{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : milliste tähemärkide esindajatega Kaalud üldse ei sobi?

  foto : unsplash / Christopher Sardegna     Kaalude tähemä...

 

foto : unsplash / Christopher Sardegna

 

 

Kaalude tähemärgi esindaja ei lasku kunagi nii madalale, et ta hakkaks karjuma või häält tõstma. Kas see ikka on päriselt ka nii? Meie teame neid, kes on valmis vastupidist kinnitama. Loe, milliste tähemärkide esindajatega Kaalud läbi ei saa. 

Isegi kõige diplomaatilisem tähemärk ei saa kõikidega hästi läbi, see juba kord on nii. Võib-olla on selles Kaalud ise süüdi, et nad on tahtmatult kedagi solvanud oma käitumise või sõnadega. Seda on raske teada saada. Kaaludel on omad eelistused, kellega neile meeldib rohkem suhelda ja läbi käia ning keda nad eelistavad vähem näha. 


Milline on Kaalude esindaja sõbrana? 

Kaalude esindaja oskab nii hästi suhelda, et tal on väga suur ja lai tutvusringkond tänu sellele. Ta on elurõõmus ja võib rääkida ükskõik millest, ta on sarnane oma planeedi Veenusega: talle meeldib kõik, mis on ilus, ta tahab enda ümber harmooniat ja häid suhteid teistega alal hoida. Tema elus on sõprusel väga tähtis koht. Oma sõprade jaoks on ta kõigeks valmis. Ta ei väsi teisi kiitmast, on alati valmis kõiki ära kuulama ja aitama. Ta on hea ja sõbralik. Kaalude esindaja oskab näha kõikides inimestes midagi head. Ja sellepärast ongi raske aru saada, kuidas see võimalik on, et ta ikkagi kõikidega läbi ei saa. Tema on selline inimene, kes ütleb õigel hetkel sulle just seda, mida sa kuulda tahad ja mis aitab sul ennast paremini tunda. Isegi, kui ta on katsunud sind juba sada korda maha rahustada või öelnud sulle, et sa oled nii tubli. Aga ka temal on omad väikesed puudused. Mõned näiteks leiavad, et ta on silmakirjalik, valelik, isegi manipulaator. Tema ise vastaks selle peale, et ta unustas mõne detaili lihtsalt ära ja tegi seda meelega, et hoida kodurahu või liigseid pingeid ära. Sest ta lihtsalt ei tahtnud kedagi solvata. Kui keegi tahab seda pidada rumalaks vabanduseks, on see tema õigus. 

 

 


Mis Kaalude märki ärritab? 

Üks tema suurimaid puudusi seisneb võimetuses otsuseid vastu võtta. On see siis päriselt ka nii või ei ole, meie soov ei ole kedagi siin omavahel tülli ajada. Kui aga hakata Kaalude esindajat tagant kiirustama sel hetkel, kui ta on millegagi veel ametis, võib ta ruttu ärrituda. Veelgi hullem on see, et ta võib seda võtta, kui isiklikku solvangut. Ja heita sulle ette elementaarse viisakuse puudumist. Ebaviisakus ja matslikkus on üks asi, mida ta ei talu silmaotsaski. Kitsas silmaring ja madalaubalisus ärritavad teda kõige rohkem siin maailmas. Nii nagu teised õhumärkide esindajad Kaksikud ja Veevalaja, peab ta tähtsaks tolerantsust ja avatud maailmavaadet. Kui sa oled liiga kangekaelne ja hoiad oma arvamusest küünte ja hammastega kinni, oled kõigutamatu ning sinuga on võimatu asja normaalselt arutada, siis võid sa kindel olla, et Kaalude esindaja sinuga enam edaspidi tegemist teha ei taha. Ta hoiab end konfliktidest eemale ja kui ta karikas on täis saanud, siis võib ta ka plahvatada. Ta on väga kannatlik ja hoiab kõik endale, kuni ühel hetkel ei pea enam vastu ja ütleb kõik välja, mis ta mõtleb. Ja hoidku siis seda inimest keegi, kes saab Kaalude viha osaliseks. Ta võib teha oma sõnadega ikka väga palju haiget, sest ta teab, milline on iga inimese kõige õrnem koht. Ja kusjuures ta ei unusta selle kõige juures veel naeratada oma meeldivamat naeratust. Selline ongi Kaalude esindaja.

