{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : detsembrikuu toob head õnne nende tähemärkide esindajatele

  foto : pexels / Kristin Vogt   Aasta lõpp ei ole enam kau...

 

foto : pexels / Kristin Vogt

 

Aasta lõpp ei ole enam kaugel. Aeg on teha kokkuvõte sellest, kuidas aasta on möödunud, millised plaanid sa suutsid ellu viia ja millest sa pidid olude sunnil loobuma. Ja aasta viimane kuu on veel ees, mis toob kaasa palju häid võimalusi viia oma plaanid ellu veel sellel aastal ja seda täpsemalt kahe tähemärgi esindajale, keda on ees ootamas palju häid ja ootamatuid üllatusi. 


Milliste tähemärkide esindajatele toob detsembrikuu erakordselt suurt õnne? 

 

 


JÄÄR

Jääral jääb energiat lausa ülegi aasta viimasel kuul. Päike ja Marss Amburi märgis toovad Jäärale õnne detsembrikuus. Valguse ning initsiatiivi taevakeha (Päike) ja tegevuse ning ambitsiooni planeet (Marss) toetavad Jäära kõikides ettevõtmistes, kasutades planeetide head energiat, võib Jäär viia mitmed oma unistused detsembrikuus ellu. Kõik, millesse ta usub ja mida ta tahab, võib täituda. Tänu planeetide heale energiale muutub Jäär veelgi enesekindlamaks ja julgemaks, olles valmis mägesid vallutama. Ta on palju otsusekindlam, kui kunagi varem. Ta teab, mida ta tahab ja kuhu ta tahab välja jõuda ega kõhkle selle jaoks kasutada kogu oma jõudu ning energiat. Jäär ei kõhkle ega oota enam, nüüd on aeg tegutseda. Merkuuri retrograadist hoolimata (mille jooksul on targem kõigepealt mõtelda ja siis tegutseda) hakkab Jä
ära oma plaane ellu viima. Mitmed head võimalused peaksid tekkima ja mitmed uksed avanema tema ees.

Mis puutub armastusse, siis on lood üsna samad. Merkuuri sisenemine Amburi märki aitab Jääral paremini end väljendada ja paremini rääkida sellest, mis südamel. Kui detsembrikuu peaks tekitama Jääral soovi midagi oma elus muuta, võib ta suure tõenäosusega seda teha ja ta elu võtab selle tõttu täiesti uue suuna. Kõiki vallalisi  on aga ees ootamas ilusad ja meeldejäävad kohtumised. 

 

 


KALAD

Detsembrikuu peaks tooma Kaladele suuremat õnne kaasa. Mitmed planeedid sõbramärkides toetavad teda hetkel, tänu sellele on tal väga head väljavaated. Planeedid ise liidavad oma jõud, et talle õnne tuua. Hea oleks, kui ta kasutaks seda head võimalust ära, et oma plaane ja eesmärke ellu viia ning selgitada välja, millised on tema tegelikud soovid. Praegune periood on ideaalne selleks, et minna julgelt edasi, näha rohkem võimalusi, mõtelda vähem oma probleemide peale ning muuta oma elu paremaks. Tänu sellele võib Kalade esindaja hakata juba suuremaid plaane tegema. 

See aasta on olnud tema jaoks üsna keeruline ja kurnav. Õnneks on raskused selleks korraks läbi, aasta viimane kuu tuleb palju parem ja võimaldab tal hinge tagasi tõmmata nagu kord ja kohus. Ta peab aru saama, et ta ei saa olla kõikjal korraga vaid peab panema prioriteedid oma elus paika. Kõik muu tuleb iseenesest. Asjad hakkavad taas liikuma õiges suunas. Mitmed probleemid peaksid leidma lahenduse. Saturn tuletab talle meelde, et ta jätaks kõik oma mured sellesse aastasse maha ega viiks neid uude aastasse kaasa.

Kommentaare ei ole