{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : Koera aastal sündinud Kaljukits

     Koera aastal sündinud Kaljukits on oma loomuselt rahulik ja mõistlik inimene, kes äratab teistes usaldust. Isegi kõige ...


 

 

 Koera aastal sündinud Kaljukits on oma loomuselt rahulik ja mõistlik inimene, kes äratab teistes usaldust. Isegi kõige raskemates olukordades suudab ta säilitada kaine mõistuse ja jääda külmavereliseks. Ta on heatahtlik ja tunneb vastutust teiste ees. Koera aastal sündinud Kaljukits on palju avatum ja kaastundlikum, kui teised Kaljukitsed. Koer õpetab Kaljukitse, kuidas olla sõbralikum ja kannatlikum. Koera aastal sündinud Kaljukits on tähelepanelikum teiste vastu, tunneb kaasa teiste muredele ja kannatustele. Ta on valmis suurteks ohvrimeelsusteks nii teiste heaks, kui ka oma isiklike ideede elluviimise jaoks. Ta on kõrgete moraalinormidega inimene. 

Ta mõtleb praktiliselt, on tasakaalukas ja usaldusväärne. Samal ajal teiste vastu sõbralik. Temaga on lihtne suhelda. Ta ei ole keeruline inimene. Oma loomult on ta rahulik ja väga õiglane. Ta ei suru oma tahtmist teistele peale. Ent ta haarab igast võimalusest kinni, et oma elu paremaks muuta. Ta on kohusetundlik, ta tunneb ennast teiste eest vastuvana. Ta on väga hea ja truu sõber, valmis alati kaitsma oma lähedaste huve. Ta saab teistega väga hästi läbi ent jagab vähestega oma tõelisi mõtteid. Tal on vaja palju aega enne, kui ta hakkab kedagi usaldama. Selle tõttu ongi tal vähe lähedasi sõpru. Ent need on inimesed, kelle peale ta võib alati kindel olla.

 

 

Ta on põhimõttekindel inimene, kellest peetakse lugu. Lähedased peavad teda natuke autoritaarseks. Talle meeldib teiste eest hoolitseda, ta on alati valmis teisi ära kuulama ja aitama. Ta on valmis toetama ka materiaalselt. Ta on kokkuhoidlik ja säästlik inimene. Ta ei loobi oma raha tuulde ega kuluta liiga palju. Ta tunneb raha väärtust. Ent ta ei ole kade ega ahne. Teda ei saa pidada egoistiks - vastupidi - ta on helde ja suure südamega. Ent mitte kunagi ei hakka ta tegema midagi ettevaatamatut. Ta on nõudlik ja õiglane nii iseenda, kui ka teiste vastu. Ta ei hakka iialgi aitama inimesi, kellel puudub südametunnistus ja kelle tegudest ta lugu ei pea. Teised võivad aga alati tema peale kindlad olla, sest ta peab oma sõna. 

Ta on praktilise mõtlemisega inimene, kelle jalad on alati kindlalt maa peal. Kõik tema ettevõtmised õnnestuvad ilmselt just selle tõttu. Ta on harjunud mõtlema positiivselt ja seda ka siis, kui asjad ei peaks minema tema plaanide kohaselt. Ta suudab säilitada rahu igas olukorras. Ent ta keskendub liiga palju tulemustele ja selle tõttu on tal raske võtta vabalt ja lihtsalt lõõgastuda. Teiste vastu on ta sõbralik ent võtab tõsiselt kõike, mis toimub. Kriitikat võtab ta väga isiklikult ja võib tõsiselt solvuda, sulgudes täiesti iseendasse. Ta ei ole inimene, kes oskaks enda üle naerda. Aga see polegi kõige olulisem, sest tal on teisi häid omadusi : ta on suure südamega ja aus. Ta räägib alati tõtt ja usub sellesse, et igast inimesest võib asja saada. Ta on tugeva iseloomuga, valmis otsustavalt käituma. Ta ei vaja teiste haletsust ega heakskiitu, talle ei meeldi meelitused. Ta hindab aga toetust ja tänusõnu, mis tulevad südamest.

 

 


Armastus

Kaljukits on reserveeritud olemisega, pealtnäha range ja kinnine. Ent sügava hingeeluga. Ta valib hoolega, kellega ta suhtleb. Ta on võimeline avama oma südame ainult inimesele, kellega ta tunneb tõelist lähedust. Ent kui ta on selle inimese leidnud, armastab ta teda nii nagu vaja. Raske on leida inimest, kes oleks temast truum ja lojaalsem. 

Tema pereelu on õnnelik. Ta vajab partnerit, kes pühendaks end temale ja perele. Ta on konservatiiv, kellele ei meeldi muutused. Pere on see, kust ta saab jõudu juurde. Tal ei ole kõrvalsuhteid. Ta peab tähtsaks korda ja selle tõttu on kõik tema päevad korralikult planeeritud. Ta on nõudlik ja ootab, et tema lähedased talle kuuletuksid. 

 

 


Töö

Ta on arukas ja mõistlik inimene, kes on võimeline pühkima kõik takistused oma teelt. Ta on distsiplineeritud inimene, kes hindab kõrgelt harjumuspärast elu. Ta on eeskujulik töötaja, kes käitub alati väärikalt ja on kohusetundlik. Ent ta võiks olla ambitsioonikam, sest ta ei ole valmis ohverdama oma elu karjääri tegemiseks. Ta lepib ka tavalise tööpostiga, kõige tähtsam on tema jaoks hoida oma vaimset tervist. 

Ta on tõsise ellusuhtumisega, kellele ei meeldi avalikkuse ees sõna võtta. Ta ei ole suure kujutlusvõimega ja keskmiselt loominguline. Talle meeldib teha oma tööd rahulikult, selle asemel, et otsida iga hinna eest tähelepanu. Talle sobib hästi töö, kus kõik reeglid on eelnevalt paika pandud. Ta hoiab korda ja peab seadusest kinni, te pühendab oma elu teiste aitamisele. Temast saaks hea jurist või kohtunik.

Kommentaare ei ole