 

 


Milline tähemärk ei sobi Kaaludega? 

Ehkki nad mõlemad on väga loomingulised, on Kaladel ja Kaaludel mõnikord raske teineteisest aru saada. Kalad on pigem vaiksed ja tasased oma loomu poolest, nad ei räägi nii lihtsalt oma hinges toimuvast. See on nende viis ennast kaitsta ja hoida oma hingerahu. Kaalud sellest alati aru ei saa. Kaalude esindaja tahab kogu aeg rääkida ja suhelda, öelda kõik välja, mis tal südame peal on. Nad ei funktsioneeri samamoodi. Ja selle tõttu tekib liiga palju arusaamatusi ja möödarääkimisi. Lõpetamata lauseid. Samas ei hakka nad kunagi vaidlema ega tülitsema omavahel ja seda sellel lihtsal põhjusel, et nad ei oska lihtsalt vaielda. Nad on mõlemad sellised, et teevad kõik selleks, et suuremaid konflikte ära hoida. 

Ka Jääraga ei sobi Kaalud eriti. Nad on sodiaagirattal opositsioonis ja selle tõttu tegutsevad, mõtlevad ja reageerivad teisiti. Jäära peetakse tihti egoistiks, ta on alati tegevuses, ta võtab otsuseid vastu täiesti mõtlematult. Kaalude esindajale meeldib kõiki oma otsuseid eelnevalt läbi kaaluda. Ta mõtleb ja analüüsib üldse palju ning tahab muuta maailma paremaks ja rahulikumaks paigaks. Jäära mõtlematu tegutsemine ja käitumine võivad teda täiesti segadusse ajada. Jäär on tema jaoks liiga otsekohene, liiga autoritaarne. 

Jäär aga omalt poolt võib Kaaludele ette heita, et viimane liiga palju aega raiskab mõtlemise peale ja ei julge elada. Neil on raske omavahel läbi saada. Kaaludele mõjub Jääraga suhtlemine lämmatavalt. Jäär leiab, et Kaalude esindaja tahab kõike teha liiga hästi ja korralikult aga teeb kõike samas Jäära maitse jaoks liiga aeglases rütmis. Jäär mõtleb kõigepealt iseendale, Kaalude esindaja mõtleb kogu maailma peale. Kuidas leida kuldne kesktee? 

 

 


Miks sa ei tohiks kõike uskuda, mida sa loed tähemärkide kohta? 

Sest astroloogia ei ole täppisteadus. Astroloogia pole üldse mingi teaduseharu, pigem valdkond, mida võiks pidada mingiks kunstivormiks, sest see aitab tõlgendada planeetide mõju ja asendit. Ja selle tõttu ei tuleks kõike, mis puudutab tähemärke, võtta sõna-sõnalt. Seda enam, et kõik need teooriad tuginevad üksnes päikesemärgile. Päikesemärk on aga meie astroloogilise sünnikaardi üks osa, sest terviklikuks pildiks tuleks arvesse võtta ka oma kuu- ja tõusumärki ning planeetide seisu sünni ajal. Seega kõik Kaalude esindajad ei kõhkle nii palju. Ja ei põgene konfliktide eest. Ega katsu siluda omavahelisi suhteid. Sellepärast tulebki Kaaludel meeles pidada, et nad ei ole ainult Kaalud. Kui sa oled aga Kaalude märgi sündinud ja su parim sõber on Jäär, kellega sa saad väga hästi läbi, siis ära lõpeta temaga nüüd selle artikli pärast suhteid. Sest teil on kindlasti muid ühiseid jooni ja omadusi, mis teid omavahel seovad. Just sellepärast ei tohi alati uskuda seda, mida sa loed. Elul on omad imed, millele on raske seletust leida. Ja see ongi tore.

Kommentaare ei ole