{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : Ahvi aastal sündinud Kaalud

     Ahvi aastal sündinud Kaalude on rõõmsameelsed inimesed, kellele meeldib palju suhelda. Nad on valmis kõigeks, et tähele...


 

 

 Ahvi aastal sündinud Kaalude on rõõmsameelsed inimesed, kellele meeldib palju suhelda. Nad on valmis kõigeks, et tähelepanu püüda. Nad kohe oskavad rääkida ja jutustada, nendega on väga meeldiv vestelda, nendega ei hakka kunagi igav ja pärast on alati tunne, et kuhu küll see vahepealne aeg kadus, sest aeg temaga läheb nii ruttu. Ahvi ja Kaalude liit muudab tugevamaks just mõlema märgi positiivseid külgi. Kaalude esindaja on ikka sama tasakaalukas ja armastab palju suhelda. Intelligentne ja tark Ahv muutub aga tõsisemaks ja palju mõistlikumaks tänu Kaalude mõjutusele. Ahvi aastal sündinud Kaalude esindajale meeldib palju naerda ja lobiseda.

Ta meeldib paljudele. Ta lihtsalt on selline üleni positiivne inimene. Tal on väga kiire elu, tal on alati mitu südamelähedast asja pooleli, mis ootavad tegemist. Ta ei suuda paigal püsida ega rahulikult olla. Ta kardab ise, et magab muidu midagi huvitavat maha. Tema elu on täis igasuguseid põnevad sündmusi ja seiklusi. Ta tahab olla kursis kõigega, mis toimub. Tal on head väljavaated. Ta ei karda riskida, ta tahab uusi kogemusi. Tal on nii palju energiat ja ta on nii entusiastlik, et ta tuleb toime ka kõige keerulisemate probleemide lahendamisega. Ta on alati optimistlik, mõtleb ja näeb teistes ainult head ja usub kaljukindlalt, et varem või hiljem saab kõik korda. Kui asjad ei peakski minema nii nagu tema tahab, kehitab ta ainult õlgu ja suhtub sellesse rahulikult. Oma vigadest ta õpib.

 

 

Samas võib ta olla ka üsna vastuoluine. Ta on analüüsiv, mõtleb alati oma tegude tagajärgedele. Ta jätab endast mulje, kui targast ja läbinägelikust inimesest, kes ei võta kunagi liiga ennatlikke otsuseid vastu. Ent kiusatustele ei suuda ta vastu panna, ta võib muutuda ruttu hajameelseks ja hakata tegelema teise asjaga. Muidu on ta aga rahumeelne ja heatahtlik, kes teeb kõik, et oma eesmärke ja unistusi ellu viia. Ta ei oska solvuda ega vihastada, ta on lihtsalt meeldiv.

Talle meeldib palju suhelda ja rääkida erinevatel teemadel. Ta on nii tark, et üllatab ka teisi oma suurte teadmistega. Talle meeldib palju lugeda, ta on avara silmaringiga. Tal on oskus teistele alati midagi õpetada, ta jagab meelsasti oma teadmisi. Mõnikord võib tegutseda ka spontaanselt, sest ta on üsna kannatamatu. Ta võib mängida teiste tunnetega, kui ta peaks nägema mõnda võimalust, mille abil oma elu paremaks muuta. Ta tahab küll kõigiga hästi läbi saada ent ei unusta kunagi enda isiklikke huve. Kui temal läheb hästi, teeb ta ka kõik, et teisel samamoodi veaks. Tema peale võib alati kindel olla, ta on tõesti suure südamega ja väga hea.

 

 


Armastus

Tema isiku ümber keerleb alati palju jutte. Ka kuulujutte. Tema elu on nagu mingi põnevusromaan. Ta on üsna püsimatu loomusega. Ta ei kannata igavust ega niisama istumist, tahab palju vaheldust ja uusi kogemusi. Ta vajab sellist energilist ja tegusat inimest enda kõrvale, kellega tal oleks tore koos olla. Temaga on muidu lihtne suhelda, sest ta on nii rõõmus ja heatahtlik. Ta ei suudaks koos olla mõne igava ja sõnakehva inimesega.

Kui ta on kellegi leidnud, teeb ta kõik, et tema pereelu oleks õnnelik ja ideaalne. Ta on hea ja tähelepanelik oma partneri vastu ega mõtle isegi teiste peale. Pühendub täiesti oma kallimale ning teeb kõik, et nende ühine elu oleks õnnelik. Ta on alati valmis aitama ja toetama oma lähedasi. Ta ise vajab samuti nii hoolt, kui tähelepanu. Tema jaoks ei tule lahutus isegi kõne alla.

 

 

 

Töö

Ta on hea suhtleja, temaga on lihtne rääkida, sest ta on alati valmis kompromisse tegema. Temaga võib rääkida kõikidest probleemidest, sest ta on avatud suhtlemisele. Ta leiab ühise keele kõikide kolleegidega, ta ei seisa iga hinna eest oma arvamuse eest väljas. Ta tahab töötada mõnes mainekas firmas ja teenida head palka. Ta on üsna ambitsioonikas ja sihib kaugele. Tavaliselt viib ta oma eesmärgid ellu. Ta on teiste vastu tähelepanelik, leidlik ja töökas.

Tänu loogilisele mõtlemisele ja läbinägelikkusele ning heale suhtlemisoskusele sobiksid talle kõige paremini kõik valdkonnad, mis eeldavad suhtlemist. Temast saaks hea psühholoog, pedagoog või kohtupraktik. Ta on ka väga loominguline, valmis mängima ükskõik millist rolli. Temast saaks ka heal järjel olev ärimees või kuulus näitleja.


Kommentaare ei ole