{ads}

HIDE

Viimased

latest

Sobivushoroskoop : millised sodiaagimärgid omavahel lihtsalt ei sobi?

foto : pexels / Versa Arsic      Kui sa oled kellegagi koht...

foto : pexels / Versa Arsic

 

 

 Kui sa oled kellegagi kohtunud ja sooviksid teada saada, kas ta on see õige inimene sinu jaoks, siis astroloogide sõnul on inimesi, kes omavahel ei sobi. Selle põhjuseks võib olla lihtsalt see, millises tähtkujus nad on sündinud. 

Elus on ikka nii, et me ei sobi ühel või teisel põhjusel kõikidega. On neid, kellega sul tekib kohe tunne nagu tunneksid sa seda inimest juba kogu elu ja siis on neid, kellega kui palju sa ka ei pinguta, teil kohe üldse jutt ei lähe. Õige inimese leidmine ei ole lihtne. Küsige kasvõi psühholoogide käest, neil on selle kohta palju lugusid rääkida. Armastus on kord juba õnne ja juhuse mäng. Selle väitega peavad isegi Kaalude esindajad leppima ehkki nad tahaksid kõikidega hästi läbi saada. 


Kuidas siis teada saada, millised tähemärgid omavahel sobivad ja millised mitte? 

Kõige romantilisemad tähemärgid vastavad sulle selle peale, et see ongi armastus, mida sõnadega seletada ei saa. Ent ka astroloogial on oma sõna siin kaasa öelda. Mõned astroloogilised paarid on näiteks lahutamatud, teisi ei seo ka kooselatud aastad. Millega seda seletada? Kõik sõltub suurel määral mõlema kaaslase isiksusest. Tulemärgid näiteks - Jäär, Lõvi ja Ambur - sobivad hästi Õhumärkidega - Kaksikud, Kaalud ja Veevalaja - sest õhk sütitab tule põlema. Neil on palju ühiseid jooni : hea huumorimeel, oskus suhelda jne. Sama kehtib ka Maamärkide kohta - Sõnn, Neitsi ja Kaljukits - kes klapivad paremini Veemärkidega - Vähk, Skorpion, Kalad - kellega neil on palju ühist. Sest lõppude lõpuks kastab vesi maad. 

Aga kindlasti ei maksa nüüd jätta kõike sinnapaika, kui sa oled avastanud, et su kaaslane on sündinud Õhumärgi all ja sina Veemärgi all. Sest mängu tulevad veel teisedki tegurid, sest igal inimesel on oma sotsiaalne ja kultuuriline tagapõhi. Lisaks kõigele on igal inimesel oma isiklik vaatenurk. 

 

 

 

Millise tähemärgi esindajaga sina ei sobi? 

 

JÄÄR ja KALJUKITS

Jäär tahab palju suhelda, ta on tõeline ekstravert, ta tahab kogu aeg midagi teha ja kuhugi minna. Tal ei ole aega, et kaaluda asju läbi ja teha plaane. Kui ta on endale midagi pähe võtnud, ei pane miski teda arvamust muutma. Selline teguviis aga Kaljukitsedele ei meeldi. Sodiaagimärkide seas on just tema see, kes on kõige autoritaarsem. Ta paneb oma tulevase kaaslase tavaliselt proovile ja testib ta läbi enne, kui otsustab ennast temaga siduda. Jäär on aga kergemeelne, kes tüdineb ruttu ja vajab vaheldust. Nende paarisuhtes väsitab Jäär Kaljukitse lõpuks täiesti ära, Kaljukits aga mõjub Jäärale  lämmatavalt. Neil ei ole midagi ühist. 

 

SÕNN ja AMBUR

Sõnn on suur romantik. Ta veedaks kõik nädalavahetused kodus, kallima kaisus, vaadates mõnda head filmi. Amburi jaoks on selline elu lihtsalt igav, ta tahab välja kodust. Sõnn on armukade ega kannata, kui Ambur niimoodi ilma temata ringi käib. Ambur aga tunneb, et Sõnn hakkab teda ühel hetkel lämmatama, piirates tema vabadust. Sõnn avaldab Amburile liiga palju survet, mida viimane ei suuda välja kannatada. Sama kehtib ka Vähi kohta, kes ei tunneks end Amburiga hästi, kuna Ambur veedab oma elu joostes ühest kohast teise, selle asemel, et hoolitseda oma elukaaslase eest. 

 

KAKSIKUD ja SKORPION

Mõnikord on parem üldse mitte üritada. Nende puhul võib juba ette arvata, et neil ei tule pähegi mõtet hakata koos elama. Mille pärast? Sest neil on erinevad ootused ja soovid. Kaksikute esindaja veedaks kogu oma elu pidutsedes ja elu nautides, ta tahab palju suhelda ja naerda. Probleem seisneb selles, et Skorpion on tema täielik vastand. Skorpion juurdleb kogu oma elu eksistentsiaalsete küsimuste üle ja katsub leida oma elu mõtet. Ta otsib vastuseid oma hingesügavusest ja mõtleb lakkamatult oma mineviku peale. Kui Kaksikute esindaja peaks hakkama liiga palju huvi tundma selle kõige vastu, mida Skorpion tegelikult mõtleb, võib viimane salvata. 

