{ads}

HIDE

Viimased

latest

Isiksusetest : milline on sinu tegelik iseloom?

 Sellel pildil on kujutatud mitu lindu ja looma. Tegemist on visuaalse testiga, mille eesmärk on näidata sulle sinu tõelist palet. Tä...

 Sellel pildil on kujutatud mitu lindu ja looma. Tegemist on visuaalse testiga, mille eesmärk on näidata sulle sinu tõelist palet. Tänu selle testi tulemustele, õpid sa iseennast paremini tundma õppima. Kui mõned omadused tulevad sulle tuttavad ette, võivad teised sind jällegi üllatada. Samuti ei maksa ära unusta, et kõik need testid on samal ajal ka meelelahutusliku eesmärgiga. Vaata pilti, mis sinule kõige esimesena silma jääb? Seejärel loe vastuseid. 

 


 


 

 

KOTKAS

Kui sa nägid kõigepealt kotkast selle pildi peal, tähendab see, et sa oled oma südamelt hea ja armastusväärne inimene. Sinu kohta öeldakse tihti, et sa oled kuldse südamega, alati valmis aitama abivajajaid, eriti neid, kes sinu peale loodavad. Sa annad endast parima, et kuulata ära oma lähedasi. Su tuttavad ja sugulased teavad, et võivad alati oma muredega sinu poole pöörduda. Sa leiad alati kõige paremaid lahendusi, sest sa oskad näha olukorda laiemalt. 

Sa ei oska näha inimestest ainult vigu ja puudusi, sa näed neid üldiselt, kõikide heade ja halbade külgedega. Ja selle tõttu sa võtadki aega, et kuulata ära teiste muresid. Sa oled tõeline inspiratsiooni allikas nendele inimestele, kes sind juba mõnda aega tunnevad. Sa ei reeda kunagi oma sõpru ja äratad sellega austust teiste silmis, see ongi ilmselt üks sinu parimatest omadustest. Sa oled avatud silmaringiga ja ettevõtlik inimene, kellega on meeldiv koostööd teha. Sa katsud langetada oma valikuid nii, et see sobiks kõikidele. Näiteks puhkusereisi planeerimisel arvestad sa ka teiste soovide ja eelistustega. Sa leiad alati kuldse kesktee ja ilmselt sellepärast sind nii palju hinnataksegi. 

 

 


HUNT

Kui sa nägid hunti selle pildi peal kõige esimesena, siis tundub, et sa oled oma loomuselt pigem üksildane. Sa ei pea tähtsaks teiste arvamust, kui just ei ole tegemist sinu enda lähedastega. Sulle meeldib olla üksi, sul on väike sõpradering, isegi oma sugulaste seast käid sa läbi ainult nendega, kellega sa tunned ennast hästi. Lihtsalt niisama viisakusest suhete hoidmine ei paku sulle huvi. Neid, kes sinu huvi äratavad, ei ole palju aga sind isiklikult see ei häiri. Sa oled harjunud üksi hakkama saama ja leidma väljapääsu igast olukorrast. Sa ei näe mõtet, miks sa peaksid iga probleemi puhul kellegi poole pöörduma. 

Minevikus oled sa haiget saanud, sind on reedetud, sinu tunnetega on mängitud. Ilmselt see ongi põhjuseks, miks sul on nii raske teisi usaldada ja teistega suhteid hoida. Kuna sa oled omapäi tegutsev ja sõltumatu, valmistab ka meeskonnatöö sulle raskusi. Sa oled pigem selline, kes tahab ise anda korraldusi ja võtta otsuseid vastu, alati see ei pruugi teistele meeldida ega teiste huvidega kooskõlas olla. Selle tõttu on su suhted tihti konfliktsed, sest sa kipud teisi liiga palju juhtima. See ei ole iseenesest halb, et sulle meeldib ja et sa tahad üksi olla, ei maksa ainult ära unustada, et inimene on loodud elama teistega koos. Sa ei peagi kõikidele meeldima, sa pead olema mõnikord järeleandlikum ja hoidma oma suhteid teistega. 

 

 


HOBUNE

Kui sa nägid kõigepealt hobust selle pildi peal, tähendab see, et sa oled väga tundlik inimene. Sind peetakse empaatiliseks, sest sa tunnetad teiste emotsioone ja tundeid, teiste hingevalu ja tead seda, mida inimesed sulle sõnadega ei räägi. Kui su lähedased räägivad sulle oma muredest, puudutab see sind otseselt, sa tunned nende valu oma südames. Sa oled alati valmis oma lähedasi aitama, ka neid, keda sa isegi ei tunne. On ka neid, kes kasutavad sinu head südant ära omakasupüüdlikel eesmärkidel. 

Sellepärast oleks hea, kui järgmine kord sinult midagi palutakse, et sa mõtlesid järele ja alles siis nõustuksid aitama. Näiteks töö juures ei pea sa alati teiste tööd ära tegema, katsu olukorda parem analüüsida ja vaadata järele, kas see ikka on nii tähtis. See on väga hea, et sa oled heatahtlik, abivalmis ja tundlik. Aga sa pead ennast rohkem hoidma. See, et sa hoolitsed oma lähedaste eest, on väga hea aga ära unusta seejuures iseenda heaolu. Teiste vajadused ei tohiks olla sinu enda omadest tähtsamad. Sest ühel hetkel kurnad sa end nii ära ja hakkad endale etteheiteid tegema, kuna selle asemel, et kuulata iseennast, kuulasid sa kõiki teisi. Ka sinu enda tunded on tähtsad, ära unusta seda ära.

 

Kommentaare ei ole