{ads}

HIDE

Viimased

latest

Isiksusetest : vaata järele, kas sa oled sentimentaalne või ratsionaalne

  Olles keerulise olukorra ees, suudad sa jääda rahulikuks või lased sa emotsioonidel enda üle võimust võtta? Et sellele küsimusele v...

 

Olles keerulise olukorra ees, suudad sa jääda rahulikuks või lased sa emotsioonidel enda üle võimust võtta? Et sellele küsimusele vastust leida, tee läbi see test. Vaata pilti ja pane tähele, mis sulle kõige esimesena silma jääb, kas jänes või kilpkonn?


 

 


JÄNES

Kui sa nägid kõigepealt jänest, tähendab see, et sa oled pigem ratsionaalne inimene. See tähendab, et sa suudad jääda rahulikuks ja säilitada kaine mõistuse igas olukorras. Sa ei lase oma emotsioonidel ega tunnetel üle pea kasvada. 

Ilmselt sellepärast sa suudadki võtta vastu kõige paremaid otsuseid, nii eraelus, kui töö juures. Kui töö juures on vaja mõni keeruline valik langetada, arvestatakse alati sinu arvamusega. Sa oskad analüüsida olukorda globaalselt, tervikuna ja sellepärast teatakse, et just sina oled see, kes leiab kõige parema lahenduse. 

Isiklikus elus usaldavad su lähedased sind täiesti ja küsivad alati sinu nõu. Sa oled juba silma paistnud oma ettenägelikkuse poolest ning sind teatakse, kui inimest, kellele võib alati toetuda. Sa ei lase tunnetel ja emotsioonidel enda eest otsuseid vastu võtta. Kui sa tunned, et sa oledki pinges, katsud sa võtta aega enda jaoks, et maha rahuneda. 

 

 

 

Sinu leitud lahendused on tavaliselt kõige praktilisemad, ka see on joon, mida sinu juures imetletakse. Üldiselt tead sa, mida sa oma elult tahad, sul on kindlad eesmärgid, mille poole sa püüdled ja mis sa tahad iga hinna eest ellu viia. 

Kui sul tuleb oma plaanide elluviimiseks tulla välja oma mugavustsoonist, siis teed sa seda kõhklemata. Tulevik ei pane sind muretsema, sa oled selles suhtes suhteliselt rahulik. Sa oled vastutustundlik ja pühendunud inimene. 

Aga sulle ei meeldi, kui sulle survet avaldatakse. Sa tahad hoida oma sisemist rahu iga hinna eest nii töö juures, kui koduses miljöös. Sa ei lase inimestel endale pähe istuda. Sa ütled alati, kui kellegi teod sulle ei meeldi. Ja kui nad peaksid jätkama samas vaimus, ei suhtle sa nendega lihtsalt enam ja ongi kõik. 


KILPKONN

Kui kilpkonn sulle silma hakkas, tähendab see, et sa oled väga tundlik inimene. Täiesti tühine asi võib sind puudutada. Sa oled inimene, kes oskab näha ilus ka väikestes asjades. Pisarad tulevad sulle tihti silma aga sind ennast see ei häiri, sa oled sellega juba nii harjunud. Sa oled leppinud sellega, et sa oledki lihtsalt selline tundlikum, kui teised ja natuke emotsionaalne. 

Muidugi, kui sa oled kurb või vihane, siis kuulevad seda ka kõik teised, sama kehtib ka rõõmuhoogude kohta - kui sa oled rõõmus, jagad sa seda ka kõigi teistega. Sa oled selline ülevoolav inimene, kes elab vastavalt oma tunnetele. Kui mõningaid inimesi võib see häirida, siis teised leiavad, et sa oled väga armas ja sooja südamega inimene. Näiteks su lähedased inimesed teavad, milline sa oled ega hakka sellest numbrit tegema. Lisaks sellele oled sa ju ka väga armastusväärne isik ja väga hea oma lähedaste vastu.

 

 

 

Sa hoolitsed alati oma lähedaste eest, näitad oma armastust ühel või teisel moel välja, oled nende vastu tähelepanelik. Sa oled aidanud nii paljusid oma elus, kes on just sinu juurest saanud seda toetust, mida nad on vajanud. Sa oled nutnud ja naernud nendega koos, inimesed ütlevad tihti, et neil on vedanud sellega, et nad sind tunnevad ja et küll sina oled hea inimene kõigi vastu. Sa oled suure südamega, kaastundlik ja mõistev kõigi vastu, hoolimata kellegi sotsiaalsest staatusest. 

Kuna sa aga oled selline tundlik ja emotsionaalne, on sul raske mõistlikke ja arukaid otsuseid vastu võtta. Sest tavaliselt lased sa oma tunnetel otsustada. Kui sa peaksid aga sattuma selliste inimestega kokku, kellel südametunnistust ei ole, võivad nad sinu heatahtlikkust kurjasti ära kasutada oma isiklike huvide eesmärgil. Selliste inimestega peaksid sa olema ettevaatlikum. 

Kuna sa oled nii kaastundlik, on sinuga lihtne suhelda ja sulle oma isiklikke asju rääkida. Sa kohe oskad teisi ära kuulata ja isegi, kui sa võtad ise oma otsuseid vastavalt oma hetke emotsioonidele vastu, siis oskad sa siiski anda head nõu. Sa usaldad inimesi, sa usaldad oma sõpru ja sa usaldad oma elukaaslast.

Kui sul veel ei ole kaaslast, siis usud sa ikka, et ühel ilusal päeval ta ikkagi tuleb. Ja kui sa peaksid olema juba suhtes, siis hoolitsed sa väga oma kaaslase eest. Sa ei tee kunagi haiget neile, kes su elus on. Teistel on sinu elus väga tähtis roll, sa isegi ei kujuta ette oma elu ilma nendeta. Õnneks on su lähedaste seas ainult heatahtlikke inimesi.


Kommentaare ei ole