{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : milliste tähemärkide esindajatega ei ole üldse mõtet vaielda?

  foto : unsplash / Nastya Dulhiier     Inimesi on erinevaid. On neid, kellele meeldib rääkida suu puhtaks ja minna siis kergema süda...

 

foto : unsplash / Nastya Dulhiier

 

 

Inimesi on erinevaid. On neid, kellele meeldib rääkida suu puhtaks ja minna siis kergema südamega edasi, olles omavahelised suhted ära klaarinud. Aga on ka teisi, kes eelistavad põgeneda kohe, kui hääletoon tõuseb või jutuajamine keevalisemaks kisub, et hoida oma hingerahu. Ja siis on teisi, kellega vaidlemine võtab alati halva ja ebameeldiva pöörde. Vaata järele, mis sind ees ootab, kui sa peaksid sattuma vaidlema mõne Kalade või Jäära tähtkujus sündinud isikuga. 


Kõige hullemad tähemärgid, kellega vaielda

SÕNN ja tema jonnakas vaikimine

 

 

Sõnn ei ole suur lobamokk. Pigem on ta harjunud vaikima. Ta on kidakeelne. Tema puhul on tähtis tunda kehakeelt, sest nii saad sa kõige paremini aru, mida ta päriselt mõtleb. Selle asemel, et oma südamelt kõik ära rääkida, seisab ta kortsus kulmudega, käed rinnal risti ja mossitab. Ta on kangekaelne ja väga jäik, raske on panna teda oma arvamust muutma, kui ta ei ole ette näinud selleks päevaks, et hakkab sinuga arveid klaarima, siis ta ka ei tee seda ja sa võid üksi seletada nii palju, kui tahad. Ta on natuke tõre oma loomu poolest ja võib karule ka hirmu peale ajada, kui peakski arvete klaarimiseks minema. Ta on veendunud, et ainult temal on õigus ja selle tõttu keeldub sinu selgitusi kuulamast. Veelgi hullem : tal läheb terve nädal selleks, et üle saada solvangust ja sinuga hakkab ta uuesti suhtlema alles aastaid hiljem.


VÄHK ja Niagara juga 

Sa pead üldse ennast õnnelikuks pidama, kui sul õnnestubki sõna vahele öelda Vähi pisarate ja hädaldamise vahel. Temaga ei tule vaidlemisest mitte midagi välja. Vähk on horoskoobi tõeline draamakuninganna, tema saaks pisaratevalamises esikoha. Ta on kõige tundlikum tähemärk. Teda valitseb Kuu ise, Kuu aga sümboliseerib emotsioone ja muutlikkust. Kuul on omad faasid ja selle tõttu ongi Vähk ilmselt nii muutliku meelega ja tujukas. Vähk võib küll tugevasti vastu ütelda vajaduse korral ja olla mõnikord päris sarkastiline, kui aga on vaja rääkida tõsiselt nagu täiskasvanud inimene täiskasvanuga ja mitte võtta asju nii isiklikult, siis ei tunne Vähk ennast kõige paremini. Talle meeldib elada omas mullis, oma mugavustsoonis : kõik, mis tuleb väljaspoolt on tema jaoks rünnak. Ta võtab kõike liiga isiklikult ja südamesse. 

 

 


KAALUD ja teatepulk rääkimiseks

Ka Kaaludele ei meeldi vaidlemine mitte üks raas. Ta tahab kõigiga hästi läbi saada ja olla viisakas. Ta tahab tasakaalu ja harmooniat. Tal on raske igasuguste opositsioonidega, ta otsib kogu aeg võimalust jääda neutraalseks ja osavõtmatuks, et leida kuldset keskteed. See ei ole iseenesest halb. Ainult, et võib juhtuda, et ta on kõigega nõus peaasi, et olukord rahuneks ja kõik leiaksid ühise keele. Kui ongi vaja omavahel arveid klaarida, siis valib ta selle jaoks õige aja ja valmistab oma kõne ette. Igal ühel on seega võimalus rääkida aga alles siis, kui teine on lõpetanud.


KALAD ja ohvri mängimine

Tõtt öeldes oleks võinud panna sellele artiklile ka sellise pealkirja : "Millised on kõige hullemad tähemärgid, kellega vaielda ja miks just Kalad?". Sest ka Kalad on selles nimekirjas nende seas, kes vaidlemist üldse ei kannata. Kaladele meeldib tunda teistega ühtekuuluvustunnet, ta tahab armastada oma lähedast, tal on väga raske üldse aru saada, miks inimesed vaidlevad. Oma loomult on ta hea ja vastuvõtlik, selle tõttu ongi ta pigem passiivne ja kannatab kõik välja, selle asemel, et reageerida. Kui peakski vaidluseks minema, siis on tal kaks võimalust, mis on mõlemad üsna ebameeldivad. Tavaliselt valib ta vaikimise nagu Sõnn ja hakkab ohvrit mängima. Ja sellepärast ühel hetkel tabadki sa ennast teda lohutamas ja ta pead silitamas ehkki sina tegid talle etteheiteid. 

 

 

 

Millised on kõige paremad tähemärgid, kellega vaielda? 

Esimene, kellele üle kõige meeldib vaielda, on Jäär. Jäär vaidleb alati, kui võimalust on ja kui ei ole, siis ta loob ise soodsa võimaluse selleks. Ta on otsekohene ega hakka keerutama, kui miski talle ei meeldi, siis ta ütleb seda ega hakka ümbernurga juttu rääkima. Kui tal on midagi öelda, teeb ta seda kohe. Oma sõnu ta valima ei hakka ning ärritub ruttu. Ta on kiire ja siiras. Vaidlemine lõppeb sama ruttu, kui see algas ja Jäär asub seejärel mõne teise asjaga tegelema nagu midagi poleks juhtunud. Ta ütleb kõik välja, mis tal südame peal on ja sellega on asi läbi. 

Ka Kaksikud on sama kiired vaidlema. Ainult, et Kaksik nii tihti ei vaidle, ta lihtsalt räägib nii palju ja asjalikult, et arusaamatusi ei tekigi. Kui see peaks aga juhtuma, siis tänu tema heale huumorimeelele saavad asjad kiiresti lahendatud. 

Viimane selles nimekirjas on Neitsi. Kas see üllatab sind? Ilmselt poleks sa seda oodanud. Sest Neitsile ei meeldi konfliktid. Vaidlemise korral tahab Neitsi aga fakte oma silmaga näha. Ja sageli aitab selline arvete klaarimine tal ilma viha pidamata edasi oma eluga minna.

 




 

Kommentaare ei ole