{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : Sea aastal sündinud Kalad

     Sea aastal sündinud Kalad on väga hea ja kerge iselomuga, alati valmis teisi aitama ja sõbralikud isegi võõraste inimes...


 

 

 Sea aastal sündinud Kalad on väga hea ja kerge iselomuga, alati valmis teisi aitama ja sõbralikud isegi võõraste inimeste vastu. Nad on täiesti omakasupüüdmatud inimesed. Sageli satuvad aga ebameeldivatesse olukordadesse just selle tõttu, et nad on nii avatud ja head kõikide vastu. Ent sellest hoolimata jätkavad nad ka edaspidi teiste aitamist. Sea aastal sündinud Kalad on sure südamega. Rahumeelsed inimesed, kes hoiduvad pingetest ja konfliktidest eemaale. Tema jaoks on lähedaste ja sõprade heaolu kõige tähtsam, palju tähtsam tema enda omast. Ta ei ole egoist, ta ei pea ennast kõige tähtsamaks, ent on õrn ja kaastundlik. Talle võib rahuliku südamega usaldada kõik oma saladused ja rääkida oma muredest ja raskustest, sest ta oskab ära kuulata ja lohutada.

Ta on õrn oma loomuselt ja talle on lihtne muljet avaldada. Rõõmsameelne ja muretu, see toob ta ellu rõõmu ja positiivsust. Ta ei ole tagasihoidlik ega uje, ta on võimeline ennast kaitsma vajaduse korral. Ta on normaalse närvikavaga ja näeb asju pigem positiivses valguses. Talle meeldib, kui ta ümber on elu ja liikumist. Ta ei kaota oma positiivset suhtumist isegi rasketes olukordades. Ta ei hakka meelt heitma ega tüüta teisi inimesi. Ta teab, kuidas teised end tunnevad. Ta on tugeva intuitsiooniga ja haruldaselt sihikindel. Ta võidab ruttu inimeste usalduse, mõistab nende vajadusi ja soove. 

 

 

Ta on liiga tundlik teiste valu suhtes. Mõnikord võib langeda lausa depressiooni, nähes maailmas valitsevat ebaõiglust ja kannatusi. Õnneks aitab Sea optimistlik loomus tal taas jalule tõusta. Hoolimata sellest, et ta pealtnäha tundub ta õrn, on ta tegelikult tugeva iseloomuga. Ta võitleb väsimatult ebaõigluse ja kurjuse vastu, kaitseb alati teiste vaatenurka. Mõnikord võib sellega endale sekeldusi kaela tõmmata. Väsib aga ruttu ja võib selle tõttu olla närviline. Samuti võib olla mõnikord liiga kangekaelne ja jonnakas. Aga seda ainult äärmistel juhtudel. 

Talle ei meeldi konfliktid. Ta hoiab eemale igasugustest konfliktidest ja hoiab ka teisi mõtlematute tegude eest. Ta on valmis kõigeks, et lepitada vaenlasi omavahel ära. Ta on võimeline leidma õiged sõnad ja vajalikud argumendid. Oma lähedaste seas võib ta olla üsna autoritaarne. Talle meeldib organiseerida puhkusereise, samuti kutsuda kõik sugulased ja tuttavad pika laua taha kokku. Lähedastel on väga tähtis koht tema elus, kogu oma vaba aja on ta võimeline neile pühendama. Ta ei otsi seiklusi. Tema jaoks on kodu püha paik, kõige kindlam koht maailmas. Tema kindlus. Mugavus ja hingerahu on tema elus tähtsal kohal. 

 

 


Armastus

Ta on usaldusväärne ja laseb end tunnetest kaasa kanda. Ta otsib ideaalset partnerit, vajab armastust ja hoolt. Ta kiindub ruttu ja kannatab palju, kui teda ei märgata ja tema tunnetele ei vastata. Ta on õrn ja romantiline. Ta on loodud abielu jaoks. Ta kaldub idealiseerima liiga palju oma partnerit, andes talle sageli rohkem väärtust, kui ta seda tegelikult on. 

Ta on ideaalne pereinimene : tähelepanelik, hooliv ja pühendunud oma lähedastele. Ta otsib harmoonilist suhet, tema peres ei ole peaaegu ühtegi konflikti. Ta teeb kõik, et olla oma kaaslase jaoks kasulik, tegeleb palju oma lastega. Ta peab nii kalliks oma pere, et unustab kõik muu, mis tema ümber toimub. Kogu oma elu pühendab ta perele : pere ongi tema elu mõte. Ta ei kannata mõtet lahutusest ja teeb kõik, et hoida ja päästa oma abielu. 

 

 

 

Töö

Ta on heatahtlik ja töökas. Tänu temale valitseb töö juures meeldiv õhkkond, tal on head suhted kõikide töökaslastega. Ta on oma töötajate vastu tähelepanelik ent tal on olemas kõik head juhile vajalikud omadused. Inimesed üllatuvad tihti nähes tema töövõimekust, ta leiab alati õiged sõnad, millega oma sõnumit edastada. Ta on kohusetundlik ega otsi võimalust, et tõestada oma tähtsust. 

Ta on tõeline professionaal, leiab alati tee, mis viib teda eduni. Ta ei mõtle alati loogiliselt, tegutseb pigem intuitiivselt ja vaatab, kuidas oleks võimalik antud olukorras kõige paremini tegutseda. Ta on kohusetundlik, töökas, keskendunud tulemustele. Ta on pädev ja hinnatud töötaja. Oma ala spetsialist.  Temast saaks väga hea psühholoog. Lastega töö sobiks talle samuti hästi.


Kommentaare ei ole