{ads}

HIDE

Viimased

latest

Isiksusetest : see, mida sa kõige esimesena sellel pildil näed, näitab, kui hästi sa oma elu organiseerida oskad

    Kõikide erinevate isiksusetestide seas, mida internetist leida võib, on just see kõige rohkem kuulsust kogunud. See test...

 


 

Kõikide erinevate isiksusetestide seas, mida internetist leida võib, on just see kõige rohkem kuulsust kogunud. See test aitab välja selgitada, kui hästi sina oma elu organiseerid. Selle testi vastused aitavad sul oma elus vastavaid muutuseid korda saata. Seega, kui sa oled valmis, siis heida pilk sellele pildile ja vaata, mis sulle kõige esimesena silma jääb. Seejärel loe, mida see sinu kohta räägib. 

 

Kui sa nägid kõige esimesena pildil ...


MEHE PROFIILI

Kui sa nägid pildi peal kõige esimesena mehe profiili, siis tähendab see seda, et sa oled oma elus hästi organiseeritud.  Sa tead täpselt, kuhu ja millesse sa investeerid oma aja, raha ja energia. Sulle ei meeldi raisata oma aega tühiste asjade peale. Sa tunned ennast ja oma võimeid ja tead, et oled võimeline suuri tegusid tegema. 

Sind teatakse, kui inimest, kellel on sageli kiire, nii töö juures, kui kodus. Sul on alati mingi projekt käsil ja sa ei võta kunagi aega puhkamiseks. Üldiselt suudad sa viia kõike planeeritu ellu. Sa oled metoodiline inimene. Sa ei tee oma tööd ükskõik kuidas. Vastupidi, sa teed kõike etappide kaupa, kuni oled oma eesmärgid täitnud. 

 

 

Sa oled see töökaaslane, kellega kõik tahavad koostööd teha ja seda sel lihtsal põhjusel, et sa oled tavaliselt see, kes teeb suurema osa tööst ära. See on ka üks sinu puudustest, sest sa võtad kõik enda peale. Sulle ei meeldi oma töökohustusi teistele edasi anda, sest sul on alati tunne, et ainult sina tead, kuidas õieti teha ja saada parimaid tulemusi. 

Sa oled üsna nõudlik nii iseenda, kui teiste vastu. Sa tahad, et tööd tehakse hästi ja korralikult. Selle tõttu on sul raske teistega aga koostööd teha. Seda enam, et sa kaldud survet avaldama nii teistele, kui iseendale. Ja see võib muutuda ühel hetkel kurnavaks. 

 

 

See on hea, et sa oled oma elu nii hästi ära organiseerinud. See on ka hea, et sa oled täpne ja hoolikas. Aga mõnikord peaksid sa oma vaimse tervise huvides võtma asju rahulikumalt. Koormates ennast oma tööga üle paned sa ohtu nii oma vaimse, kui füüsilise tervise. Ennast tööga tappes ei saa sa oma unistusi ellu viia. Mõnikord on vaja võtta teiste abikäsi vastu. Teistega koostööd tehes jõuad sa kaugemale. Ja tänu sellele võid sa leida ka aega puhkamiseks. See on kindel, et puhkust vajad sa praegusel hetkel üle kõige. 


PINGVIINI

Nende kohta, kes kõigepealt nägid pingviini pildil, ei saa öelda, et nad elaksid täielikus segaduses aga mõnikord võiksid nad oma elu paremini organiseerida. Ilmselt oled sa energiline ja tahad asju teha nii hästi, kui võimalik. Mõnikord aga tuleb sul suur laiskus peale ja sa tahaksid kõik sinnapaika jätta. Selle tõttu võivad sul tekkida aga probleemid töökaaslastega. Sest just töö juures peaksid sa oma asju paremini organiseerima. Sa ei investeeri oma töösse nii palju nagu sa peaksid ja see ei tule sulle kasuks. Ja selle tõttu peaksid sa ennast natuke muutma. See ei ole iseenesest halb, et sa endale aeg-ajalt puhkust lubad aga katsu enne oma töö ära lõpetada. 

 

 

Kui sa tahaksid töötada suures ettevõttes või alustada ise ettevõtlusega, siis pead sa õppima oma elu paremini organiseerima. See tähendab seda, et sa pead õppima oma aega paremini kulutama. Selleks, et lõpetada mõni tegevus, pane näiteks meeldetuletus telefoni. Nii oskad sa paremini kulutada ka oma energiat ja ei raiska oma aega nii palju tühiste tegevuste peale, mis sulle mitte midagi ei anna. 

See ei tähenda, et sa ei tohiks enam üldse puhata. Organiseerides oma elu paremini, on su elus vähem stressi. Ja tänu sellele on sul ka rohkem aeg selleks, et tõeliselt puhata ja tunda ennast hästi. Sul tuleb lihtsalt leida kuldne kesktee. Kui sa oled leidnud tasakaalu oma elus, hakkad sa nägema positiivseid muutuseid nii oma suhetes teistega, kui ka tööalases elus.

Kommentaare ei ole