{ads}

HIDE

Viimased

latest

Isiksusetest : see, mis sulle selle pildi peal silma jääb, võib palju rääkida selle kohta, kuidas sa oma emotsioonidega toime tuled

   Selle testi pildil võid sa näha nii kahte nägu, kui munakoori. See, mis sinu pilku kõige esimesena paelub, võib viidata sellele, k...

 

 Selle testi pildil võid sa näha nii kahte nägu, kui munakoori. See, mis sinu pilku kõige esimesena paelub, võib viidata sellele, kuidas sina igapäevases elus oma emotsioonidega toime tuled. Mitte kellelegi meist pole pääsu probleemidest ja keerulistest olukordadest. Iga inimene aga toimib erinevalt rasketel hetkedel. Kuidas sina oma emotsioonidega toime tuled? Kas sa kipud üle dramatiseerima või võtad asju suhteliselt rahulikult? 

 


 


 

NÄOD

Sa oskad olla üle ja näha asju globaalsemalt. Kui mingi olukord peaks väljuma kontrolli alt, ei hakka sa ennast haletsema ega teisi süüdistama. Sa oled õppinud asju võtma nii nagu nad on. Sa tead, et sa oled katsunud teha vähemalt nii hästi, kui võimalik aga ootamatute olukordadega ei saa kunagi arvestada. Sa katsud jääda igas olukorras rahulikuks ning aitad ka teistel maha rahuneda, selle omaduse poolest hinnatakse sind kõrgelt. 

Sul on väga hea huumorimeel, mis aitab sul samuti näha asju paremas valguses. See aga ei tähenda nagu ei võtaks sa midagi elus tõsiselt. On aga hetki, kui sa leiad, et parem on katsuda naljaga läbi saada selle asemel, et näha kõike kõige mustemas valguses. Lisaks sellele mõistad sa inimesi väga hästi, sa oled nii mõndagi aidanud ja lohutanud. Sa ei pea ennast nüüd kõige targemaks aga sinust on vajalikul hetkel palju abi küll, vähemalt on sulle seda mitu korda öeldud. 

 

 

 

Sind imetletakse sinu vaimutugevuse poolest. Sa ei lase tunnetel üle pea kasvada. Kui sinu elus peakski mingi kurb sündmus aset leidma, katsud sa võtta aega iseenda jaoks, et maha rahuneda. Sa ei hakka hädaldama ja teiste ees stseene tegema. Vastupidi, tavaliselt oled sina see, kes teisi toetab ja aitab nii jõu, kui nõuga. Sina suudad jääda alati rahulikuks igas olukorras. Sul on ka oskus leida kõikidele oma probleemidele lahendus ja selle tõttu tuled sa elu raskustega pigem hästi toime. 


MUNAKOORED

Üldiselt oled sa rahulik inimene. Kui aga sul tuleb ootamatute olukordadega tegemist teha, võid sa sattuda paanikasse. Enne, kui sa suudad taas rahulikult mõtelda, pead sa selle olukorra enda sees läbi elama. Sa pead rääkima kellegagi, arutama seda olukorda, nutma kellegi õla peal ja mitte jääma oma muredega üksi. Sa kipud sageli liialdama seejuures. Vähemalt osad sinu lähedastest arvavad nii. Samas leiavad nad ka, et sa oled tegelikult väga tore inimene ja leiad alati oma probleemidele hiljem lahendused. Selle jaoks aga, et sinuga hästi läbi saada, peabki sind võtma sellisena nagu sa oled. 

 

 

 

Kui su elus läheb kõik hästi, oled sa rahulik. Niipea, kui olukord väljub aga kontrolli alt, on sul väga raske oma tunnetega ise toime tulla. Sa pead õppima rahulikumalt võtma ja üle olema. Selles ei ole midagi halba, kui sa räägid sellest, mis sul südamel on, aga mõnikord võid sa öelda midagi, mida sa hiljem kahetsed või siis teha lihtsalt oma sõnadega teistele haiget. Seega, kui sa tunned, et sa enam ei jaksa, siis katsu olla natuke omaette, et maha rahuneda. Selle aja jooksul hinge sügavalt sisse ja välja. Alles siis, kui su mõtted on selgemad, mine räägi sellest, mis sul südamel on. 

See on hea, et sa oskad oma tunnetest rääkida, tähtis on ainult kasutada selleks õigeid sõnu. Nii saavad inimesed paremini aru, mida sa tunned. Katsu rääkida ainult sellest, mis on kõige tähtsam, toetudes üksnes faktidele. Õppides paremini suhtlema ja paremini ennast kontrollima, paranevad ka su suhted teiste ja iseendaga.

Kommentaare ei ole