{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kalad

    Armastus ja kohtumised Mõned lahkhelid ja arusaamatused võivad tekkida koduseinte vahel, mis võivad olla seotud aastalõ...

 


 

Armastus ja kohtumised

Mõned lahkhelid ja arusaamatused võivad tekkida koduseinte vahel, mis võivad olla seotud aastalõpu pühadega. Ilmselt leiab detsembrikuu jooksul aset ka üks tõsine jutuajamine. Iseloomude erinevuste tõttu võivad nii mõnedki paarid otsustada lahku minna lõplikult veel enne aasta lõppu. Teised aga pingutavad selle nimel, et hoida oma suhet. Hea oleks leida kuldne kesktee, olla järeleandlikum ja mõistvam. Kui sa oled aga vallaline, on mõned toredad kohtumised sind ees ootamas. 


Töö

See aasta oli vaimselt üsna kurnav ja tõtt tunnistades pead sa endale ütlema, et sa oled väsinud ja vajad puhkust kiiremas korras. Sa oled andnud endast rohkem, kui vaja, sa leiad, et su tööd ei ole tunnustatud ega hinnatud nii nagu sina seda lootsid ja selle tõttu vaevab sind hetkel motivatsioonipuudus. Katsu seada endale uued eesmärgid ja näha asju teises valguses. Mis puutub rahaasjadesse, siis ära ela üle oma võimete.

 

 

 

Tervis

Terviseprobleemid ei tohiks sind kimbutada detsembris. Võib-olla ainut kuu lõpus tunned sa suuremat väsimust aga ka siis aitab selle vastu, kui sa võtad aega puhkamiseks ja oled natuke lihtsalt omaette rahus ja vaikuses. Ära hakka ka liiga palju muretsema vaid katsu mõtelda rohkem häid mõtteid. 


Pere ja sõbrad

Nagu ikka, otsid sa võimalusi, kuidas oma lähedastele head meelt valmistada ega hoia kulutuste pealt kokku. Ära unusta ka iseenda peale mõtelda. Suhted lähedastega peaksid olema head.

Kommentaare ei ole