 

 

 

VÄHK ja LÕVI

Need kaks ei sobi omavahel. Neil ei ole midagi ühist. Vähk on Veemärk ja vajab selle tõttu palju hoolitsust ning tähelepanu. Kui ta on armunud, teeb ta kõik selleks, et teisel hea oleks. Vastutasuks tahab ta tunda, et ta on ainuke. Aga Lõvi tahab särada ja silma paista. Vähikese silmis näeb ta küll imetlust enese isiku vastu aga ta leiab, et viimase tunded on liiga tugevad. Sama kehtib ka Vähi ja Veevalaja kohta - üks on Vee- ja teine Õhumärk. Armunud Vähil on raske aru saada Veevalaja keelest. Veevalajal on muudki teha, kui rääkida õrnuste keeles. Tal lihtsalt ei ole aega romantilisteks õhtuteks ja selle tõttu tunneb Vähike end sageli üksi.

 

KALAD ja JÄÄR

Kõik teavad, et vesi kustutab tule. Et seda mõista, et pea olema isegi kõige nutikam. Kalad on aga Veemärk, Jäär Tulemärk. Kalade esindaja on nende paarisuhtes suur unistaja, kes tahab elada rahus ja vaikuses, ta lihtsalt ei klapi Jääraga. Selleks, et Jäära tundeid sütitada, on vaja kirgede möllu. Kalade jaoks käib see kõik üle jõu. Jäär on lihtsalt liiga keerulise loomusega tema jaoks. Kalade esindaja vajab õrna kohtlemist, ta tahab kedagi, kes tema eest hoolitseks. Jäär tahab, et keegi teda üllataks. Kaladele meeldivad kallistused. Jäär tahab konkreetseid tegusid. Järgmine, palun.

 

 

 

AMBUR ja NEITSI

Sama võiks öelda ka Amburi ja Neitsi kohta. Mõlematega võib küll olla tore koos rääkida ja isegi ühiseid teemasid võib tekkida ent kõik see ilus kaob sama ruttu, kui tekkis. Nad ei sobi lihtsalt omavahel. Neitsi tahab midagi tõsist üles ehitada, Ambur ei taha end siduda. "Jäta mind rahule, ma tahan midagi teha ja kusagile minna, selle asemel, et kogu aeg kodus olla" - on ilmselt lause, mida Amburi suust nende paarisuhtes tihti kuulda võib. Ja seda kõike hetkel, kui Neitsi esindaja tahtis lihtsalt küsida, mida nad õhtuks süüa võiksid teha. 

 


KAALUD ja VÄHK

Võiks ju arvata, et neil on palju ühist. Nad tahavad mõlemad partnerit, kelle eest hoolitseda. Otsivad kedagi, kes oskaks ära kuulata nende muresid ja rõõme, tahavad hingelist sidet. Kas sellest alati aga piisab? Tegelikult ei ole neil samad soovid. Omavahel olles tuleb see alles välja. Vähk on seotud Kuuga ja selle tõttu peab tähtsaks oma juuri ning kodu. Kaalud on aga Õhumärk, teda köidab tundmatu, ta tahab elada ja teha midagi . Kaalude esindaja võib tunda nagu oleks ta lõksu püütud selles paarisuhtes, milles on tema jaoks alati midagi puudu. 

 

 

 

NEITSI ja KALAD

Kalade esindaja elab sagedusel, mida ainult tema tunneb ja milleni teised iialgi ei küündi. Kalade esindajal on tihti pea pilvedes ja pilk eemalolev. Ta elab oma mullis ja tahab leida ainult oma hingerahu tagasi. Neitsi on aga tubli Maamärk. Ta mõtleb praktiliselt. Kalade jaoks on ta isegi liiga praktiline ja maa peal kinni. Neitsi tunneb nagu räägiks ta seinaga, kui ta tahab teha tulevikuplaane ja rääkida tõsistest asjadest. Kalade esindaja sulgub selle peale iseendasse. See aga ärritab Neitsit veelgi rohkem, kes tunneb suuremat vajadust, et rääkida asjadest. Kalad tunnevad, et neile avaldatakse survet ja see muudab neid närvimisemaks. Neitsile käib see üle mõistuse, kuidas üks inimene võib nii elada. Nende suhtlemisprobleemid võivadki saada neile saatuslikuks. Sama kehti ka Lõvi ja Skorpioni ning Skorpioni ja Veevalaja kohta. 

 

Miks sa alati ei peaks võtma kõike tõepähe, mida sa loed

Päikesemärk on üks pisike osa sinu astroloogilisest kaardist. Tegelikult on astroloogia palju keerulisem, sest arvesse tuleb võtta ka tõusu- ja kuumärki, rääkimata Merkuuri ja Veenuse asendist sünni ajal. Sellepärast ei maksa kõike võtta sõna-sõnalt. 


 



Kommentaare ei ole