{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : millised on tegelikult Kaljukitse tähtkujus sündinud inimesed

  foto : unsplash / Bobby Johnson    Kui sa oled sündinud 2...

 

foto : unsplash / Bobby Johnson

 

 Kui sa oled sündinud 22. detsembri ja 20. jaanari vahel, oled sa Kaljukits. See tähendab, et sul on olemas kõik Kaljukitsede nii head, kui halvad omadused. 


Element : Maa

Metall : tina

Planeet : Saturn

Värv : must, pruun

Kehaosad : luud, liigesed

Väljend : me teeme


Kaljukitse tähtkujus sündinud naine

Ta on ovaalse näokuju, kõrgete põsenukkide ja kõrge laubaga. Ta on lojaalne naine, uhke naine, kes tahab, et teda armastatakse sellepärast, kes ta on ja mitte tema ilu pärast. Talle ei ole naine, kes ehiks ja sätiks end tundide kaupa. Ta eelistab palju rohkem loomulikku ilu ja tunneb enda väärtust. Ta ei kannata võltsi ilu. Ta on tõsise ellusuhtumisega naine. See on naine, kes saab alati oma tahtmist - varem või hiljem. Ta viib kõik oma plaanid ellu. Ta saab kõikidest raskustest üle. Ta kipub teistele mõnikord liiga palju moraali lugema ja võib olla üsna halastamatu nende vastu, kes ei mõtle nii nagu tema. See võib tuua talle kaasa suhteprobleeme, õnneks muutub ta vanusega natuke paindlikumaks ja leebemaks. 

 

 

Esmapilgul ja võõrastele võib tunduda, et ta on ükskõikne ja uhke, tegelikult ei ole ta nii enesekindel, et julgeks hakata kohe lobisema inimestega, keda ta ei tunne. Ta lihtsalt kaitseb ennast oma pealtnäha ükskõikse ilme taha. Alles lähedastega koos olles võtab ta oma maski eest ära. Ta on õnnelik ja rõõmus, kui ta on koos oma kallima ja paari lähedase sõbraga. Tal on vähe vaba aega, sest tema jaoks on aeg raha.


Töö

Ta tahab olla kasulik ja aidata teisi, tihti unustab ta seejuures aga iseennast ja oma isikliku elu, jättes kõik muu tahaplaanile. Selle tõttu võib ta tunda aga pettumust. Ta on tegus ja töökas naine, temast saaks väga hea arst või õpetaja. Ta on ambitsioonikas ja hea analüüsioskusega. Ta on otsusekindel ja loogilise mõtlemisega. 




Armastus

Ta kardab armastuses haiget saada ja sulgeb ennast selle tõttu kuldsesse torni, kuhu ainult vähesed mehed julgevad ronida. Võib juhtuda, et ta kohtub oma suure armastusega hiljem. Ta on parem üksi, kui halvas suhtes. Tema suhetest saaks ilusa romaani, sest ta põgeneb ise armastuse eest - kõike selleks, et mitte kannatada. Kui ta on aga kohtunud õige inimesega, armastab ta nii nagu ei keegi teine. Ta on väga naiselik, ent ei hakka emalikult oma mehe eest hoolitsema. Ta tahab, et ta mees oleks kohusetundlik ja hoolitseks oma pere eest. Ta tahab tõsist suhet. Üheöösuhted pole tema jaoks.


Kaljukitse tähtkujus sündinud mees

Öeldakse, et ta on uhke ja isegi ülbe, et vaatab teiste peale ülevat alla ja võib olla mõnikord natuke põlglik. Tegelikult on ta ainult tagasihoidlik. Ta on sündinud Maa-elemendi all, selle tõttu ei ava ta ennast kunagi võõraste inimeste ees. Esimesel pilgul jätab ta mulje nagu oleks ta külm ja eemalolev. Ta ei leia, et peaks kohe olema avatud, eriti nendega, keda ta ei tunne. Ainult nendega, kes teda lähemalt tunnevad, on ta tema ise.


Töö

Ta on kohusetundlik ja on loodud selleks, et ise juhtida ning otsustada. Ta ei oska jätta osa tööd teiste teha ja tahab teha ise kõik, nii palju kui võimalik. Paljud suured poliitikud on sündinud Kaljukitse tähtkujus. Ta ei otsi kiitust ega taha silma paista, ta tahab teha oma tööd ja olla kasulik. Ta on karjerist, kes kardab mõnikord oma positsiooni kaotada. Ta ei jää kunagi kaua töötuks, sest ta leiab alati midagi, kasvõi kõrbest. 



 

Armastus

Armastuses on ta ettevaatlik, sest ta kardab haiget saada. Vallalisena oleks ta kõige õnnelikum, sest siis ei peaks ta kellelegi aru andma oma käikudest ja ta saaks pühenduda end täielikult oma tööle ning sõpradele. Sõpru on tal vähe. Oma südamepõhjas unistab ta aga suurest perest ja tahaks olla lihtsalt õnnelik.  Ta otsib enda kõrvale kedagi, kes mõistaks ja võtaks teda just sellisena nagu ta on. Ta on truu ja peab seda tähtsaks suhtes. Kõik tema suhted on tugevad ja siirad. Ta vajab enda kõrvale kannatlikku inimest, kes oleks varustatud hea huumorimeelega. Talle ei meeldi, kui talle survet avaldatakse, ta ei taha, et tema naine teda tüütaks liiga palju ega viiks teda suurtesse rahvamassidesse. Tal on küll raske oma tunnetest rääkida, ent kui ta on leidnud õige inimese, teeb ta omalt poolt kõik, et see suhe toimiks. 


Kaljukitse tähtkujus sündinud mees ei taha rääkida asjadest, mis talle ei meeldi. Lähedased teevad talle sellepärast etteheiteid. Samuti võib ta seista jonnakalt teiste vastuvõetud otsuste vastu. Ta võib täiesti vabalt olla vait lihtsalt seltskonnas, kui ta leiab, et tal ei ole midagi öelda. 

Ta on võimeline koristama kogu elamise ära hooga - tolmuimeja ühes käes ja tolmulapp teises käes. Või siis äratama sind kell kolm hommikul üles lihtsalt selleks, et sind kallistada.

Sa võid tema peale kindel olla, sest ta on alati tema ise ja ei hakka kunagi keerutama. Ta on terava pilguga ja õiglane ning ettenägelik. Ta peab oma lubadustest kinni ega kannata pugemist. 


SEOTUD LOOD :

Millised on tegelikult Jäära tähtkujus sündinud inimesed

Millised on tegelikult Sõnni tähtkujus sündinud inimesed

Kommentaare ei ole