{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop - Pühvli aastal sündinud Vähk

     Pühvli aastal sündinud Vähk on täiesti ainulaadne inimene, kelles on hästi palju vastuolusid. Pühvli aastal sündinud Vä...

 


 

 Pühvli aastal sündinud Vähk on täiesti ainulaadne inimene, kelles on hästi palju vastuolusid. Pühvli aastal sündinud Vähk on aeglane ja rahulik inimene. Ta ei otsi võimalusi, et tähelepanu enda peale tõmmata, talle meeldib rohkem vaadelda seda, mis tema ümber toimub ja mitte võtta liiga tormakalt otsuseid vastu. Tegelikult on ta rohkem hõivatud oma sisemise hingeelu, kui päris eluga. Ta on suur unistaja. Pühvli aastal sündinud Vähk teab, kuidas oma eesmärke ellu viia. Ta on tugeva intuitsiooniga, kes teab, milleks ta võimeline on. Tulevik ei pane teda muretsema, sest ta oskab oma elu hästi organiseerida. 

 

 

Pühvli aastal sündinud Vähk ei hakka oma ellu probleeme juurde otsima. Ta ei sekku teiste asjadesse. Ta ei ole alati kõige enesekindlam, vaid mõtleb ja kaalub kõik oma sammud eelnevalt hoolega läbi, et mitte vigu sooritada. Mõnikord võib ta paista liiga kinnise ja ligipääsmatuna, kui ta hakkab iseendas liiga palju kahtlema. Ka üleelatud elukogemused võivad muuta teda selliseks. Ta on umbusklik, liiga sõltuv teiste arvamusest ega armasta kriitikat. Ta võtab kõike isiklikult, selle tõttu katsub end ümbritseda ainult nendega, keda ta võib täiesti usaldada. Pühvli aastal sündinud Vähk on läbinägelik ja õiglane inimene, kes kuulab alati oma intuitsiooni. Mõnikord võib muutuda ainult liiga emotsionaalseks ja võtta selle tõttu halbu otsuseid vastu. 

 

 

Pühvli aastal sündinud Vähk peab väga tähtsaks oma pere ja lähedasi. Ta ei ole inimene, kellele meeldib pidutseda või kes armastab suuri seltskondlikke üritusi. Kogu oma vaba aja veedab ta kodus. Ehkki ta on kõigi vastu sõbralik ja läheb hea meelega külla, kui kutsutakse. Ent ta ei otsi ise meelelahutusi, ta ei vaja suuri elamusi ega muljeid. Kui ta puhkab, siis ta puhkab. Ta ei ole selline aktiivne inimene, kes peab kogu aeg midagi tegema. Raske on teda panna kohanema uute olukordadega. Ta kardab suuremaid muutuseid oma elus. Mõnikord laseb selle tõttu ka head võimalused käest, sest jääb liiga kauaks mõtlema. Pühvli aastal sündinud Vähk on koduinimene, kes tahab elada rahus ja vaikuses. Ta ei karda üksindust. Hea meelega veedab ta aega ka üksi ja omaette. 


Armastus

Pühvli aastal sündinud Vähk on viisakas ja tagasihoidlik. Ta katsub võita oma kallima tähelepanu ja südant läbi tähelepanuavalduste ja suurema hoolitsuse. Ta võtab suhet tõsiselt ja on kohusetundlik inimene. Mõnikord natuke õrn ja tagasihoidlik ent valmis suurteks tegudeks. Ta teeb endast kõik, mis temast sõltub, et võita kallima tähelepanu. 

 

 

Raske on leida inimest, kes hoolitseks paremini oma pere eest, kui tema. Ta pühendub täielikult oma perele ja lähedastele, ega tunne huvi mitte millegi muu vastu. Ta muretseb oma lähedaste heaolu pärast, see on tema elus esmakohal, kõik muu võib oodata. Ta on heatahtlik, alati valmis lastega rääkima. Ta peab kalliks oma kodu. Pühvli aastal sündinud Vähk vajab palju isiklikku ruumi ja tahab mõnikord olla üksi. Kui tema lähedased sellest aru ei saa, võib ta hakata jonnakalt käituma. 


Töö

Pühvli aastal sündinud Vähk on töökas ja kohusetundlik inimene, kelle jaoks on väga tähtis see, kui palju ta teenib, sest talle meeldib elu nautida. Ent ta ei taha ennast tööga tappa. Temast saaks väga hea psühholoog. 

Pühvli aastal sündinud Vähk vajab stabiilsust, kindlat töökohta. Ta ei otsi võimalust, et muljet avaldada. Ta valibki sellise töö, mis pakub talle kõike seda. Ta ei unista juhtivast kohast. Ent ta on täpne ja hoolas, väga hea töötaja. Kui tal lastakse rahulikult oma tööd teha, ei nõua ta midagi muud.

Kommentaare ei ole