{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kaljukits

     Armastus ja kohtumised Kui sa peaksid olema vallaline, on sul põhjust rõõmustamiseks, sest detsembrikuus peaks üks oot...


 

 

 Armastus ja kohtumised

Kui sa peaksid olema vallaline, on sul põhjust rõõmustamiseks, sest detsembrikuus peaks üks ootamatu kohtumine aset leidma inimesega, keda sa oled kaua oodanud. Armastus on jõudmas sinu ellu. Kui sa oled aga juba kellegagi koos, peaks sind ees ootama ilus ja rahulik detsembrikuu, mis muudab su suhet kaaslasega ainult lähedasemaks. 


Töö

Ilmselt teed sa omalt poolt kõik, et alustada uut aastat puhtalt lehelt. Ãœhtegi suuremat probleemi ei tohiks selle kuu sees ette tulla. Suhted töökaaslastega peaksid olema head. Võib-olla aasta lõpus tunned sa suuremat väsimust ja tüdimust ent head uudised, mida kuu lõpp toob, peaks tegema su meele taas rõõmsaks. 

 

 


Tervis

Kes aeglaselt sõuab, see kaugele jõuab. Katsu sellest vanasõnast kinni pidada ja kõik läheb hästi. Võta aega puhkamiseks, ära kurna ennast ära ja ära muretse liiga palju. Kui sa tunned, et pinged üle pea kasvavad, tee sporti või mine jalutama.


Pere ja lähedased

Ilmselt eelistad sa aastalõpu pühi veeta lähedaste seltsis ja hoidud suurematest seltskondadest eemale. Kõik, mida sa vajad, on olla nendega, kes on sulle tähtsad. Sa tahad enda ümber rahu ja vaikust.

Kommentaare ei ole