{ads}

HIDE

Viimased

latest

Üks ema palub teiste nõu peale seda, kui ta sai sõnumi, et tema tütar ei ole siiski kutsutud sünnipäevapeole ja peab kutse tagasi andma

     See ema on täielikus hämmingus peale seda, kui sai šokeeriva teksisõnumi oma tütre klassikaaslase vanemalt. See ema tah...


 

 

 See ema on täielikus hämmingus peale seda, kui sai šokeeriva teksisõnumi oma tütre klassikaaslase vanemalt. See ema tahab tahab teada teiste arvamust antud situatsioonis. 

Oma TikToki videos näitas see ema telefoni ekraanitõmmiseid sõnumitest, mille ta tütre klassikaaslase emaga vahetas.

Esimeses sõnumis seisab : "Hei! Q jagas kogemata liiga palju kutseid ja andis Scarlettile kutse ehkki ta ei oleks pidanud seda tegema. Vabandused segaduse pärast."

Rabatud ema ema, kes tundis end solvatuna olukorrast, vastas üsna ärritunult, nimetades seda nõmedaks käitumiseks öelda 9-aastasele lapsele, et ta siiski ei ole kutsutud sünnipäevale. 

 

 

"Hei, mu tütar sai kutse eelmisel nädalal. Ausalt ka, väga nõme on 9-aastasele lapsele öelda, et ta ei ole kutsutud sünnipäevapeole. Aga ärge muretsede, ta ei tule. ", oli ema vastu sellele sõnumile. 

Seejärel selgitab ta natuke lähemalt olukorda, mis tekitas kõige suuremat segadust kogu selles loos. 

"... natuke taustajuttu ka. Mu tütar Scarlett saab 10-aastaseks 30. mail ja me mõtlesime talle organiseerida sünnipäevapeo ka sellel nädalavahetusel. Me muutsime seda plaani, sest Scarlett ise ei tahtnud, kuna ta tahtis minna selle tüdruku sünnipäevapeole. Nüüd, kujutage ette, et terve klass kutsuti selle tüdruku sünnipäevale. Seejärel saan ma sõnumi paar tundi hiljem sellelt emalt, kes ütleb umbes nii, et Scarlett ei oleks pidanud kutset saama ja ta ei saa tulla - vabadust! Nii, ma lihtsalt näitan teile seda sõnumit ja tahaksin teada, mida teie sellest loost arvate ja kuidas teie lahendaksite selle olukorra? "

 

 

Ta lisab ka juurde, et tolle tüdruku ema isegi ei vastanud tema sõnumile. 

Scarlett'i ema lisab : "Olgu ka see ära öeldud, et kui mu tütar on midagi valesti teinud, et teda ei kutsuta enam, siis ma oleksin tahtnud, et ta mulle seda ütleks. Kui see probleem on selles, et raha ei ole piisavalt, siis ma saan aru. Ma saan sellest täiesti aru ja oleksin võinud isegi maksta oma tütre osavõtu eest. "

Ta lisab hiljem sellise kommentaari juurde : "Q ütles mu tütrele nii, et tema ema palus tal öelda Scarlett'ile et too ei ole siiski kutsutud ja peab kutse tagasi andma. Alles peale seda saatis ta mulle sõnumi. Ta oleks võinud ju tõelise põhjuse öelda. Ma saan täitsa aru ju, et kõiki lapsi ei kutsutudki ja see on okei. Lihtsalt see, kuidas seda tehti, on julm."

"Tuleks samuti juurde lisada, et Scarlett on juba Q kutsunud oma peole. Too ema küsis tookord, kas tema tütar peab midagi kaasa tooma. See on kusjuures ainus kord, mil ma olen temaga üldse rääkinud. Mis puutub viimasesse sõnumisse, siis ma pole ikka veel vastust saanud. Scarlett ja Q on sõbrannad edasi ...."

Enamik kommentaarijatest avaldasid Scarltett'i emale toetust, öeldes, et teise ema käitumine on läinud üle piiri. 

 

 

"MA MITTE IIALGI ei hakkaks ühelegi lapsele ütlema, et ta ikkagi ei ole kutsutud sünnipäevapeoole. Ma telliks rohkem toitu ja peoasju, selle asemel, et teeks midagi sellist!" ütles üks kasutaja.

Teine lisas : "Mind kutsuti "kogemata" ja seejärel ka öeldi, et ma ikkagi ei ole kutsutud. Ma siiamaani mõtlen selle peale ja nutan sellepärast."

"Tubli vastus. Kuidas su tütar seda võtab, on temaga kõik korras? ", küsis üks teine.

Scarletti ema vastas selle peale : "Jah, temaga on kõik korras. Me organiseerisime talle just ühe väikese peo, kuhu kutsusime teised lapsed ka! "


Allikas : Scary Mommy

Kommentaare ei ole