{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : novembrikuu kõige õnnelikumad tähemärgid

  Foto : unsplash / Warren Wong Novembrikuu on kohe kätte jõ...

 

Foto : unsplash / Warren Wong

Novembrikuu on kohe kätte jõudmas. Peale rahulikku oktoobrit, mis möödus Kaalude energia all, on Skorpionite aeg kätte jõudnud. Kui mõnede jaoks tõotab november tulla üsna keeruline, siis paljude jaoks toob see kuu palju häid hetki kaasa. 

 

Kaljukits

Kaljukits on novembrikuu kõige õnnelikum tähemärk. Ja hea õnn saadab teda igas valdkonnas. Planeetide seis on nii hea, et ta võib rahuliku südamega lõpetada igasuguse muretsemise ning oodata, kuni õnn tema õuele tuleb. Marss on terve novembri Skorpioni märgis ja saadab Kaljukitsele palju energiat. Kasuta seda oma suurte plaanide tegemiseks, uute ettevõtmistega alustamiseks, praegu on selleks kõige õigem aeg. Ka Merkuur jõuab 6. novembril Skorpioni märki ja see muudab Kaljukitse suhteid palju paremaks. Nii tööalaseid, kui eraviisilisi. Sa võid kuulda saada palju häid asju, su suhted võivad areneda teisele tasandile, muutuda paremaks ja lähedasemaks. Ka Kuu seis toob sulle head õnne. Kuidas ka ei ole, novembrikuu peaks su ellu väga palju õnne tooma.

 

 

Kalad

Kalad tunnevad end palju paremini novembris. Kui oktoobris tundsid sa väsimust ja energia puudust, siis nüüd muutub kõik. Päike Skorpionis annab sulle rohkem energiat, kui sa vajad. Alates 6. novembrist jõuab Veenus Kaljukitse ja toetab kõiki su ettevõtmisi rahaliselt. Novembris saad sa tõenäoliselt suuremat sorti rahasüsti, mis tuleb täpselt õigel ajal. Merkuur Skorpionis aitab sul aga silma paista oma oskuste ja teadmiste poolest ja see võib sulle ametialaselt suurt kasu tuua. Raha pärast sa novembris muretsema ei pea, tööalaselt saad sa väga häid uudiseid kuulda, tõenäoliselt pakutakse sulle ametikõrgendust. 18. novembri paiku kuuled sa ühte väga head uudist, mis sulle suurt kasu tõotab tuua, tänu inimestele, kes sind kõrgelt hindavad.

 


Ambur

Amburit valitsev planeet Jupiter liitub Saturniga ning see paneb sind nägema tulevikku palju paremas valguses. Sa ei karda enam oma unistusi ellu viia, su ees avanevad ootamatud võimalused. Sa sihid kõrgemale ja sind saadab terve novembrikuu jooksul hea õnn. Sa kohtud novembris õigete inimestega õigel hetkel. Ära kuula neid, kes katsuvad sind tagasi hoida, sa oled õigel teel. Kui sa kuulad oma sisemist häält, võid sa sellel kuul oma elujärge märkimisväärselt parandada. Ka su suhted muutuvad paremaks. Elu on ilus. Võtmesõnaks võib olla 'abielu'. Tõenäoliselt on su elus sellel kuul piisavalt armastust ja ühiseid plaane. Ära unusta ainult pöörata tähelepanu ka sellele, mis su ümber toimub, mida inimesed räägivad, sest nii oled sa igaks elujuhtumiks valmis ja tead, mida teha. 12. novembri paiku oleks hea, kui sa ei korda minevikus tehtud vigu. 


Kommentaare ei ole