{ads}

HIDE

Viimased

latest

Skorpionite aeg algab 23. oktoobril, olge selleks valmis

Foto : unsplash / Haly Lawrence   Ilmad lähevad aina jahedam...

Foto : unsplash / Haly Lawrence

 

Ilmad lähevad aina jahedamaks. Ning Skorpionite aeg on kätte jõudmas. Skorpion on salapärane, sõltumatu ja pika vihaga, kahtlemata toob ta kaasa palju muutusi meie igapäevasesse ellu. 

Kui sa oled sündinud 23. oktoobri ja 22. novembri vahel, siis oled sa Skorpion. Skorpioneid saadab halb kuulsus, neile heidetakse ette ükskõiksust teiste suhtes, liigset egoismi ja paindumatut iseloomu aga tegelikult on Skorpionitel nii palju häid omadusi, mida nad lihtsalt ei demonstreeri. Skorpion on sodiaagi kaheksas märk ja ilma ainsagi kahtluseta kõige võimsam. Skorpionit seostatakse sensuaalsuse, salapära ning müsteeria ja otsusekindlusega.

 

Kaalude aeg, mis on kohe läbi saamas, aitas meil võtta vastu häid otsuseid ning elada natuke rahulikumas rütmis. Nüüd aga on kätte jõudmas kärsitu ning püsimatu Skorpioni aeg, kelle ülevoolav energia ei jäta kedagi puudutamata. Tõenäoliselt tuleb terve see kuu väga kaootiline. 

Selle aasta Skorpioni aeg tuleb veelgi võimsam, kui tavaliselt tänu erinevate planeetide seisule, mis tõotavad kaasa tuua palju ootamatusi. Õhus valitsev energia võib välja tuua palju negatiivseid emotsioone, mida me olime kaua tagasi hoidnud. 

Skorpionit sümboliseerib skorpion, kes näitab selle tähemärgi võimsust. Skorpionid ei näita seda küll välja aga nad on palju tundlikumad tegelikult, kui seda võiks arvata ja reageerivad ruttu üksnes selleks, et end kaitsta. Skorpionit valitsev planeet on Pluuto, tegemist on hämara ja salapärase planeediga, mis aitab meil mõista, miks Skorpioneid nii väga tõmbab elu müstilisem pool. 

 

 

Skorpionid tahavad oma plaane ellu viia ja kontrollivad tihti liiga palju oma emotsioone. Nad nõuavad vankumatut truudust teistelt, ta ei andesta reetmist kunagi. Kui ta tunneb, et on ohus, siis ta salvab kohe. Praegune periood on hea selle jaoks, et mõtelda rohkem iseendale, kui teistele. 

Skorpioni energiaga võib olla raske toime tulla, kuna see on lihtsalt nii tugev ja võimas. Sageli on see energia allumatu ja tekitab ebamugavust, sest me ei suuda toime tulla oma hinges toimuvaga sellel perioodil. 

Skorpioni aeg võib kaasa tuua tunnete möllu, liigset emotsionaalsust, segadust, kaost, masendust, konflikte teistega. 

Varu kannatlikkust, ole iseenda ja teiste vastu parem, jää alati rahulikuks ja kõik läheb hästi..

Kommentaare ei ole