{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : neljapäev, 16. september 2021

Foto : unsplash / Sixteen Miles Out    Jäära horoskoop ...

Foto : unsplash / Sixteen Miles Out

 

 Jäära horoskoop

Armuelus on mõttetu ja isegi ohtlik hakata rivaalitsema oma kaaslasega. Töö juures pead sa taluma stressi, sest sa ei ole piisavalt ette valmistanud ennast. Tervise seisukohalt ei ole midagi märkimisväärset täna juhtumas. Tee kõik, et hoida oma head vormi. Ära unusta oma piire, katsu olla optimistlikum ja viibi palju värskes õhus. Mis puutub rahaasjadesse, siis viimasel ajal ei ole sa just palju raha kokku hoidnud. 

Väike nõuanne: ole julgem ja optimistlikum.


Sõnni horoskoop

Mis puutub armastusse, siis on su elus olnud paremaid päevi: sa oled saanud haiget ja ei taha hetkel armastusest midagi kuulda. Töö juures tunned sa igavust. Katsu oma tööasju paremini organiseerida, see tuleb sulle tulevikus kasuks. Tervise seisukohalt peaks kõik hästi minema, sa oled heas füüsilises vormis ja energiat täis. Mis puutub rahasse, siis võivad ootamatud väljaminekud tekitada augu sinu eelarvesse. 

Väike nõuanne: raha eest õnne osta ei saa.


Kaksikute horoskoop

Armastuse koha pealt on sul raske leppida, et teisel inimesel võib olla ka muid prioriteete peale sinu. Töö juures ei tohiks midagi märkimisväärset juhtuda, pelgalt rutiin ja harjumuspärased kohustused. Tervise seisukohalt katsu leida aega selleks, et minna jalutama loodusesse või käi ujumas. Tee midagi, mis parandaks vereringet ning sinu tuju. Rahalise külje pealt võib tekkida väikeseid probleeme seoses materiaalsete asjadega. 

Väike nõuanne: hinda rohkem teiste heatahtlikkust.


Vähi horoskoop

Armastuses unista suurelt. Täna võib kõike juhtuda. Tööasjades läheb kõik hästi, töö juures valitseb hea õhkkond ning sa täidad oma töökohustusi eeskujulikult. Tervis ei tohiks sulle täna probleeme tekitada. Rahalise külje pealt on sul raske kasu lõigata ühest investeeringust. Ära muretse sellepärast liiga palju, kõik laheneb.

Väike nõuanne: vaata üle, millised on sinu tugevamad küljed. Ainult sinust endast sõltub see, kas sa saad oma eesmärke ellu viia või mitte.

 

 


Lõvi horoskoop

Armastuse koha pealt eemaldu kõikidest pingelistest hetkedest ja ära süüdista ainult teist. Töö juures peaks täna tulema üsna rahulik päev. Sa oled hetkel üsna ükskõiksel lainel. Sa teed oma tööd rahulikult aga ilma pühendumuseta. Kuidas oma tervist hoida? Ära unusta, et jooksmine toob palju kasu nii kehale, kui vaimule. Rahalise külje pealt oled sa viimasel ajal liiga palju kulutanud. Võib-olla peaksid sa oma rahaasjad ümber organiseerima, enne kui õnnetus juhtub.

Väike nõuanne: ära laste teiste kadedusel oma päeva rikkuda.


Neitsi horoskoop

Mis puutub armuellu, siis parem, kui sa ei võta liiga kiireid otsuseid vastu mõne tüli käigus. Töö juures on sul täna palju häid ideid välja pakkuda. Tervise seisukohalt ei ole midagi märkimisväärset juhtumas. Heida varakult õhtul magama, kui sa tahad korralikult välja puhata. Rahalise külje pealt võib mõni ootamatu väljaminek tekkida, millega sa polnud arvestanud. 

Väike nõuanne: sa oled kompetentne oma valdkonnas, jätka samas vaimus, sest ja raja endale teed parema tuleviku suunas.


