{ads}

HIDE

Viimased

latest

Märgid, mis viitavad, et sõprus hakkab läbi saama

  foto  pexels / Jure Širić    Sõpradel on elus t...

 

foto  pexels / Jure Širić

 

 Sõpradel on elus tähtis koht, sest sõbrad on need, kes rõõmustavad koos sinuga, kui sul hästi läheb ja lohutavad sind, kui sa toetust vajad. Sõbrad on need, kellelt sa nõu küsid ja kes on sinuga kasvõi mõttes, kui nad kohale tulla ei saa. Sellepärast ongi nii raske, kui sõprus saab läbi. 


Millised märgid viitavad sellele, et sõprus hakkab läbi saama? 

Ühepoolne sõprus

Ühel teist pole kunagi aega ega tahtmist. Tema ei tee mingeid plaane kunagi sinuga ega võta ka ühendust. Sa kuuled temast üksnes siis, kui tal sinult midagi vaja on. Muidu aga on ta kogu aeg liiga hõivatud. Teda ei huvita sinu mured ega rõõmud. Sul on tunne, et sa oled ainuke, kes pingutab, vastu aga ei saa sa mitte midagi. Sa väärid kedagi paremat. Kui mõni su sõpradest peaks nii käituma, siis katsu rääkida temaga asjad selgeks. Võib-olla su sõber isegi ei tea, et ta sulle haiget teeb või on tal endal probleeme hetkel elus. 

 

 


Ta ei toeta sind

Sõber on hea sõber siis, kui sa tead, et ta sind ei kritiseeri. Kui ta on sinu ja su edusammude üle siiralt õnnelik. Kui ta ei katsu sind maha teha ega enda saavutustega sinu ees kiidelda. Kui ta kuulab sind ära ja leiab sinu jaoks aega, kui sul peaks elus olema rasked ajad. Kui ta sind ei toeta, muutub hoopis pahaseks ja ärritub, on midagi valesti. Sellisel puhul ei ole sina tema prioriteediks. 


Ta ei kohtle sind hästi

Sa ei tohiks lasta sellist inimest oma ellu. Kui sa tunned ennast halvasti peale seda, kui oled temaga koos olnud ja sul on tunne, et ta alandab sind, on midagi valesti. Kui ta kasutab sinu kallal vägivalda, pead sa kohe selle suhte lõpetama. Kui tegemist on vaimse vägivallaga, siis räägi inimesega, võib juhtuda, et ta ise ei ole teadlik sellest, mida tema käitumine teeb. Ütle, et ta teeb sulle haiget. 


Teil ei ole enam midagi ühist

Aeg muudab meid kõiki ja mõnikord ei olegi see nii halb. Võib-olla on teil nüüd erinevad sihid ja eesmärgid. Temal on lapsed, sinul töö. Või on teil tekkinud teised sõbrad mõlemal, kellega koos tunnete te end paremini. See ei tähenda, et teie sõprus on läbi saanud. Te ei pea edaspidi teineteist vältima iga hinna eest. See lihtsalt ongi elu. 

 

 


Seotud lood :


Toksiline sõprussuhe

 

 Märgid, mis viitavad sellele, et su sõber tahab sinuga suhtlemist lõpetada



Kommentaare ei ole