{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : põhjus, miks sa ei tohi kinkida oma südant kellelegi, kes on sündinud Skorpioni tähtkujus

  pixabay / Darkmoon art      Skorpion on võimeline sind tä...

 

pixabay / Darkmoon art

 

 

 Skorpion on võimeline sind täiesti hulluks ajama. Ta võib salvata ja teha haiget, hea on tema juures ainult see, et ta ei hakka kunagi valetama. Temast on raske aru saada. Ta on lummav ja paeluv, salapärane ja müstiline, temas on midagi, mille pärast ta ei jäta kedagi ükskõikseks. Tegemist on sodiaagi kõige atraktiivsema märgiga ilma, et ta ise selle jaoks peaks midagi tegema. Milline ta tegelikult on? Igal tähemärgil on omad head ja halvad küljed, tõtt tunnistades tuleb öelda, et Skorpionite kuulsus ei ole just kõige parem. Paljud on klikkinud Google otsingumootorisse küsimuse, miks Skorpionid nii hirmsad on. Kui peakski olema mingi Skorpionite vastane grupp, siis ilmselt rõõmustavad nemad kõige rohkem selle artikli üle. 


Miks inimesed kardavad Skorpioneid? 

Enne kõike sellepärast, et Skorpion mõjub natuke hirmutavalt. Vähemalt nii on internetis kirjas, meie pole seda välja mõtelnud oma peaga. Meile meeldivad Skorpionid, sest nad on truud ja lojaalsed, siirad, otsekohesed ja sarkastilised. Ta näeb välja küll tugev nagu kalju, tundub, et miski teda ei puuduta aga selle tugeva kesta taga varjab ta oma õrna hinge. Ta solvub absoluutselt kõige peale ja tavaliselt mitte millegi pärast. Sest Skorpion juba kord on selline, et ta ei usalda mitte kedagi. Ta on tõeline introvert, kes ei lase kedagi niisama ligi. Ta on pigem umbusklik ja sellepärast ei oska ta rahulikult võtta. Täiesti võimatu tundub tema jaoks oma tunnete ja emotsioonide näitamine teistele, ta ei oska olla avatum. Skorpion on salapärane ja sünge. Kui sa temasse peaksid armuma, siis teed sa ise oma elu sellega raskeks. Vähemalt on sind ette hoiatatud. 

 

 

Temaga koos pead sa õppima ridade vahelt lugema, vihjetest aru saama, mõistma seda, mida ta enda teada jätab ja millest ta ei räägi. Sa pead õppima rääkima teie mõlema eest. Sul peab olema kange vaim, kui sa tahad ellu jääda ja vastu pidada. Skorpion peensusi ja kuldset keskteed ei tunne. Kõigepealt paneb ta sind proovile, et läbi katsuda, kas sa üldse oled väärt midagi või mitte. Temaga suhtesse astumine on sama, kui minna armeesse, sind on ees ootamas kehalised ja vaimsed katsed, mis kuuluvad programmi juurde. Kas sa arvad, et me liialdame natuke? Skorpion tahab alati rohkem. Ta on ise kirglik ja tuline, tal on oskus oma lähedasi ära kurnata. Ta ei tee midagi poolikult. Ta on suurte kinnisideedega ja leiab, et mis talle kuulub, see on tema oma. 


Miks sa ei tohi armuda Skorpionisse? 

Kui sa oled kõik katsed edukalt läbinud ja kõrvuni armunud, siis on sul ikka veel aega, et põgeneda nii ruttu, kui võimalik. Kõik Skorpionite eksid kinnitavad sulle otsekui ühest suust, et Skorpioniga ei ole lihtne hakkama saada. Alguses võlub ta su ära ja röövib su südame. Ta on huvitav ja paelub sind. Ainult, et aja jooksul saad sa aru, et Skorpion ei usalda mitte kedagi ja on teiste vastu liiga nõudlik. Sul ei ole võimalik hoida oma saladusi ainult iseendale ega valmistada talle üllatusi. Ta tahab teada, millega sa mängid, enne, kui hakkab sind usaldama. Tema kaaslane peab talle kogu aeg lubama, et ta ei armasta mitte kedagi teist, teda maha rahustama ja leppima sellega, et tal tuleb iga päev vastata küsimustele nagu oleks ta uurija juures. Skorpionit välja vihastada pole aga mõtet, sest ta võib teha väga palju haiget. 

 

 

Ta on pika vihaga ja kättemaksuhimuline. Kui ta vihastab, kannab ta su peale viha kuni oma elupäevade lõpuni, sellepärast, et sa rikkusid ta elu ära. Ka sellisel juhul, kui tema sind maha jätab. Ta ongi selline, ta seob end kellegagi aga ei lõika ühtegi suhet kunagi läbi. Teda on raske unustada, sa mõtled ikka ja jälle tema peale. Võib-olla teeb ta isegi mingeid kuurituaale, et oma eksi elu ära rikkuda. Kui sa teed Skorpionile halba, ei unusta ta seda kunagi. Isegi, kui see halb oli see, et sa unustasid leiva poest tuua. Muidu on Skorpion aga eemalehoidev eks, kes jääb alati viisakaks. Iga oma kirja lõppu märgib ta : lugupidamisega. Vähemalt siis, kui ta kaine on. Peale paari klaasi on lugu juba teine. Siis hakkab ta saatma vihkamist täis sõnumeid, mis liiguvad kiiremini, kui tema vari. Sa ei taha ju end siduda sellise inimesega? Sa tahad rahulikku elu ilma, et sa peaksid oma tegusid kogu aeg õigustama. Meie hea soovitus sulle : põgene enne, kui Skorpion on sind suutnud kinni püüda ja oma ohvriks teinud. Sinu väike süda on sulle selle eest hiljem tänulik.

Kommentaare ei ole