{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : Draakoni aastal sündinud Jäärad

    Draakoni aastal sündinud Jäär Ta on vaba hing, ta teeb seda, mida ta tahab ja mida ta peab õigeks. Ta on al...

 


 

Draakoni aastal sündinud Jäär

Ta on vaba hing, ta teeb seda, mida ta tahab ja mida ta peab õigeks. Ta on allumatu. Ta ei näe takistusi enda ees, kogu oma elu aga peab ta võitlema. Draakoni aastal sündinud Jäär on tulise loomusega, kes kipub pidama ennast teistest tähtsamaks. Tal on kõik juhi jaoks vajalikud omadused : julgus, otsusekindlus, sihikindlus. Ta võib käituda kohati üsna impulsiivselt ja olla liiga sallimatu teiste võhiklikkuse suhtes. Parem on olla tema sõber, kui vaenlane. Vaenlasena on Draakoni aastal sündinud Jäär kohutav : ta on halastamatu ja järeleandmatu. Draakoni aastal sündinud Jäär võib olla liiga uhke ja enesekindel. Ta ei näe eesolevaid takistusi, ei taha arvestada teiste arvamusega ja läheb alati edasi. Ta tahab jõuda tippu, viia oma unistused ellu, olla kõige parem. Mitte miski muu teda ei huvita. 

 

 

Ta ei pea tähtsaks seda, et kuulata teiste arvamust. Ta on intelligentne ja enesest heal arvamusel. Ta ei mõista, miks ta peaks kellegagi nõu pidama või kellegi arvamust küsima. Ta on sündinud juhtima ja oskab valitseda. Tema jaoks on kõige tähtsam saavutada edu ja selle jaoks ei vali ta vahendeid. Ta leiab, et tema arvamus on ainus, mis loeb ja ainus, mis on õige. Talle meeldib suhelda, teiste vastu on ta pigem sõbralik ent tihti omakasu peal väljas. Ta on väga hea manipulaator, kes kasutab ära iga võimalust, et suruda oma arvamust läbi. Ent tegemist on ääretult meeldiva  inimesega, kes petab sellega teised ära ega ärata kahtlusi. 

Ta on ääretult ambitsioonikas. Töötab alati selleks, et oma eesmärke ja plaane ellu viia. Ta ei anna kunagi alla. Ta tegutseb kiirelt ega raiska aega liiga pika arutlemise peale. Ta on oma eluga rahul ja üsna õnnelik inimene, kui nii võiks öelda. Ta on suhteliselt elurõõmus ja optimistliku maailmavaatega. Ta leiab, et ta on vajalik. 

 

 

Ta tahab silma paista ja olla ümbritsetud võimalikult paljudest inimestest. Ta on särav isiksus, kes ei oska olla teiste varjus. Ta tunneb ise ka oma mõjuvõimu. Seda mõjuvõimu kasutab ta teiste peal ära, eriti on näha seda vastassoo pealt. Ta ei otsi võimalust, kuidas meeldida, sest ta meeldib niigi. Ta on üsna muretu ja ükskõikse olemisega. Tal pole aega, et raisata seda rumaluste peale. Kogu oma elu ta muud ei tee, kui viib oma unistusi ellu ja tahab tõestada teistele, et ta on teistest parim ja jõuab kaugemale. Ta ei taha, et tema lähedased sekkuksid tema tegemistesse, ta ootab ainult, et nad teda toetaksid. 

 

 


Armastus

Ta on uhke, kapriisne, ta ei ole valmis järeleandmisi tegema isegi kalli inimese pärast.  Selline hoiak võib talle aga probleeme kaasa tuua. Ta ei ole eriti romantiline. Abielu tema harjumusi ei muuda. Kõige tähtsamale kohale jääb tema isiklik huvi. Talle meeldib käsklusi anda ja ta tahab kontrollida viimse pisiasjani oma kaaslase ja laste elu. 


Töö

Ta on liiga uhke, et kuulata töökaaslaste soovitusi ja nõuandeid. Ta võiks jõuda kõrgele kohale, kui ta õpiks rohkem teisi usaldama. Ta peaks rohkem arvestama oma töötajate vajaduste ja soovidega. Ent ta on töökas ja kohusetundlik, teeb kõik, et kindlustada oma seljatagust ja majanduslikku seisu. Ta on sündinud juhtima, ta on raske alluda teiste tahtmistele. 




Kommentaare ei ole