta nii sulle aru andma oma tegudest. Said aru, temast ei ole võimalik aru saada. Ta on reaalsusest täiesti välja lülitatud selle jaoks, et ta saaks aru, mis tema ümber toimub ja aset leiab, ta kuulab liiga palju oma intuitsiooni selleks, et võtta aega ja selgitada sulle seda, mida ta tunneb. Teda on võimatu kirjeldada ja määratleda. Teda on võimatu kinni püüda ja kätte saada. Mõned ütlevad, et see on puudu, teised ütlevad, et selles seisnebki tema tugevus. 

 

 

 


Milline on tema nõrk külg? 

Alguses oled sa rõõmus ja leiad, et nii tore, et ta su elus on ja et sa just temaga kohtusid. Ta on hooliv, õrn, paeluv. Aga pikapeale - ja seda eriti juhul, kui sa oled sündinud tulemärgi all (Jäär, Lõvi, Ambur) - hakkad sa tüdinema sellest ilusast unenäost. Ta on liiga salapärane ja suhtleb tõesti minimaalselt. Ta lihtsalt väsitab su ära. Sama kehtib ka siis, kui sa oled sündinud õhumärgi all - Kaksikud, Kaalud, Veevalaja - ja võid veeta terve öö ainult rääkides. Kalad eelistavad tegutseda, rääkimise peale ei ole nad nii meistrid. Seega ära oota, et ta avaldaks sulle armastust. Ilmselt ei tee ta seda kunagi. 


Millised on tema puudused? 

Mis puutub armastusse, siis on kõik suurel määral omavahelise sobivuse küsimus. Sageli inimesed täiendavad teineteist. Ja selle tõttu moodustavad 12 tähemärki ühe terviku. Iga märk täiendab teist omal moel. Olgu see kõik öeldud täpsustuseks, et Kalad ei mõtleks nagu kiusaksid teised jälle teda. Kaladele meeldib ohvrit mängida. Ja sellepärast ongi hea, kui juba ette teda lohutada. Selles ilmselt seisnebki tema kõige suurem puudus. Enesekindluse puudus või kalduvus alati end võrrelda teistega, mille pärast ta vajab, et keegi teda kogu aeg rahustaks. 

 

 

"Ma ei ole sinu jaoks piisavalt hea, ma tean seda väga hästi..." 

"Nagunii varem või hiljem leiad sa kellegi, kes on minust tuhat korda parem..."

Pikapeale hakkab see sind väsitama, et sa pead kogu aeg talle midagi tõestama ehkki sina tahtsid ainult teada saada, kas te võiksite minna kahekesi nädalavahetust veetma. 

Ta hoiab kõike endas, ei räägi palju, vaikib suurema osa ajast ja siis plahvatab ühel ilusal hetkel, kui sa seda kõige vähem ootad. Kui ta armastab, siis armastab ta ihu ja hingega. Ta kaldud sageli liialdama ja võib olla väga armukade. Ta on võimeline ennast ise ka üllatama aga ta teab, et tundeid ei saa kontrollida. Tegelikult ei kontrolli ta üldse enda juures midagi. Tal on oma arusaam armastusest ja paarisuhtest ja mingi imelik nägemus ilmaelust. Tema silmis on kõik hea ja iga inimene väärib ühte võimalust. Ühel hetkel väsitab selline suhtumine sind. Ta võtab kõike nii rahulikult ja ootab, et sina teeksid tema eest kogu paberimajanduse ära, sest see tüütab teda. Seega pare on, kui sa mitte kunagi ei kingi oma südant kellelegi, kes on sündinud Kalade tähtkujus


 

Kommentaare ei ole