{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : milline erinevus on oktoobri- ja novembrikuus sündinud Skorpionitel?

  foto : pexels / Melike Benli    Kõik Skorpionid ei ole ühesugused. Astroloogide sõnul on oktoobrikuus sündinud Skorpionid teists...


 
foto : pexels / Melike Benli

 

 Kõik Skorpionid ei ole ühesugused. Astroloogide sõnul on oktoobrikuus sündinud Skorpionid teistsugused, kui need, kes on sündinud novembrikuus. Kui sina oled sündinud Skorpioni tähtkujus, oled sa horoskoope lugedes ilmselt isegi seda juba märganud. 


Millised Skorpionid oma iseloomult on? 

Nii Skorpioneid kui ka Kaksikuid ei saada just kõige parem kuulsus. Skorpionite aeg jääb 23. oktoobri ja 23. novembri vahele, hingedepäeva aega, kui jõuab kätte aasta kõige pimedam aeg ja kui paljudel inimestel tekib D-vitamiini puudus. Skorpionid on väga head psühholoogid, neil on oskus näha seda, mis on maski all peidus. Teda köidab kõik see, mis on seotud müstika ja salapärasusega. Ta võib rääkida asjadest, millest teised inimesed parema meelega vaikiksid, tal on oskus päevavalguse kätte tuua kõik see, mis on varju jäetud. Ta ei tee seda selleks, et kedagi hukka mõista, vaid selleks, et muuta teisi tugevamaks, pannes neid tõtt vaatama oma nõrkustega, on ta võimeline muutma söetüki säravaks teemandiks.

Skorpion on intuitiivse tajuga väga emotsionaalne inimene. Ta teeb alati kõike põhjalikult. Kui teda mingi teema huvitab, siis võib see tema juures muutuda lausa kinnisideeks. Kui ta on armunud, siis laseb ta kireleekidel ennast põletada ja oma südamele haiget teha. Talle meeldivad tugevad tunded ja tõeline sõprus, ta otsib enda kõrvale siiraid ja ehedaid inimesi, pealiskaudsetest inimestest hoiab ta kaarega eemale. Ta on ustav ja lojaalne kuni viimase hingetõmbeni, annab endast alati kõik, umbusaldab aga teisi liiga palju ja kardab kogu oma elu, et tema tundeid reedetakse. See võib muutuda lausa paranoiaks tema juures. 

 

 

 

Milline erinevus on oktoobri- ja novembrikuus sündinud Skorpionitel? 

Oktoobrikuus sündinud Skorpionid (kuhu kuuluvad kõik need, kes on sündinud 23. oktoobri ja 3. novemberi vahel) on paremad suhtlejad tänu Kaalude energiale, mis neid mingil määral mõjutab. Öeldakse ka, et oktoobrikuus sündinud Skorpionis on ektravertsemad ja avatumad (kõik on muidugi suhteline), kui novembris sündinud Skorpionid. Oktoobrikuus sündinud Skorpionitele meeldib sõpradega koos aega veeta, nad pööravad rohkem tähelepanu oma välimusele ega ole nii tundlikud, kui novembrikuu Skorpionid. 

Novembrikuu Skorpionid aga on tõelised Skorpionid. Nemad otsivad seda, mis on peidus hingesügavuses ega kõhkle rääkimast teemadel, mis võivad teisi tülli ajada. Novembrikuu lõpu Skorpionid aga ei võta asju nii tõsiselt, neid mõjutab juba Amburite energia.


 

Kommentaare ei ole