{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : Tiigri aastal sündinud Lõvid

    Tundub, et mitte miski ei suuda puudutada Tiigri aastal sündinud Lõvi, sest ta ei karda mitte midagi. Ta on ambitsioonik...


 

 

Tundub, et mitte miski ei suuda puudutada Tiigri aastal sündinud Lõvi, sest ta ei karda mitte midagi. Ta on ambitsioonikas, tahtejõuline ja võimas. Tiigri aastal sündinud Lõvi ihkab võimule pääseda ja saada tuntuks. Ta tegutseb julgelt ja otsusekindlalt ega kõhkle hetkegi selles, et paremad ajad on alles ees. Ta on väga meeldiv ja karismaatiline inimene, kes oskab teistele meeldida. Ta viib oma plaane ellu ja hoiab häid suhteid oma töökaaslaste, sõprade ja tuttavatega. Tiigri aastal sündinud Lõvi on uhke ent hea südamega.

Talle ei meeldi, kui tema kulul nalja tehakse. Talle meeldivad meelitused ja komplimendid. Ta võtab paljusid asju väga isiklikult. Kui ta on haiget saanud ja tunneb, et teda on solvatud, muutub ta ohtlikuks. Kui keegi peaks midagi ebameeldivat talle ütlema, võib ta ärrituda. Mõned peavad teda liiga uhkeks. Nad kardavad temaga tegemist teha, arvates, et ta on liiga üleolev ja endast heal arvamusel. Tegelikult on Tiigri aastal sündinud Lõvi väga meeldiv inimene. Temas ei ole kurjust ega julmust. Ta on suhtlemisele avatud. Hirmuäratavast Tiigri aastal sündinud Lõvist võib saada armas kassipoeg inimese käte vahel, kes teda armastab. Tuleb lihtsalt leida õige viis, kuidas temaga suhelda ja paremat sõpra temast ei ole olemas! 

 

 

Töö juures on ta väga võimekas. Mõnikord ka jäik ja paindumatu, võib olla liiga otsekohene ehkki ta on iseenesest väga intelligentne inimene ja katsub alati leida ühist keelt isegi oma vastastega. Mõnikord võib aga ka tema hakata solvama, kui keegi peaks teda tõesti välja vihastama. Ent õnneks rahuneb ta ruttu maha ja teeb ise esimese sammu lepituse otsimiseks. Talle meeldib teiste tähelepanu. Ta ei taha rikkuda oma suhteid teistega. Ta on suuremeelne, helde ja tähelepanelik nende vastu, kes on tale kallid. Tal on kõrgelt arenenud ilumeel, ta armastab mugavust. 

Tiigri aastal sündinud Lõvile meeldib kõik, mis on uus ja harjumatu. Ta õpib kogu oma elu. Tal on raske leppida kaotustega, sellepärast näeb ta enese kallal tõsiselt vaeva. Ta ei kannata üksindust, ta tahab seltskonnas särada ja silma paista. Miski ei inspireeri teda rohkem, kui teiste imetlus. Ta otsib ka võimalusi, kuidas luua kasulikke tutvusi, et laiendada oma mõjuvõimu. 

 

 


Armastus

Tiigri aastal sündinud Lõvi võib armuda iseendasse. Ta on viisakas ja meeldiv kõikide vastu. Kui aga mõni lähedane peaks teda reetma, on ta halastamatu. Ta ei kiirusta abiellumisega. Ta on üsna valiv ja nõudlik. Talle ei meeldi teiste käskudele kuuletuda, isegi suhtes võib ta võtta juhtimise enda kätte. Ta on kirglik ja romantiline. Samal ajal võib olla ka jonnakas, kangekaelne, käituda egoistlikult ja olla armukade. Kooselu temaga on üsna raske, sest ta kaaslane peab kogu aeg olema tema arvamusega nõus. 


Töö

Ta on ambitsioonikas ja teeb kõik, et oma plaane ellu viia. Ta räägib sellest ka kõikidele ega salga seda. Ta leiab alati võimaluse, kuidas vabaneda konkurentsidest. Äriasju ajades ei muutu ta emotsionaalseks. Oma töötajate vastu on ta õiglane, hoolitsedes nende eest nii hästi, kui võimalik. Ta võib täiesti vabalt töötada meeskonnas ainsa tingimusega, et tema on meeskonnajuht. Materiaalne külg ei olegi tema jaoks kõige tähtsam, ta tahab eelkõige tõestada oma väärtust. Samas on tal hea meel, kui ta saab teenida nii palju, kui võimalik. Ta on töökas ja intelligentne ning sobib seega iga ameti peale. Ta usub kaljukindlalt oma saatusesse, saab väärikalt üle igast raskusest. Talle ei meeldi oma vigu tunnistada. Läbikukkumised muudavad teda pessimistlikumaks, tekitades kibestumust. 



Kommentaare ei ole