{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : millised tähemärgid muretsevad kõige rohkem?

       Kas sina ka kardad teiste ees sõna võtta? Kardad haigeks jääda ja oled võimeline ise endale haigusi juurde mõtlema? Kas sa ...

 

 


 

 Kas sina ka kardad teiste ees sõna võtta? Kardad haigeks jääda ja oled võimeline ise endale haigusi juurde mõtlema? Kas sa tunned, et sa oma elus muud ei teegi, kui muretsed hommikust õhtuni? Kas sa leiad, et sa ei ole piisavalt hea, et sa oled oma elus teinud kõik valesti ja teised inimesed on sinust palju paremad? Võib-olla ei olegi sa ise selles süüdi ja süüdi on rohkem sinu astroloogiline tähemärk? Isegi, kui su hirmud ja kartused võivad mingil määral süüdi olla ka vaimse tervise iseärasustega, siis on ka igal sodiaagimärgil omad kindlad jooned, mis neid teistest eristavad ning annavad aimu, kuidas iga inimene teda ümbritsevat maailma näeb ja kuidas tal on kombeks tegutseda. 

Osad sodiaagimärgid näiteks muretsevad rohkem kui teised ja tunnevad kergemini masendust. Nii nagu näiteks Vähi sodiaagimärk. Vähid on tuntud oma suure muretsemise poolest. Ta mõtleb kogu aeg üle ja tekitab ise oma ellu draamasid. Neitsil löövad aga tihti lained üle pea, eriti siis, kui ta tunneb, et ta ei kontrolli enam enda ümber toimuvad. 

Aga see pole veel kõik. On ka teisi, nagu näiteks Kaljukits, Jäär ja Veevalaja, kes tunnevad tihti masendust oma elus. 

 

 

Vähk

Vähk muretseb kogu aeg ja seda ilma mingisuguse põhjuseta. Ta mõtleb pidevalt oma probleemide ja õnnetuste üle. See on nagu mingi plaat, mida ta hommikust õhtuni oma peas ketrab. Tuleb ka tõtt tunnistada ja öelda, et ta on enda peale võtnud palju kohustusi ja suure vastutuse. Kui ta ei võta aga aega iseenda jaoks ja ei puhka, võib ta ennast täiesti ära kurnata ja tunda selle tõttu veelgi suuremaid ärevushäireid. Sellepärast peabki Vähk palju puhkama ja olema rahus. See aitab masenduse ja stressi vastu. 


Neitsi

Neitsi on oma loomuselt juba suur muretseja, sest ta tahab kõike oma elus analüüsida ja mõista. Ta tahab lahendada ära kõik oma probleemid, see aga võib teda täiesti ära kurnata ja selle tõttu ta võibki kannatada masenduse all. Neitsi lihtsalt muretseb ennast haigeks, mõteldes alatihti üle. 


Kalad

Kalade tähemärgi esindaja on hästi vastuvõtlik kõigele, mis teda ümbritseb. Teiste halvad tunded ja mured ei jäta teda ükskõikseks, ta võtab kõike liiga isiklikult ja ei saa hiljem isegi magada, mõteldes kogu aeg, kas ta oleks võinud midagi teisiti teha või öelda, et antud olukorda ära hoida. Ta tõmbab endasse teiste halva energia, mured ja probleemid ja katsub leida lahendust teiste probleemidele. Ja selle tõttu ta muretsebki liiga palju.

 


foto : unsplash / Tiago Bandeira

 

Kommentaare ei ole