{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : millised on Skorpionid lapsena, teismelisena ja täiskasvanuna?

  foto : pixabay / Darkmoon Art     Tihti öeldakse, et Skor...

 

foto : pixabay / Darkmoon Art

 

 

Tihti öeldakse, et Skorpion on kõige ohtlikum sodiaagimärk, kas see aga päriselt ka peab paika või on tegemist kõigest arvamusega? Ja kas Skorpioni iseloom elu jooksul muutub rahulikumaks? 


Milline on Skorpion lapsena? 

Kohe sünnist saadik ja kuni kümnenda eluaastani tõestab Skorpion kogu maailmale seda, kes ta on ja nõuab endale seda, mis talle kuulub. Väike Skorpion on nõudlik ja jonnakas laps, kellele ei meeldi see, et talle vastu räägitakse ning kes kasutab iga võimalust, et oma rahulolematust välja näidata. Väike Skorpion teeb päris palju rumalusi oma lapsepõlve jooksul aga nii, et ta kordagi vahele ei jää. Tema vanematel juba temaga igav ei hakka. Ent väike Skorpion on nii armas, et kõik patud antakse talle ruttu andeks. 

 

 

 


Milline on Skorpion teismelisena? 

Teismelist Skorpionit on vaja motiveerida. Kui sa tahad, et ta hästi õpiks või kodutöödel kaasa aitaks, pead sa talle midagi selle eest lubama. Ta ei ole laisk aga ta ei taha alluda kellegi käsklustele. Varakult saab ta aru sellest, kuidas ühiskond toimib. Sõpru on tal palju. Õpetajad kiidavad teda, sest Skorpionil on naljasoont ja ta pole suu peale kukkunud ent kaebavad samas, et Skorpion läheb tihti üle piiri oma sõnadega. Teismelisel Skorpionil on raske oma südamevalust üle saada.


Milline on Skorpion täiskasvanuna? 

20 - 40. eluaastates tahab ta kõike oma elus kontrollida. Ta jõuab kõike teha ja unistab sellest, et saaks kindlustada oma elu. Vastupidiselt levinud arvamusele on Skorpion aga väga tundlik ja isegi sentimentaalne. Ta mõtleb tihti oma elu ja tuleviku üle, arutades endamisi, kas ta ikka on õigel teel ja kas ta on teinud oma elus õigeid valikud.  Need küsimused jäävad  teda aastateks painama. 

Peale 40. eluaastaid rahuneb meie kallis Skorpion lõpuks ometi maha. Ta muutub avatumaks lähedaste suureks rõõmuks. Mõned Skorpionid jälle vastupidi muutuvad kinnisemateks peale lahkuminekut või pettumusi, mida elu neile toonud on. Kuidas ka ei ole, sellesse vanusesse jõudnud Skorpion õpib lõpuks ometi enda eest hoolitsema ja hakkab tegelema sellega, mis talle meeldib.

Kommentaare ei ole