{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : millised on tegelikult Sõnni tähtkujus sündinud inimesed!

  foto : unsplash / Riccardo Mion   Kui sa oled sündinud 21...

 

foto : unsplash / Riccardo Mion

 

Kui sa oled sündinud 21. aprilli ja 21. mai vahel, siis oled sa sündinud Sõnni tähtkujus. 


Element : Maa

Metall : vask

Värv : roheline

Planeet : Veenus

Väljend : mul on, minu oma

 

Sõnni tähtkujus sündinud naine 

Sõnni tähtkujus sündinud naine paistab silma eelkõige oma naiselikkuse poolest, meeldib, ta on võluv ja ta on ise sellest teadlik. Vähesed suudavad talle vast panna. Ta on lihtsalt niivõrd sensuaalne ja ilus naine. Ta võib teinekord olla pika vihaga ja kättemaksuhimuline. Talle meeldib, kui tal on olemas varud : kapid täis ja majanduslik seis kindlustatud. Lisaks on tal nõrkus ka ilusate ehete vastu. 

 

Milline amet talle sobiks?

Tal on kunstnikuhing, ta on loomeinimene. Temast saaks hea laulja, tantsimine meeldib talle väga, dekoreerimine... Kõik, mis puudutab ilu või etendusi. Talle sobiks hästi ka klienditeenindus või müügipool. Hoolimata sellest, et ta näeb välja õrn, on ta väga kohusetundlik ja oskab meeskonda juhtida. 

 

 

 

Armastus

Sõnni tähtkujus sündinud naine ei oska elada ilma oma elu armastuseta. Ta on kannatlik, mõnikord allaheitlik, malbe ja naiselik. Kui ta peaks kahtlema mehe tunnete siiruses, võib ta muutuda armukadedaks, ta ei kannata petmist ja truudusetust, aga on kõigeks valmis oma laste pärast. Ta peab tähtsaks oma kodu ja peret, sellepärast ongi ta valmis palju kannatama. Sõnni tähtkujus sündinud naised naljalt juba lahutama ei hakka. 

 

Sõnni tähtkujus sündinud mees

Sõnni tähtkujus sündinud mees on tavaliselt lühikest kasvu ja kogukas, vähemalt jämeda kaelaga ja jõulise ülekehaga. Sa ei näe teda peaaegu kunagi tormamas, sest ta kõnnib rahulikult. Ta on sooja pilguga mees.  Talle leiab teistega ruttu ühise keele. Ent ta võib kohati olla liiga kangekaelne ja jonnakas, see on samaaegselt nii tema tugevus, kui nõrkus. 

 

 


Töö

Ta on loodud ärimeheks. Tal on ärivaistu. Teiste probleemidest ei lase ta ennast peaaegu kunagi mõjutada, ent kui asi peaks puudutama tema enda isiklikke asju, on ta väga kannatlik ja sihikindel. Temast saaks edukas ettevõtja, ärimees, konsultant... Samuti sobiksid talle hästi kõik toitlustusega seotud ametid. Ka põllumajandus on talle südamelähedane. Temast saaks ka hea kunstnik, skulptor, laulja, tantsija. Ta on andekas mitmel alal. 


Armastus

Ta oskab oma kujutlusvõimet ära kasutada. Nooruses on ta palju elu nautida saanud. Kuni ühel ilusal päeval võttis ta naise, sai lapsed, ehitas maja.  Lapsi peab tal olema vähemalt kaks, kui mitte kolm. Ta võib olla mõnikord armukade ja leida, et ta naine kuulub üksnes talle. Kui ta on armastust avaldanud, siis jääb ta oma sõnale kindlaks kuni surmani.



SEOTUD LOOD:

 Millised on tegelikult Jäära tähtkujus sündinud inimesed? Oled nõus või ei ole?

Kommentaare ei ole