{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : Hobuse aastal sündinud Skorpion

     Hobuse aastal sündinud Skorpion paistab silma erakordse sihikindluse poolest, millega ta kõiki oma eesmärke ellu viib. ...


 

 

 Hobuse aastal sündinud Skorpion paistab silma erakordse sihikindluse poolest, millega ta kõiki oma eesmärke ellu viib. Teda ei ole võimalik peatada, kui ta on endale midagi pähe võtnud. Kui sa peaksid toppima oma nina tema asjadesse, võid sa saada endale ohtliku vaenlase juurde. Ta ei pea tähtsaks reeglitest kinnipidamist ja teeb sageli ainult enda tahtmist. Ta on teistest üle, paistab silma tugeva tahtejõu poolest ja on üldiselt tulise temperamendiga. Ta ei karda raskusi ega otsi teiste abi : ta peab kalliks oma vabadust ja on liiga iseseisev ning sõltumatu, et paluda abi. Selle tõttu võib jääda mulje nagu oleks ta uhke ja enesekindel ehkki tõtt tunnistades tuleb öelda, et temaga on üsna meeldiv suhelda, ta oskab inimestele meeldida. Ta on võimeline järeleandmisi tegema, ainsa tingimusega, et see ei riku tema enda plaane ära. Hobuse aastal sündinud Skorpion on egoist ja uhke aga alati meeldiv ning see tõmbab teisi ligi. 

 

 

Ta on energiline ja tegus, võtnud endale pähe kõik oma plaanid ellu viia. Ta on keerulise iseloomuga ent alati aus ja õiglane. Ta on elujõudline ja aktiivne inimene. Valmis üle saama ka kõige suurematest raskustest. Tema lähedased leiavad, et tal veab alati, sest tal läheb alati hästi ilma, et ta peaks seejuures suurt vaeva nägema. Ometi on ta saavutanud palju oma elu just tänu suurele tööle. Ta on ohverdanud iseennast, et viia oma unistused ellu. Ta on väga tugeva tahtejõuga. Natuke salajane ega taha näidata teistele oma nõrku külgi. Ta võidab alati ühel või teisel moel. 

Ta peab kalliks oma vabadust ega kannata, et keegi teda kammitsasse paneks, ta ei lase endale päiseid pähe panna ja võib sellisel puhul reageerida üsna ootamatult. Ta võtab ise oma otsuseid vastu ega otsi teiste heakskiitu. Ta on täiesti iseseisev inimene ja harjunud ise inimeste kohta arvamust tegema ilma, et ta laseks ennast teistest mõjutada. Hobuse mõjul muutub Skorpion natuke jutukamaks. Ent ta jääb truuks oma põhimõttele ja teeb järeleandmisi ainult äärmistel juhtumitel. Ta usub ise kaljukindlalt, et tal on õigus, talle meeldib teisi kritiseerida ja juhtida nende tegusid. Ometi ainult vähesed nende seast jagavad oma tõelisi mõtteid teistega, nad kaitsevad oma isiklikku ruumi. 

 

 

 

Ta ei otsi võimalusi, kuidas teistele meeldida, ta tegutseb nii nagu ise seda heaks peab. Mõnikord võib ta olla teiste vastu liiga nõudlik ja selle tõttu võivad tal tekkida mõned suhteprobleemid. Ent isegi, kui ta seda ise ei otsi, on ta võimeline jätma endast head muljet teistele. Ta on suhtlemisele avatud, talle meeldib nalja teha, ta tunneb end täiesti vabalt igal pool. Ta on samal ajal meeldiv ja karismaatiline, et tõmbab tähelepanu enda peale. Ta võib teiste tunnetega mängida aga üksnes siis, kui see on vajalik. Ta on salajane ja kinnine, liiga enesele keskendunud ja pidevalt pinges. Ta ei karda üksindust, ta ei otsi ka võimalust, et enda isikliku kasu pärast teistega koos olla, talle meeldib mõtiskleda erinevatel teemadel. 


Armastus

Ta on nii enesekindel inimene, et ükski takistus pole tema jaoks ületamatu. Ta leiab alati võimaluse, et võita selle inimese süda, kes on talle kallis. Ta on kirglik ja kättesaamatu. Hästi enesekindel ja tuleb kõigega toime. Võimeline jätma endast väga head muljet. Ta armastab iseennast päris palju ja on võimeline mängima teiste tunnetega. Oma vabadust ta aga nii kergesti ei kingi. 

Abielus on tema perepea. Ükskõik, mis soost ta ka ei ole, ta tahab juhtida. Mõnikord võib ta olla seejuures järsk. Ta on valmis kaitsma oma pere kõikide õnnetuste eest. Ta on ideaalne partner, truu ja lojaalne, muretseb oma lähedaste heaolu eest. Teeb kõik, et neil oleks hea elu. 

 

 


Töö

Ta januneb tunnustuse järele ja otsib nii au, kui kuulsust. Ta tahab karjääri teha. Ta ei vali vahendeid, mille abil oma eesmärke ellu viia. Talle meeldib põnevus, ta tahab katsetada ja proovida midagi uut. Ta ei karda vastutust, ta on vaba mõtlemisega ja sõltumatu. Talle meeldib, kui töö on võimalikult keeruline ja pakub talle vaheldust, igav ja monotoonne töö ei ole talle meele järele. Tal on liiga palju energiat ja ta on liiga tegus, et istuda ühe koha peal terve päeva.

Ameti valikul ei ole tal piiranguid, sest ta võib edu saavutada väga erinevates valdkondades. Ta on otsusekindel, kannatlik ja vastupidav. Ta on tark ja osav, väga intelligentne. Temast saaks hea poliitik või isegi erudiit. Ta leiab alati uusi originaalseid lahendusi oma probleemidele. Ta ei vaja meeskonna toetust ja tunneb end väga hästi töötades üksi. Temast saaks edukas ettevõtja.


Kommentaare ei ole