{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : detsembrikuu võib tulla natuke keerulisem nende tähemärkide esindajate jaoks

foto : pexels / Dana Tentis      Ja ongi kingituste ostmise...

foto : pexels / Dana Tentis

 

 

 Ja ongi kingituste ostmise hooaeg ametlikult alanud. Aeg on hakata tasapisi kodu kaunistama eelseisvateks pühadeks. Ilmselt mõtlevad paljud, kuidas detsembrikuud kõige paremini organiseerida nii, et kõik õigeks ajaks tehtud saaks. Planeetidel võib meie jaoks aga ootamatusi varuks olla. Merkuuri kurikuulus retrograad on kohe algamas, Veenus on sisenemas Skorpioni märki, Marss on jõudnud Amburisse. Kui sa ei tea, mida see kõik tähendab, siis pole sul vaja oma pead enam kauem murda: me selatame kõik lahti. Detsembrikuu toob kaasa head õnne osade tähemärkide esindajatele (seda saab lähemalt lugeda siit), ent teiste jaoks võib see kuu tulla natuke keerulisem. Merkuur võib põhjustada mõningaid viivitusi, takistusi ja omavahelisi arusaamatusi, Marss võib aga kaasa tuua pingeid. Vähemalt kahe tähemärgi esindajad peavad panema oma vaimu valmis, sest detsembris ei pruugi kõik minna nende plaanide kohaselt.

 

 

 

KAALUD

Kaalude esindaja on oodanud detsembrikuu algust pikisilmi. Novembrikuu ei olnud tema jaoks kõige parem, Päike Skorpioni märgis mõjus talle rusuvalt ja masendavalt. Nüüd, kus käimas on Amburite aeg, loodab Kaalude esindaja end eluga taas ära lepitada ja usub kaljukindlalt, et asjad hakkavad lõpuks ometi liikuma paremuse suunas. Ta ei suuda ära oodata, mil saab oma lähedastega rohkem koos olla. Ainus probleem selle kõige juures on Merkuuri algav retrograad, mis võib kõik ilusa ära rikkuda ja tuua kaasa pingeid ning stressi, mida Kaalud praegu sugugi ei vaja. Kaalud peavad isegi valmis olema selleks, et tema ja lähedaste vahel suuremat sorti suhteprobleemid või arusaamatused võivad tekkida. See kõik võib võtta Kaalude elurõõmu ja motivatsiooni vähemaks nii tööl, kui eraelus. Tööl võib koormus suureneda, viivitused ja ootamatud vahejuhtumised tekkida, mitmed probleemid, millele ta peab viimasel hetkel lahenduse leidma. Stress võib ta närvid päris pingule ajada. 

Raske on jääda sellistes tingimustes rahulikuks ja jõuda igale poole. Detsembrikuu peaks tulema Kaalude jaoks kiire ja sündmusterohke. Midagi väga hullu nüüd ka ei juhtu, sest õnneks toetavad osad planeedid teda, aidates tal leida lahendusi oma probleemidele. Kõigepealt Marss Amburi märgis, mis muudab Kaalude esindajat vastupidavamaks ja tugevamaks. Tänu Marsi toetusele suudavad Kaalus oma esialgsed plaanid õigeaegselt ellu viia ehkki ta peab selleks mitu korda rohkem vaeva nägema. Seejärel Merkuur, mis lõpetab 30. detsembril retrograadse liikumise ning viib sellega ära kõik Kaalude pinged ja mured. Aastavahetuseks on Kaalude esindaja taas oma rõõmsa meele ja hea tuju üles leidnud. 

 

 


KAKSIKUD

Elus ei lähe alati kõik nii nagu meie seda sooviksime. Detsembrikuul on Kaksikute jaoks tähtis ülesanne varuks: ta peab näitama, et suudab keskenduda. Kaksikute jaoks ei ole see kõige lihtsam, sest ta on juba loomu poolest hajameelne, huvitudes mitmest asjast korraga. Ent seekord ei jää tal muud üle, kui ta peab käised üles käärima, kui ta ei taha, et kogu tema töö ja vaev kokku variseks enne aasta lõppu. Merkuuri retrograad paneb teda prioriteete üle vaatama ja keskenduma üksnes kõige tähtsamale. Kas ta on oma elus õigel kohal? Kas ta suhtleb õigete inimestega? Kas ta oskab õigesti reageerida igas olukorras? 

Amburi aeg tekitab Kaksikus soovi muutuste järele. Detsembri lõpus algav Kaljukitsede aeg muudab teda kohusetundlikumaks. Ja sellepärast Kaksik ongi praegusel hetkel nii ettevaatlik. Planeedid soovitavad Kaksikul tõestada, et ta oskab viia oma plaanid tõsiselt ellu ja keskenduda kõige tähtsamale. Õnneks on Kaksik kaval. Ta leiab õiged argumendid, mille abil igast olukorrast välja tulla. Seega võib olukord igal hetkel tema kasuks pöörduda. Ja kuna Kaksikule üllatused meeldivad, siis peaks detsembrikuu kokkuvõttes tulema üsna hea.

Kommentaare ei ole