{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : millised tähemärgid omavahel ei sobi?

     Ka tähemärkide puhul peab paika see, et ühes saavad omavahel paremini läbi, kui teised. Igal tähemärgil on keegi, kelle...


 

 

 Ka tähemärkide puhul peab paika see, et ühes saavad omavahel paremini läbi, kui teised. Igal tähemärgil on keegi, kellega ta üldse ei klapi. See on ka loomulik, kui võtta arvesse, et igal sodiaagimärgil on oma isiksus, omad head ja halvad küljed. Osadega kohe üldse aga jutt ei lähe, pinguta palju tahad. Nagu oleks mingi nähtamatu sein ees, mille tõttu tekivad pinged. Selleks, et selliseid olukordi ära hoida, on parem juba ette teada, milliste tähemärkidega sa üldiselt ei sobi.

 

Kellega Jäärad ei sobi? 

Igal tähemärgil on oma puudused. Jääral võib-olla natuke rohkem, kui teistel. Sageli peetakse teda egoistlikuks, mõnikord kurnavaks ja liiga otsekoheseks. Kindlasti on neid, kes sellesse nimekirja veel midagi omalt poolt lisaksid. Sest nagu kõikidel teistel, ei ole ka Jääradel ainult sõpru.

VAATA LÄHEMALT SIIT, KELLEGA JÄÄRAD EI SOBI

Kellega Sõnnid ei sobi? 

Sõnnide kohta öeldakse küll seda, et nad on kangekaelsed, kui ka seda, et nad kipuvad olema pika vihaga. Tegelikult on kõikidel tähemärkidel omad halvad küljed. Öeldakse ju, et Jäär on oma olemuselt väsitav ja tema otsekohesuses võib mõnikord üllatada nii mõndagi. Kalade kohta öeldakse jälle, et nad elavad omas maailmas, mis on reaalsusest väga kaugel.

VAATA LÄHEMALT SIIT, KELLEGA SÕNNID EI SOBI

 
Kellega Kaksikud ei sobi? 

Meil pole sugugi tahtmist kedagi nüüd siin omavahel tülli ajada ja vanasid asju meelde tuletada. Ja kuna nagu me oleme alati korranud, ei ole olemas selliseid tähemärke, kes on läbinisti head või halvad. Igal tähemärgil on omad head ja halvad küljed. Igal ühel on oma roll sodiaagirattal, mille tõttu tähemärgid koos olles üksteist täiendavad. Ainuke probleem seisneb selles, et mõnesid tähemärke saadab halb kuulsus. 

VAATA LÄHEMALT SIIT, KELLEGA KAKSIKUD EI SOBI

 

 

Kellega Vähid ei sobi? 

Kui sa oled sündinud Vähi tähtkujus, oled sa sündinud 21. juuni ja 22. juuli vahel. Kui paljud tähemärgid sind armastavad, siis teistel on jällegi sinuga raskem. Sodiaagimärkide seas on nii, et on igal märgil on oma kindel roll. Jäär on ettevõtlik, Sõnn mõtleb mõistusega, Kaksikud on head suhtlejad ja Vähile meeldib teha kõike põhjalikult. Vähid on üldiselt hästi emotsionaalselt. Vähi märki valitseb Kuu ise ja selle tõttu ongi Vähid nii tundlikud oma loomuse poolest. Jah, ta on võimeline valama pisaraid, nähes mõnda liigutavat videot. 

VAATA LÄHEMALT SIIT, KELLEGA VÄHID EI SOBI



Kellega Lõvid ei sobi? 

Igal sodiaagimärgil on omad head ja halvad küljed. Ei ole nii, et üks on läbinisti halb ja teine ainult hea. Lõvi peetakse üldiselt sodiaagi kuningaks, ta on suure südamega, lahke ja energiline aga kõige selle juures ei maksa unustada, et ta on siiski kuningas. Ta on selline, et võib oma õukonna mõnikord täitsa ära väsitada. Sest talle meeldib üle kõige särada, laulda ja komplimente saada teiste poolt. Temaga on tore koos pidutseda aga tõsistest teemadest temaga rääkida ei ole alati lihtne. 

VAATA LÄHEMALT SIIT, KELLEGA LÕVID EI SOBI

Kellega Neitsid ei sobi? 

 Neitsit ei saada alati hea kuulsus. Küll peetakse teda liiga suureks pedandiks, muretsejaks, õpetajaks ja puhtusefriigiks. Selle kõige tõttu ta ilmselt ei sobigi kõikidega kokku. 

VAATA LÄHEMALT SIIT, KELLEGA NEITSID EI SOBI 



Kellega Kaalud ei sobi? 

