{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : Päike on sisenemas Kalade märki. Millist mõju avaldab see aga tähemärkidele?

foto : pixabay / The_Shire_Hobbit      Esmaspäeval, 19. vee...

foto : pixabay / The_Shire_Hobbit

 

 

 Esmaspäeval, 19. veebruaril siseneb Päike Kalade märki, koos sellega on algamas Kalade aeg. Järgevatel nädalatel on meie jaoks varuks palju ilusaid hetki ja häid võimalusi. Vähemalt kinnitavad seda astroloogid. 

Kalade tähemärk on sodiaagiringi viimane. Astroloogiline aasta ei lõppe detsembrikuus vaid hoopis Kalade ajaga. Esmaspäeval, 19. veebruaril algab sodiaagiraamat viimane peatükk, mis on tõenäoliselt ka kõige parem. Kalade tähemärki peetakse astroloogias tingimusteta armastuse märgiks. Kalad on need, kes seovad meid teistega. Kalad on nagu väikesed hipid. 

 

 


Kalade aeg

Astroloogias kutsutakse Kalade ajaks seda perioodi, mil Päike on Kalade konstellatsioonis. Sellel ajal hakkab meid valitsema Kalade energia. Kalade energia on aga universaalse armastuse energia. 

Päike sümboliseerib meie elu energiat ja elujõudu. Kalad sümboliseerivad aga tarkust, vakust, kaastunnet ja tundlikkust. Kalade ajal on kõige õigem õppida teisi paremini kuulama ja olla vastuvõtlikum teiste tunnetele ja vajadustele. Kalad soovitavad meil minna vooluga kaasa ning mitte kaotada lootust ja usku. 


Mida Kalade aeg toob sinu tähemärgile kaasa? 

Kolme Veemärgi jaoks - Vähk, Skorpion ja otse loomulikult Kalad - tähendab see seda, et väga hea aeg on nende elus algamas. Seda enam, et Neptuun (Kalade planeet) ja Päike on lähenemas teineteisele taevalaotuses. Tänu sellele saavad meie Veemärgid head energiat juurde ning võivad hakata juba suuremaid plaane tegema. 

 

 


Sõnn, Kaljukits ja Lõvi õpivad taas oma elu usaldama. Sõnn ja Kaljukits tunnevad end Maamärkidena alati hästi, kui Päike on Kalades. Nad on pigem introvertsed ja oskavad hinnata rahulikku ning head aega. Lõvi kasutab aga seda perioodi ära, et puhata ja nautida natuke rohkem oma igapäevast elu. Veevalaja aeg ei olnud Lõvide jaoks kõige parem. 


Kannatamatu Jäär ei oska rõõmu tunda sellest, et Päike on Kalade märgis. Tal on raske leppida mõttega, et ta ei saa kõike kontrolli all hoida. Kaalud ja Veevalaja võivad samuti tunda suuremat segadust. Kalade aeg õpetab neid mõtlema rohkem südame, kui peaga. 


Mis puutub Neitsisse, Kaksikutesse ja Amburisse, siis on Kalade ajal nende jaoks mitmeid õppetunde varuks. Kaksikud ja Ambur peavad õppima kuulama rohkem teisi ning olema heatahtlikumad teiste ja ka iseenda vastu. Neitsi aga peab õppima üle olema ning pöörama vähem tähelepanu pisiasjadele, mis pole seda väärt.

Kommentaare ei ole