{ads}

HIDE

Viimased

latest

Uus dieet, mis lubab kiiret kaalulangust

    Foto : unsplash /Towfiqu barbhuiya Selleks, et kiirelt k...

 

 

Foto : unsplash /Towfiqu barbhuiya

Selleks, et kiirelt kaalu kaotada, hakkavad mõned tegema äärmuslikke dieete, mis lubavad häid tulemusi lühikese ajaga. Ãœks sellistest dieetidest on GM dieet, mis tuleb nimetusest General Motoris ning mis lubab kaotada 3 - 5 kg nädalaga. Tegemist on tõeliselt äärmusliku dieediga ja seega tuleks kindlasti konsuleerida arstiga enne katsetamist. 

GM dieet seisneb selles, et nädala aja jooksul võib iga päev süüa ainult ühte teatud toiduainete gruppi. Loomulikult käib jutt tervislikest toitudest. Esimesel päeval tohib süüa ainult puuvilju (välja arvatud banaane), teisel ainult köögivilju, seitsmendal ja viimasel dieedipäeval võib süüa pruuni riisi aedviljadega jne. Lihatoite võib ka süüa aga tingimusel, et valmistamise juures ei kasutata liiga palju rasvainet. Tähtis on juua ka palju vett, vähemalt 12 klaasi päevas, mis aitab kehal mürkainetest vabaneda. Ja mitte ainult, sest vee joomine aitab ka kiiremini kaalu kaotada, parandab seedimist ning muudab naha ilusaks. 



Tegemist on hea dieediga, kui sul on vaja trenni pärast kiiresti kaalust alla saada või kui sa oled pühade ajal palju juurde võtnud. Kõikidele inimestele antud dieet aga soovitatud ei ole. Ja kindlasti ei tohiks seda dieeti teha üle nädala, sest sellise toitumise puhul võib tekkida toitainetepuudus, mis võib häirida organismi funktsioneerimist. Ja loomulikult ei maksa ära unustada, et mis kiiresti läheb, see kiiresti tuleb ehk siis kõik kiiresti kaotatud kilod võivad väga ruttu tagasi tulla kohe, kui hakata taas normaalselt sööma.

 

Kommentaare ei ole