{ads}

HIDE

Viimased

latest

Veevalaja

    Armastus ja kohtumised Sa võid tunda aasta viimasel kuul soovi midagi oma elus muuta. Võib-olla tekib sul tunne, et su ...

 


 

Armastus ja kohtumised

Sa võid tunda aasta viimasel kuul soovi midagi oma elus muuta. Võib-olla tekib sul tunne, et su praegune suhe ei paku sulle enam midagi ja sa igatsed millegi muu järele. Või siis otsustad sa anda oma suhtele teise võimaluse. Kuidas ka ei ole langeta õige otsus. Kui sa oled aga vallaline, soovitavad planeedid sul rohkem väljas käia ja suhelda. Ole julgem ja ettevõtlikum, nii leiad sa selle, keda sa otsid. 


Töö

Sa võid tunda soovi vahelduse järele. Võib-olla ei paku su praegune töökoht sulle enam midagi ja sul on tunne, et sa mandud ainult ega saa oma tõelisi võimeid ega oskusi proovile panna. Sea endale uued eesmärgid uueks aastaks ja ära oota, et asjad ise muutuksid. Hakka midagi paremat otsima. Su rahaasjad peaksid olema heas seisus.

 

 


Tervis

Detsembrikuu alguses peaksid sa olema heas vormis ja hea tervise juures. Kuu teisel poolel võid sa tunda suuremat väsimust ja kurnatust. Katsu võtta aega iseendale ja puhata. 


Pere ja sõbrad

Aasta viimane kuu peaks tulema sinu jaoks sündmusterohke ja täis suhtlemist. Sa veedad palju aega lähedaste seltsis, kelle seas sa tunned ennast hästi. Aasta lõpp peaks tulema meeleolukas.

Kommentaare ei ole