{ads}

HIDE

Viimased

latest

Test : kas sinu elu tugineb valedel või mitte?

   Isiksuseteste leidub internetis laial hulgal ja neid on palju erinevaid. Mõnede puhul on tegemist optilise illusiooniga, teiste pu...

 

 Isiksuseteste leidub internetis laial hulgal ja neid on palju erinevaid. Mõnede puhul on tegemist optilise illusiooniga, teiste puhul pildiseeriaga. Selles testis on pildi peal kujutatud erinevad linnud, sinul tuleb valida üks ja lugeda seejärel vastuseid, mis aitavad sul teada saada, kas sinu elu tugineb valedel või mitte. 

 


 


 

 

1. PILT

Kui sa valisid esimese pildi, siis tundub, et sa oled inimene, kes jääb ausaks igas olukorras. Sulle meeldib, kui inimesed on sinu vastu avameelsed ja siirad ega hakka keerutama.  Sa ei kannata inimesi, kes ei tea õieti, mida nad tahavad ja ajavad ümbernurga juttu, sa tahad rääkida asjadest otse ja ilma keerutamata. Sa ei näe mõtet, miks peaks keegi hakkama tõde ilustama. Sind on juba reedetud minevikus ja sa ei taha enam sama läbi elada, sellepärast eelistadki sa palju rohkem inimesi, kes jäävad siiraks igas olukorras. 

Samas tuleb ka sinul aeg-ajalt ette hetki, kui sul ei jää muud üle, kui sa pead valetama aga sa teed seda alati headel kavatsustel. Sa ei taha lihtsalt oma lähedastele pettumust valmistada ja selle tõttu ei räägi neile täit tõtt. Või katsud seda natuke ilustada. Võib-olla peaksid sa ennast selle külje pealt natukene parandama. Sest see on hea, et sa muretsed oma lähedaste pärast aga on ka teisi võimalusi, kuidas rääkida tõtt ilma teistele haiget tegemata. Ausus on alati kõige parem tee, isegi, kui mõnikord võib see teha natuke haiget. 

 

 


2. PILT

Kui sa valisid teise pildi, siis ilmselt oled sa inimene, kes armastab tõde. Sa ei talu reetmist ja kõike seda, mis käib sellega kaasas. Sinu silmis on petmine andestamatu, ükskõik siis ka, millistel põhjustel seda valet ei kasutatud. Kusjuures sinu lähedased ja sõbrad tunnevad sind juba piisavalt hästi, et teavad sinu vaatenurka. Sa hoiad eemale kõikidest nendest, kes ei vasta sinu ettekujutlusele ja leiad, et tõde on tuhat korda parem, kui vale, ükskõik siis, millised pole ka selle põhjused. 

Ka sind on üritatud petta minevikus ja see on jätnud oma jälje, just selle tõttu sa ei kannatagi enam silmaotsaski inimesi, kes valetavad. Isegi, kui kõik inimesed eksivad ja see on inimlik, ei ole sul kalduvust tagasi vaadata. Kui keegi on sind petnud, lähevad teie teed edaspidi lahku. Loomulikult on ka erandeid aga kõik sõltub siiski olukorrast endast.


3. PILT

Kui sa valisid kolmanda pildi, siis oma lähedaste sõnul oled sa kõige ausam ja siiram inimene, keda nad tunnevad. Sellest hoolimata oled ka sina valetanud - mitte palju aga vähe - kui olukord seda nõuab. Pigem võiks öelda, et sa oled unustanud meelega tõtt rääkida, kui see aitab sul puhta nahaga välja tulla mõnest olukorrast, mis muidu oleks võinud pingeliselt ja konfliktselt lõppeda. Näiteks, kui sa jääd tööle hiljaks sellepärast, et ei kuulnud äratuskella, leiad sa mõne muu vabanduse. 

Mõnikord kasutad sa väikest valet ka selleks, et teised ei peaks sinus pettuma. Kui keegi ei ole rahul sinu töö või muu asjaga, millega sa oled hakkama saanud, võid sa samuti valetada. Tegelikult ei maksa sul unustada, et mitte keegi meist ei ole täiuslik, me ei saa kõikidele kogu aeg meeldida. Katsu oma käitumist analüüsida, et paremini aru saada, mis lahti on.

 

 


4. PILT

Kui sa valisid neljanda pildi, siis oled sa ilmselt inimene, kel tuleb tihti valetada ja kes teeb seda üsna süüdimatult. Mõnikord aitab see sul tunda end parema inimesena ja miks mitte - äratada ka teistes kadedust enda isiku vastu. Isegi, kui olukord peaks sinu vastu pöörduma, oled sa ikka valmis oma valedest kinni hoidma ega hakka oma sõnu sööma. Sa oled võimeline mõtlema kogu loo ise välja ja kuni senimaani pole see sulle veel probleeme tekitanud. Sul on raske teiste peale sellistel hetkedel mõtelda, sest sa mõtled eelkõige iseenda peale. 

Keerulistesse olukordadesse sattudes oled sa valmis tegema kõik, et asjad läheksid sinu tahtmist mööda. Sa mõtled haruharva oma tegude tagajärgede peale ja ilmselt see ongi sinu kõige suurem puudus. Kuni senimaani oled sa alati leidnud võimaluse, tänu millele igast olukorrast välja tulla aga hea oleks, kui sa siiski võtaksid aega ja oleksid natukenegi kriitilisem oma käitumise suhtes järgmisel korral.

 

Kommentaare ei ole