{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : Pühvli aastal sündinud Sõnn

     Pühvli aastal sündinud Sõnn on sihikindel ja järjepidev. Ta on varustatud tugeva tahtejõuga. Tegemist on hästi enesekin...


 

 

 Pühvli aastal sündinud Sõnn on sihikindel ja järjepidev. Ta on varustatud tugeva tahtejõuga. Tegemist on hästi enesekindla inimesega. Sa võid alati tema sõna uskuda, sest ta ei hakka oma lubadust murdma ega muuda oma arvamust. Ta on rahuliku loomusega, sõbralik ja teiste vastu tähelepanelik. Ta on inimene, keda hinnatakse ja kellest peetakse lugu. Raske on leida usaldusväärsemat ja lojaalsemat partnerit. Pühvli aastal sündinud Sõnnis on esindatud mõlema mägi tugevad ja head küljed, võiks isegi öelda, et tal ei ole ühtegi puudust. Võib-olla ainult see, et ta on mõnikord natuke liiga kangekaelne ja liiga kategooriline. Ent ta ei anna kunagi alla ja tunneb siirast rõõmu iga uue päeva üle. 

Pühvli aastal sündinud Sõnn on kadestamisväärselt sihikindel ja järjepidev. Ei ole takistust, millest ta üle ei saaks. Ta keskendub üksnes tulemusele. Ta on ambitsioonikas ega muutu kunagi liiga hajameelseks. Tavaliselt töötab ta juhtival kohal ja jõuab oma eluga heale järjele. Väga meeldiv on olla tema sõber. Ta on sümpaatne ja rahumeelne. Talle ei meeldi kahepalgelised inimesed, nende vastu võib ta olla halastamatu. Ta ei muuda oma põhimõtteid ja väärtushinnanguid, ta ei oska andestada.

 

 

Pühvli aastal sündinud Sõnn on tõeline konservatiiv, kes peab tähtsaks traditsioone. Tal on raske harjuda kõike uuega. Ta ei ole piisavalt paindlik, et kohaneda muutustega. Ta ei taha oma vigu tunnistada. Läbikukkumisi võtab ta isiklikult ja elab valusalt üle, ta on jonnakas ja ambitsioonikas. Ta ei lepi nendega, kes petavad ja reedavad. Ta ise ei ole võimeline tegema meelega halba või panema kedagi kannatama. Pühvli aastal sündinud Sõnn ei taha intriige sepitseda ega tagaselja teisi rääkida, vaid teha lihtsalt oma tööd. Ta on aus ja suuremeelne inimene. 

Pühvli aastal sündinud Sõnn on tasakaalukas inimene, kes suuda säilitada külma närvi ka kõige stressirohkemates olukordades. Ta on ääretult vastupidav. Ta on optimistlik ja usub iseendasse. Ta on suure südamega inimene, kes oskab olla hea teiste vastu. Sõpradel on tema elus tähtis kohta, ta on valmis nende pärast kõigeks. Ent kuna ta on nii kangekaelne, võivad kannatada mõnikord selle tõttu tema suhted teistega. Kui sul on selline sõber nagu tema, võid sa tema poole pöörduda nii ööl, kui päeval, kui sul peaks abi vaja olema. Ta aitab sul leida kõige parema lahenduse oma probleemidele.

 

 


Armastus

Tundub nagu tal ei tulekski elus raskusi ette, ta ei satu kunagi kahemõttelistesse olukordadesse. Ent tegelikult on ta üsna jonnakas ja armukade inimene. Talle meeldivad emotsionaalsed inimesed, kes tasakaalustavad natuke tema paindumatut loomust. Endasuguse inimesega oleks ta elu liiga tõsine. Ta otsib endale usaldusväärset partnerit.

Pereinimesena on ta lojaalne. Ta ei hakka oma partnerit petma. Ta on praktilise mõtlemisega ja oskab majandada, tema perel ei tule millestki puudust. Ta on autoritaarne inimene, kelle arvamusega lähedased peavad arvestama. Ta ei saaks elada koos pealiskaudse ja kergemeelse inimesega, kes lisaks kõigele kulutaks liiga palju raha. Ta ei hakka kunagi tegema meeletusi, ta tahab elada mõõdukalt. Ta on kodulembene inimene.

 

 


Töö

Ta on sihikindel ja järjepidev inimene, kes ei jäta enne, kui on oma töökohustused ellu viinud. Pühvli aastal sündinud Sõnn tunneb oma väärtust, ta armastab raha ja otsib selle tõttu tasuvat kohta. Ta on nõudlik nii iseenda, kui oma töökaaslaste vastu. Pühvli aastal sündinud Sõnn ei talu hooletut suhtumist töö juures. Laiskadele annab ta õpetust ja on valmis kasutusele võtma ranged meetmed.

Pühvli aastal sündinud Sõnn on tugev ja vastupidav, tema jaoks ei ole olemas tööd, mida ta ei saaks teha. Talle võib usaldada ka kõige raskemad ja keerulisemad töökohustused. Füüsiline töö sobib talle väga hästi, ta ei hädalda ega kurda ega veereta oma tööd teiste kaela. Pühvli aastal sündinud Sõnn on pädev ja kompetentne töötaja. Ta sobib iga eriala peale ent tahab saada võimalusi karjääri tegemiseks. Tavaliselt saab temast insener või direktor.

Kommentaare ei ole