{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : kas sa tead, millal astroloogid soovitavad sul sellel aastal reisima minna?

foto : unsplash / Link Hoang     Astroloogia ja on lai vald...

foto : unsplash / Link Hoang

 

 

Astroloogia ja on lai valdkond, mis käsitleb igasuguseid teemasid. Astroloog Daniela (The cosmic latte) koostas nimekirja sellest, kuhu sa võiksid sellel aastal reisida vastavalt sinu tähemärgile. Planeedid teavad kõike. Seda, millal sa reisima peaksid ja isegi millise sihtkoha sa peaksid valima selleks, et puhkus õnnestuks. Seega võta ruttu märkmik välja ja hakka puhkuseplaane tegema. 


JÄÄR

Jääral tuleb sageli tuju viimasel hetkel kuhugi minna. Kuni maikuuni on Jupiter Jäära märgis ja võib tekitada suurema soovi uute paikade avastamise järgi. Märts-aprill-mai on väga head selleks, et reisida välismaale. Päike siseneb Jäära märki 21. märtsil, sellel perioodil võib Jäär tunda suuremat soovi minna üksi reisima. Jääral pole uute kogemuste vastu midagi, selle tõttu võib ta minna looduse rüppe metsamajakesse, et teha läbi väikesed ellujäämise kursused ning saada ise omapead hakkama. 

Amburite hooaeg, mis algab 22. novemberil, peaks samuti tekitama Jääras soovi reisimise järele. Võib juhtuda, et sellel perioodil läheb ta maailma avastama, valides selleks mõne kaugema sihtkoha. Tõenäoliselt valib ta mõne soojama kliimaga maa, kus ta saab ennast Päikese energiast täis laadida. 


SÕNN

Sõnn ei ole oma hingelt suur seikleja. Sellel on ka oma põhjus, talle meeldib tema harjumuspärane elu. Oma kodust on tal raske eemal olla. Talle meeldib tema väike mugavus. Aga selle vastu pole tal midagi, et mõnel nädalavahetusel võtta paar päeva ja minna kuhugi. Mõnda heasse hotelli, mis meenutab talle tema enda kodu. Koos muuseumi ning kohvikute külastustega. Peaasi, et tema puhkus oleks ilus, praktiline ja mugav. 

Jupiter siseneb Sõnni märki maikuu keskel, tekitades Sõnnis soovi minna kevadet nautima. Ka talv on reisimiseks ideaalne. Kui Päike siseneb Kaljukitse märki, võib Sõnn tunda suuremat igatsust mägede järgi. 


KAKSIKUD

2022. aasta lõpp ei olnud kõige parem Kaksikute jaoks. Marsi retrograad oli ausalt öeldes kurnav ja väsitav. Õnneks saab ta uue aasta alguses oma energia tagasi, sellega koos tekib soov vahelduse ja uudsuse järgi. Päike ja Veenus Veevalajas tekitavad soovi reisimise järele, mis ei kao isegi siis, kui Päike jõuab Kaksikutesse 21. mail. Kaksiku hing igatseb millegi tundmatu ja eksootilise järele. 

Võib juhtuda, et ta valib oma sihtkohaks riigi, mis asub teisel pool maakera ja läheb sinna, kuhu tuul teda viib. 

 

 


VÄHK

Sellel aastal võib Vähk lõpuks ometi hinge tagasi tõmmata, sest Pluuto ei ole enam opositsioonis. Kõik mured ja pinged peaksid kaduma vähehaaval. Enne seda, kui Vähkide hooaeg algab 21. juunil, võib ta tunda soovi minna mõnel nädalavahetusel kuskile, et oma patareid täis laadida. 

Kuna Vähk on sodiaagi kõige romantilisem tähemärk, võib ta kevadel teha ilusa üllatuse endale ja oma kaaslasele. Nädalavahetus kahekesi looduses mõne veekogu ääres. Vähk on küll veemärk aga ta on tihedalt seotud Maaga. Talle meeldivad mäed, põllud, rannad, veekogud ja metsad. Looduses leiaks ta tagasi hingerahu.


LÕVI

Lõvile meeldib üle kõige suvi. Suvel on ta kõige paremas vormis. Igal aastal on sama lugu, Lõvi teeb suuri puhkuseplaane, et nautida päikesepaistelisi rannailmu. Ta läheb oma patareisid täis laadima sellistesse kohtadesse, kus ta saab halli ja sombuse ilma üldse unustada. Nii ka sellel aastal. Sellel aastal aga kõige parem hetk reisimiseks on Lõvi enda hooajal ehk siis 22. juuli ja 23. augusti vahel. 

Lõvi valib puhkepaigaks küll ilusa loodusega koha, kus peab olema aga üks hea hotell. Oma kroonist ja stiilist ei loobu ta kunagi. Uue aasta kolm esimest kuud toovad Lõvile samuti head reisiõnne, sest Jupiter on siis tema sõbra Jäära märgis. 


