{ads}

HIDE

Viimased

latest

Ohumärgid, mis näitavad, et sinu suhtes ei ole enam armastust

foto : pexels / Liza Summer     Kui sul on tunne, e...

foto : pexels / Liza Summer

 

 

Kui sul on tunne, et su suhtes on midagi valesti, siis vaata järele, äkki on armastus teie vahelt kadunud.

 

Suhtes pole enam austust

Austus ja lahkus on hea suhte jaoks väga olulised. Kui seda enam ei ole, võivad isegi väikesed asjad tekitada vaidlusi ja lahkarvamusi. Kui suhe on sulle oluline, leia võimalusi, kuidas parandada omavahelist suhtlemist, vajaduse korral otsi paariteraapia abi. 

 

Huvi suhteprobleemide lahendamise vastu on kadunud

Enamik suhteprobleeme saab lahendatud, kui õigel ajal abi paluda. Kui suhe sind enam ei huvita, ei pruugi sa olla enam huvitatud ka lahenduse leidmisest. Selles olukorras ole enda ja oma partneri vastu aus ja rääkige, et see suhe enam ei toimi teie jaoks.



 

Veedate oma partneriga vähem aega kui varem 

Kas mäletate, et teie suhte alguses oli kõik, mida te tegite, lihtsalt koos olemine? Pikaajalises suhtes tuleb sageli pingutada, et leida aega oma partneriga koosolemiseks. Kui sulle tundub, et sulle meeldib üksi aega veeta, aga ei tee midagi selleks, et teistega koos olla, võib selle taga olla suurem probleem. 

 

Oled oma partneri suhtes ükskõikne 

Armastus tähendab hoolimist teise tunnete ja soovide suhtes. Partner, kes sellest ilma jääb, tunneb end kõrvalejäetuna ja selle tulemusena kannatab teie omavaheline suhe. Kui armastad oma partnerit, tunned end õnneliku ja tänulikuna, kui saad temaga koos olla. 

 

Partner ei meeldi sulle enam

Igas suhtes tuleb ette perioode, mil on vähem intiimsust ja lähedust, kuid kui see kestab kauem, tasuks välja selgitada, mis selle põhjuseks võib olla. Füüsiline lähedus on armusuhtes väga oluline ja ilma selleta  kannatab suhe. 

 

Kommentaare ei ole