{ads}

HIDE

Viimased

latest

Test: vali üks indiaanlaste tootem ja vaata, millised on sinu tõelised võimed

   Indiaani suguharudes ja teistes iidsetes kultuurides kasutati tootemeid, spirituaalseteks sümboliteks ja suguharu tunnuse märgina....

 

 Indiaani suguharudes ja teistes iidsetes kultuurides kasutati tootemeid, spirituaalseteks sümboliteks ja suguharu tunnuse märgina.

Vali allolevalt pildilt üks tootem, mis kõige rohkem su pilku tõmbab. Ära mõtle liiga kaua, kuula oma südame häält.

 


 

 

1. tootem - Öökull

 

Kui sa valisid öökulli oma tootemiks, siis oled sa tõenäoliselt rahuliku loomusega ja tark inimene. Öökullidel on oskus näha ööpimedas; täpselt nii näed ka sina kohe ära, kui keegi peaks sulle valetama.

Oma tarkuse ja aruka mõtlemise poolest oled sa alati omavanuste seas silma paistnud. Sul oli juba sündides "vana hing", mile tõttu tead sa rohkem, kui teised, mis maailmas ja kellegi südames toimub. Sa mõistad inimesi, sest sa näed neid läbi. Sa oskad end panna teise inimese asemele ja näed isegi seda, mida ta on elus pidanud läbi elama. 

Sa suudad säilitada rahu ka kõige raskemates olukordades ega murdu elutormide käes, aidates ka teistel raskustest üle saada. Sa oled oma elu jooksul aidanud nii paljusid inimesi. 

Sinu hinges on palju saladusi ja tarkusi peidus, mida mitte keegi peale sinu mõista ei suuda ega millest keegi aru ei saa. Oma vaba aega hindad sa kõrgelt ning eelistad seda veeta seal, kus su hing rahu leiab. Tavaliselt üksi, kaugel teistest inimestest, kes sinu mõttemaailmast aru ei saa. 

 

 

 


2. tootem - Kotkas


Kui sa valisid kotka oma tootemiks, siis sa ambitsioonikas ja motiveeritud inimene. Sa oled valmis minema kaugemale, kui ükski teine; valmis tegema kõik, mida vaja selleks, et tõusta kõrgele tippu ja viia oma unistused ellu.

Sa oled sündinud selleks, et edu saavutada, sa oled seda teadnud väikesest peast, et sa ei ole siin juhuslikult ja ihkad suuremat ja võimsamat elu.  Sinu ambitsioonikus on piiritu. 

Kotkas lendab ilma peatumata oma eesmärkide suunas, mis ta enesele seadnud on. Ja kui ta on oma plaanid ellu viinud, siis ei hakka ta aega puhkamise peale raiskama. Tema jõud seisnebki uute ja aina kõrgemate püüdluste loomises. Ta peavad alati elus olema sihid, mille poole püüelda, vastasel korral kaob ta elul mõte. 

Kotka hing on tuline ja kirglik. Sa oled nagu täht taevas oma lähedaste jaoks, valgustades ka teiste teed.

Kotka spirituaalne jõud on tuli, mis põleb tema südames.


3. tootem - Härg


Kui sa valisid härja oma tootemiks, siis oled sa  hea loomusega inimene ent kui miski peaks sinu või su lähedaste turvalisust ohustama, oled sa valmis üles näidama suurt julgust ja vaprust. Sinu hinges pole kartust ja sa ei tagane ohu ees.

Sinu vaprust ja julgust aga ei mõista kõik inimesed, kes peavad sind ainult heatahtlikuks ja rahulikuks. Sa ei näita oma tõelist palet kõigile välja ja hoiad neid enda teada. 

Sa oled inimene, kes aitab teisi rohkem, kui iseennast. Ise aga tahad sa elada ainult rahus ja vaikused.

Sinu tõeline spirituaalne jõud peitub oskuses teisi inspireerida ja motiveerida. Sa oled väga hea eeskuju paljudele inimestele.

 

 


4. tootem : Karu



Kui sa valisid karu oma tootemiks, siis oled sa inimene, kes on teadlik oma võimetest ja oskustest. 

Sa äratad teistes aukartust ja imetlust ainuüksi oma kohalolekuga. 

Sa ei kaota kunagi külma närvi ja oled võimeline ka teistel leidma väljapääsu keerulistest olukordadest. Sa oled see, kes suudab julgustada neid, kes on kaotanud lootuse. Sa oled harjunud igas olukorras võtma olukorra juhtimise enese peale. 

Kui sa valisid selle tootemi, siis tähendab see seda, et su hing ei tunne kartust ega hirmu. Su hing ei vaja teiste abi. Sa oled metsik nagu karu. Valmis vastu astuma kõigile, kes panevad ohtu su turvalisuse.

Sinu tõeline spirituaalne jõud seisneb oskuses saada alati seda, mida sa tahad. 

 

5. tootem - Hunt


Kui sa valisid hundi oma tootemiks, siis oled sa ainulaadse isiksusega.

Kahtlemata oled sa pigem üksiku loomusega nagu hunt seda on, aga sa võid alati kindel olla ka selle peale, et su kari sind üksi ei jäta probleemide korra . Sinus üksi on olemas kõikide teiste tootemite jõud. 

Sinu salapärast ja müstilist loomust kõik aga ei mõista. Sinus on mingi eriline võlu, mida sa peita katsud teiste eest ja mis välja paistab ainult siis, kui sa ise seda lased.

See tootem viitab sellele, et su hing on isegi sinu enda jaoks liiga keeruline ja sul on tihti raske endast aru saada. 

Sinu spirituaalne võime on oskus näha teisi sellisena nagu nad on ja lugeda nende hinge nagu avatud raamatut. Sul on oskus näha seda, mida teised sinu eest varjata püüavad.








 

Kommentaare ei ole