{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : milliste tähemärkide esindajatele toob järgmine nädal head õnne kaasa?

foto : unsplash /. Antonina Visalli     Mida toob meile kaa...

foto : unsplash /. Antonina Visalli

 

 

Mida toob meile kaasa aprillikuu algus? 2. aprillil algab Merkuuri retrograad, mis tõotab tuua kaasa palju sekeldusi ja olmeprobleeme. Kõikide märkide järgi aga toob aprillikuu algus head õnne osade tähemärkide esindajatele. 


AMBUR

Järgmine nädal toob Amburile head õnne kaasa. Võib isegi öelda, et ta on praegusel hetkel lausa planeetide lemmik. Päike ja Merkuur Amburi sõbra Jäära märgis hoolitsevad selle eest, et Amburil mitte millestki puudust ei tuleks. Kõik planeedid Tulemärkides saadavad talle head energiat ning toovad talle kätte kõik võimalused ja vahendid, mille abil oma plaane ellu viia. Järgmine nädal toob talle erakordselt häid võimalusi kätte. Mitmed õnnelikud vahejuhtumised peaksid aset leidma järgmiste päevade jooksul. Mitmed probleemid peaksid leidma lahenduse. 

Planeedid muudavad teda veelgi ambitsioonikamaks ja panevad teda suurelt unistama. Kõik, mis enne oli võimatu, võib nüüd võimalikuks muutuda. Tal tuleb lihtsalt suunata oma mõtted õigele lainele ja imed hakkavad tema elus aset leidma. Ambur leiab lõpuks ometi kõik, mida ta vajab, et oma unistusi ja soove ellu viia. Hea õnn ei jäta teda maha.

 

 

 

NEITSI

Hea õnne planeet toob Neitsile õnne järgmisel nädalal kaasa, toetades teda kõikides ettevõtmistes. Tähtis on ainult, et ta ise seejuures ei muutuks hajameelseks ega hakkaks tegelema mitme asjaga korraga, muidu magab ta oma head võimalused maha. Planeedid ei ole teda unustanud. Jupiter ja Uraan Maamärkides on hetkel aktiivsed ning saadavad Neitsile head energiat. Tänu sellele peaksid mitmed asjad võtma palju konkreetsema suuna. Aeg on viia oma unistused ellu. Neitsit on ees ootamas ka tasu kõikide pingutuste eest. Tema töö hakkab lõpuks ometi vilja kandma. 

Selle jaoks, et headest võimalustest kinni haarata, peab ta lõpetama kõhklemise ja tegutsema õigel hetke. Vähemalt seda soovitab talle Marss Kalade märgis. Marss aitab Neitsil langetada ka õigeid valikuid. Tänu sellele muutub Neitsi palju enesekindlamaks ja hakkab nägema häid võimalusi, mida elu ta teele toob. Järgmised päevad toovad Neitsile suurt õnne kaasa. Tal on tuul purjedes terve nädala jooksul.



 


Kommentaare ei ole