Kaalude tähemärgi esindaja ei lasku kunagi nii madalale, et ta hakkaks karjuma või häält tõstma. Kas see ikka on päriselt ka nii? Meie teame neid, kes on valmis vastupidist kinnitama. Loe, milliste tähemärkide esindajatega Kaalud läbi ei saa. 

Isegi kõige diplomaatilisem tähemärk ei saa kõikidega hästi läbi, see juba kord on nii. Võib-olla on selles Kaalud ise süüdi, et nad on tahtmatult kedagi solvanud oma käitumise või sõnadega. Seda on raske teada saada. Kaaludel on omad eelistused, kellega neile meeldib rohkem suhelda ja läbi käia ning keda nad eelistavad vähem näha. 

VAATA LÄHEMALT SIIT, KELLEGA KAALUD EI SOBI 



Kellega Skorpionid ei sobi? 

 Skorpion ei ole kõige kergema iseloomuga. Otse vastupidi, teda saadab tihti üsna halb kuulsus. Skorpion võib salvata, seda teavad kõik aga et ta on ka salapärane ja sügav, teavad vähesed. Ta on müstiline, hoiab paljusid asju enese teada ega räägi kõigile ning võib lisaks kõigele olla ka päris kangekaelne. Skorpion, olgem ausad, on muljetavaldav. Alguses võib ta isegi hirmutada. Aga lõpuks on ta nagu iga teine, ka temal on omad sõbrad ja vaenlased.

VAATA LÄHEMALT SIIT, KELLEGA SKORPIONID EI SOBI

Kellega Amburid ei sobi?

 Sodiaagi suurel seiklejal Amburil on palju häid, isegi väga häid omadusi aga ka samuti puudusi nagu igal teisel. Loe, milliste tähemärkide esindajatega Amburid vähem sobivad. Elus on ikka nii, et on neid, kellega sa leiad kohe ühise keele ja tekib selline ühtekuuluvustunne ja siis on neid, kellega polegi nagu midagi rääkida, kohe alguses tekib selline piinlik vaikus. Astroloogid teavad, milles asi on. Ja nagunii kõikidele ei saagi meeldida. Ja nii on ka meie kalli Amburiga. Ka temal on omad eelistused. Ambur on tulemärk, ta teeb kõike ihu ja hingega. Üldiselt saab ta kõigiga hästi läbi aga ka ta temal on oma pisike nimekiri oma suurimatest vaenlastest ehk siis neist, kellega ta üldse läbi ei saa. 

VAATA LÄHEMALT SIIT, KELLEGA AMBURID EI SOBI 



 

 

Kellega Kaljukitsed ei sobi? 

Juba ammustest aegadest saadab Kaljukitsesid halb kuulsus. Nendest on raske aru saada, neid mõistetakse hukka ja kritiseeritakse ning lisaks arvatakse, et Kaljukitsedel on liiga keeruline iseloom. Ilmselt kortsutavad kõik Kaljukitsed juba kulme. Ja kindel on see, et Kaljukitsed võivad olla esmapilgul päris hirmutavad. Kaljukits on talvemärk, kelle sünniaeg jääb 22. detsembri - 20. jaanuari vahele.

VAATA LÄHEMALT SIIT, KELLEGA KALJUKITSED EI SOBI

 

Kellega Veevalajad ei sobi? 

Veevalaja on kirglik, ta teeb kõike ihu ja hingega. Ainult, et kõigile see ei meeldi. Mõned leiavad, et ta on väsitav, teised jälle peavad teida liiga originaalseks. Mõnikord on raske temast aru saada. Vaata, milliste tähemärkidega ei sobi ta eriti kokku.

VAATA LÄHEMALT SIIT, KELLEGA VEEVALAJAD EI SOBI

 
 

Kellega Kalad ei sobi?

Olgu see kohe ära öeldud, et igal sodiaagimärgil on omad head ja halvad küljed. Kõik nad on targad, tundlikud, mõnikord natuke enesekesksed või jonnakad. Sodiaagimärgid täiendavad üksteist, moodustades täiusliku ringi. Nad on samas nii erinevad ja samas mingil määral sarnased. Ja sellepärast ongi normaalne, et isegi tähemärkide seas moodustuvad väikesed grupid nendest, kellel on rohkem ühiseid omadusi. Sest see on juba kord nii, et mõnede inimestega sobime me paremini, kui teistega. Igal sodiaagimärgil on oma sõprade ring ja siis on need, kellega nad vähem sobivad. 

VAATA LÄHEMALT SIIT, KELLEGA KALAD EI SOBI 


Kommentaare ei ole