{ads}

HIDE

Viimased

latest

8 märki, mis tõestavad, et mees petab

  Foto : unsplash / Agellesspix Millised märgid näitavad, et...

 

Foto : unsplash / Agellesspix

Millised märgid näitavad, et su mees sind petab või on sulle truudusetu? 

Huulepulgajälg särgikrael; telefon, mida nii kiivalt varjatakse; suur soov enese eest korraga rohkem hoolitseda.... Märke, mis viitavad truudusetusele, on palju. Ainult, et tuleb tähelepanelik olla. Oma raamatus "Su mees ei taha (kindlasti mitte) et sa seda raamatut loed" aitab psühhoterapeut ja perenõustaja Gary Neuman panna meil end mehe asemele. Ta aitab välja selgitada, millised märgid peaksid meid valvsaks tegema. 

 

1 - Mees viibib liiga palju aega kodust eemal

Paljud mehed väidavad, et kodust palju eemal viibimine on truudusetuse eelmäng või kinnitus abieluvälisele suhtele. See, mida Gary Neuman rõhutab, on see, et enne, kui mees hakkab oma naist petma, hakkab ta kodust eemalduma. Kui sa märkad, et su mees on sageli ära, siis ava silmad ja katsu selgeks teha, mis toimub. Räägi temaga : uuri järgi, mis lahti on ja miks ta peab nii tihti ära olema.

Gary Neuman kirjutab: "Paul rääkis mulle, et ta kohtus oma armukesega igal õhtul enne koju tulekut. Kuna see naine elas paarsada meetrit tema kodust eemal, oli see väga lihtne. Nädalavahetusel käis ta tema juurest läbi, kui oli treeningult koju tulemas. Ta pakkus ka välja, et käib poes ja kasutas alati juhust, et selle naise juurest läbi põigata. Pauli naine ei aimanud midagi ja oli teadmatuses oma mehe truudusetusest."

 

 

Paul : "Mul oli tunne nagu oleksin ma varas. Mu naist ei huvitanud see, kus ma olin, sest meie mõlema päevakava oli üsna tihe. Jalgpall naisele ei meeldinud ja ta oli üsna rahul, kui ma ise poes käisin. ". Paul ei olnud õnnelik ja kahetses, et ta naine midagi ei märganud. Seega leiutas ta teisi vabandusi, mis võimaldasid tal kodust eemal olla. "Lõpuks muutus see kõik naeruväärseks. Nagu oleksin ma tahtnud, et ta mu teolt tabab. Ma ütlesin naisele, et lähen golfi mängima aga ei võtnud oma varustust kaasa. Aga ei midagi - ta ei märganud mitte midagi."


2 - Teil ei ole enam vahekordi või kui siis, harva

34% meestest tunnistavad libiido langust, mis käib kaasas koos peatse truudusetusega. Kui mees juba oma naist petab, siis tõuseb see number 43%! Huvitav on ära märkida, et seda  langust saab juba täheldada enne petmise algust. See iseenesest võiks olla juba hoiatussignaal, mis ennetab lähenevast ohust. 57% truudusetutest meestest aga on edasi oma naisega vahekorras, isegi, kui see leiab aset ainult kord või paar kuus. 


3 - Ta väldib sind

Mehe poolsed tähelepanuavaldused on väga olulised, isegi, kui tegemist on pealtnäha tähtsusetute asjadega. Kui mees ei vasta su kõnedele või sõnumitele, kui ta veedab sinuga aina vähem aega, siis küsi temalt selle põhjust. Ja saada talle selline sõnum: "Ma armastan sind, kuidas su päev möödus? "

 

 


4 - Ta kritiseerib sind rohkem, kui varem

28% meestest, kes valmistuvad oma naist petma, väidavad, et nad on muutunud oma naise suhtes palju kriitilisemateks. See protsent langeb 19%, kui petmine on juba aset leidnud.

"Stella ei mõistnud, mis tema mehega lahti on. Mehele oli alati meeldinud Stella valmistatud toidud. Stella ema oli itaallanna ja mehele meeldis Itaalia köök. Ja siis ühel päeval teatas mees, et tal on kõrini, et nad söövad iga päev samu asju ja et ta tahab vaheldust. Stella valmistas uusi roogi ja tundus, et mees on rahul. Siis aga hakkas mees naisele ette heitma, et too liiga palju raha kulutab. Ehkki Stella oli see, kes koostas eelarvet. Mitte kunagi varem polnud mees midagi selle kohta öelnud ja nüüd korraga otsis ta ainult vigu, et etteheiteid teha. Ta kritiseeris seda, kuidas naine rahaga ümber käib ja see tekitas suure tüli".


5 - Ta otsib vaidlusteemasid

20% truudusetutest meestest on tunnistanud, et nad tülitsevad oma naisega palju rohkem, kui varem. Sagedased tülid ja terav kriitika on märgid, mis ei peta. Kui see peaks teie suhtes nii olema, on suur tõenäosus, et su kaaslane käib mujal.


Ja samuti

  • olulised muutused päevakavas
  • suur soov enese eest korraga hoolitseda
  • telefoni kahtlane kasutamine
  • huulepulgavärv, juuksekarvad riietel jne
  • "kingituste" tekkimine emalt, töökaaslastelt jne
  • uus nimi, mis käib vestlusest tihti läbi
  • sisemine hääl, mis sulle kõrva sosistab, et... Kuula oma südant!

Kommentaare ei ole