{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kui sa tahad, et su juuksed oleksid ilusad ja terved

  foto : unsplash / Element5 Digital      Juuksed on iga na...

 

foto : unsplash / Element5 Digital

 

 

 Juuksed on iga naise ehteks. Aga kahjuks ei oska me oma juuste eest õieti hoolitseda. Saastatud linnaõhk, keemiliste hooldusvahendite kasutamine, kuumutamine fööni ja sirgendajaga ning värvimine teevad oma töö. Ja tänu sellele kaotavadki juuksed oma sära ja volüümi. 

Kui sa tahad, et su juuksed hakkaksid kiiremini kasvama, siis pead sa muutma midagi oma juustehoolduses. Hoolitse eraldi oma juukseotste eest. See annab ise juba väga häid tulemusi. Juuksed kasvavad keskmiselt küll 1 sentimeeter kuus, katkised juukseotsad murduvad aga samal kiirusel ja seega on tulemus null. Seega väldi kõike, mis võib juukseid kahjustada (sirgendaja) ja kasuta rohkem niisutavaid hooldustooteid, mis on mõeldud spetsiaalselt juukseotstele (maskid, seerumid jne).

Söö selliseid toite, mis soodustavad juuksekasvu. Läätsed, punased oad, kinoa, kikerherned, soja, kaerakliid, spirulina, linaseemned, munad, piimatooted, liha, kala (lõhe, sardiinid), oliivid, avokaado, linaõli, oliiviõli, kookoseõli, mandlid, seemned, pruun riis, kaer. 

 

 

Ja et juuksed veelgi kiiremini kasvaksid, võta spetsiaalseid toidulisandeid. 

Selleks aga, et saada säravaid ja ilusaid juukseid, on hea nipp lihtsalt loputada juukseid 5 sekundi võrra kauem. Sageli ongi kõige suurem probleem see, et me ei loputa korralikult juukseid puhtaks ja selle tõttu tundub nagu oleksid juuksed kohe peale pesemist rasvased. Tegelikult tuleks aga loputada juukseid kauem, kõik sõltub muidugi ka sinu juuste pikkusest ja tihedusest.

Juukseid tuleb loputada nii kaua, kuni sa ei tunne enam Å¡ampoonijääke. Seejärel tee teine loputus ja alles siis on juuksed puhtad. 

Ja iga kord kui võimalik, loputa juukseid külma veega, see annab juustele mõnusa värskuse ja sära ning masseeri kergelt sõrmeotstega peanahka. 

Kommentaare ei ole