NEITSI

Neitsi on nii töökas, et tal pole aega selleks, et isegi nädalavahetusel kusagile minna. Esiteks tähendab see seda, et ta peab kõike planeerima ja organiseerima hakkama, isegi lühikeseks ajaks. Exceli tabelisse kõik tulud ja kulud kirja panema. Nimekirja koostama sellest, mida ta kaasa peab võtma. Ning panema esmaabikoti valmis. Kohvri pakkimine ja reisi organiseerimine on tema jaoks tõeline seiklus. Ometi peab ka tema aeg-ajalt puhkama. 

Võib-olla Kaksikute hooajal (21. mai - 21. juuni) tärkab temas soov puhkama minna. Nii Kaksikutel, kui Neitsil on sama planeet, mis neid valitseb : Merkuur. Selle tõttu võib Neitsi valida sellise puhkusereisi, mis aitaks tal silmaringi avardada, mis oleks samaaegselt kultuurireis ning vaigistaks ta teadmistejanu. Teine moment, kui tal võib tekkida soov reisimise järele on mai keskpaik, kui Jupiter liigub edasi Sõnni märki. Jupiter saadab siis Neitsile head energiat, mille tõttu võib Neitsi tunda ootamatut soovi avastada uusi paiku maailmas. 

 

 


KAALUD

Kaalud võite te panna, kuhu te aga tahate, pistke ta lennukisse ja saatke kuhugi kaugele - tema kohaneb kõigega hästi ja saab igal pool hakkama. Ta ei eksi kunagi ära, õpib kohalikus keeles paar sõna rääkima, leiab kõige parema söögikoha üles. Ta on väga hea suhtleja ja tahab kõike teada saada, ta leiab endale sõpru igal pool, kes teda igast probleemist välja aitavad. Ãœle kõige meeldib talle organiseerida puhkusereise lähedastega koos. 22. juuli - 23. august, kui käimas on Lõvide hooaeg, on tema puhkuseks kõige parem aeg. 


SKORPION

Skorpion peaks minema puhkama enne, kui 5. mai kuuvarjutus toob nende ellu muutusi. Enne seda aga tuleb puhata ja enda eest hoolitseda. Miks mitte minna nädalavahetusel kuhugi matkama mägedesse. Skorpion peab olema kontaktis loodusega, et laadida oma patareid täis ja leida rahu. 

See ei tähenda sugugi nagu ei läheks ta pärast üldse enam puhkama. Ka Vähkide hooaeg (21. juuni - 21. juuli) on hea aeg reisimiseks. Tähtis on, et ta läheks reisima ainult selliste inimestega, kellega tal on hingeline kontakt. 


AMBUR

Amburile ekskursioonijuhti reisile kaasa pole vaja. Reisisoovitusi ta ka ei vaja. Tema kõige suurem unistus on teha tiir maailmale peale, avastada uusi kultuure ning laiendada silmaringi. Ta on samas üsna vastuoluline ja leiab, et ideaalset aega reisimiseks pole olemas. Ta elabki kohver alati valmis, tahab kogu aeg kusagile minna ja otsib ainult häid võimalusi, et saaks aga igal nädalal kuhugi minna. 

Sellel aastal võib üks reis teistest erineda, mis leiab aset Kaalude hooajal ehk siis 23. septembrist kuni 22. oktoobrini või siis Amburi enda hooajal (22. november - 21. detsember). Sellel ajal tehtud reisid peaksid jätma unustamatu mulje ja olema erakordsed. 

 

 


KALJUKITS

Kaljukitsel pole puhkusereisi organiseerimise vastu mitte midagi. Aga ta on nagu Neitsi, ta otsib kogu aeg paremaid ja soodsamaid võimalusi ning teeb kõik, et hoiduda halbadest üllatustest. Kui ta peaks planeerima selleks aastaks mõne tähtsama reisi, siis parem, kui see reis leiaks aset peale 10ndat oktoobrit, kui Pluuto retrograad on läbi saanud. Pluuto retrograad (1. mai - 10. oktoober) võib kõik Kaljukitse plaanid segi lüüa. Parem on olla selleks valmis. 

Mida aga seni teha? Organiseerida midagi mõneks nädalavahetuseks, mis aitaks tal hinge tagasi tõmmata. 


VEEVALAJA

Oma puhkuseplaane tehes, otsib Veevalaja selliseid kohti, kuhu mitte keegi teine ei lähe. Sa ei kohta teda kunagi seal, kus kõik rahvamassid koos on ekskursioonijuhtidega koos. Veevalaja tahab teha oma isiklikke plaane ja olla sõltumatu. Ta otsib alati selliseid ebatavalisi sihtkohti. Reisimiseks sobivad talle sellel aastal Kaalude või Veevalajate hooajad. 


KALAD

Kui keegi kutsub teda Alaskale, siis on ta kohe nõus järgnema. Kui Kalade kallim kutsub ta Vahemere äärde, siis läheb ta kohe. Tegelikkuses otsib ta aga selliseid puhkusekohti, mis toidavad tema luuletaja hinge. Ideaalne koht oleks selline, mis paneks ta unistama. Kalade hooaeg ( 18. veebruar - 20. märts) on reisiplaanide tegemiseks väga hea. Sama kehtib ka Skorpionite hooaja kohta ( 23. oktoober - 22. november). Ka siis võib Kaladel tekkida suur soov reisimise järele. 


Kommentaare ei ole