Kaalude horoskoop

Armastuses katsu paremini oma käitumist kontrollida. Töö juures võitle oma ideede eest, aeg on kätte jõudnud selleks, et oma arvamuse välja öelda. Tervise seisukohalt peaksid sa praegu olema heas vormis ja energiat täis. Rahalise koha pealt peaksid sa olema ettevaatlikum. Ära laena raha välja ega võta ise laenu, sest sa võid kerge vaevaga kõik kaotada. Ära panusta tundmatutele väärtustele, mis võivad kaasa tuua halbu üllatusi.

Väike nõuanne: tunne oma piire paremini ja ära pinguta üle.


Skorpioni horoskoop

Armastuse koha pealt on su mõtted praegusel perioodil seotud rohkem sinu tööga, kui eraeluga. Töö juures pole aga midagi märkimisväärset juhtumas, kõik läheb rahulikult, isegi liiga rahulikult täna. Tervise seisukohalt läheb kõik täna hästi. Sul ei ole vaja midagi tõsist karta. Võib-olla oled sa ainult tavalisest närvilisem. Selleks, et end paremini tunda, tegele spordiga. Rahalise külje pealt ole ettevaatlik, sest sul võib hetkel olla suur kiusatus kulutada oma raha ostudele, mida sul tegelikult vaja ei lähe.

Väike nõuanne: ära anna alla! 

 

 


Amburi horoskoop

Täna võib armuelu sulle kaasa tuua takistusi ning probleeme, mis võib lõppeda suure tüliga. Tööasjades pead sa täna näitama välja suuremat kohusetundlikkust. Tervise seisukoha pealt aitab su enesetunnet ja tervist parandada õige toitumine, selleks, et saada energiat juurde, söö rohkem vitamiine ja mineraalaineid sisaldavaid toiduaineid. Rahalise külje pealt oled sa üsna optimistlikult häälestatud hetkel. 

Väike nõuanne: ära tee midagi, mis võiks esile kutsuda kriitikat.


Kaljukitse horoskoop

Armastuse koha pealt ära sulgu iseendasse. Tööasjades oled sa viimasel ajal üle elanud keerulisi aegu, lisaks sellele võib sul tekkida tunne, et su töö ei paku sulle piisavalt väljakutseid. Katsu leida uusi eesmärke ning võimalusi arenemiseks. Tervise koha pealt kasuta oma energiat ära selleks, et tegeleda spordiga vabal ajal. Rahalise koha pealt ära mõtle kogu aeg uutele ostudele ja kulutustele, mida see kaasa toob, vaid katsu panna raha rohkem kõrvale. 

Väike nõuanne: leia aega lihtsalt elamiseks.


Veevalaja horoskoop

Sinu viimane suhe on sind täielikult ära kurnanud. Leia aega puhkamiseks, keskendu oma prioriteetidele ja asjad laabuvad iseenesest. Töö juures, võttes arvesse praegust planeetide seisu, pead sa tõsiselt pingutama, et säilitada külma närvi. Mitte ükski planeet ei ohusta su tervist täna ja seda parem. Sa peaksid olema heas füüsilises vormis. Ettevaatlikum peaksid sa aga olema oma rahaasjadega ümber käies. Sa käid oma rahaga hetkel üsna kergekäeliselt ümber ja oled valmis kõike ostma, mis sulle rõõmu teeb. 

Väike nõuanne: iga investeering viib sind su eesmärkidele lähemale, ära kaota julgust.


Kalade horoskoop

Armastuse koha pealt katsu alati suhelda avatult ning siiralt oma partneriga, väldi erimeelsuste ja pingete teket teie vahel. Tööasjades ära võta korraga liiga palju asju käsile, vastasel juhul ei suuda sa neid lõpule viia ja unustad pooled. Tervis on sul täna väga hea. Sa saad jagu kõikidest raskustest ilma probleemideta. Rahaga käi aga ettevaatlikult ümber, sest ootamatuid hetki võib iga hetk tekkida ning see ei tee su eelarvele head.

Väike nõuanne: selleks, et mitte lasta halbade kavatsustega inimestel oma headust ära kasutada, ära räägi oma elust kõigile.

Kommentaare ei ole