{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop: 3 tähemärki, keda ootab ees tormiline sügis

Foto : unsplash / Tetiana SHYSHKINA   Äike on lähenemas. Val...

Foto : unsplash / Tetiana SHYSHKINA

 

Äike on lähenemas. Valmistage end ette sügiseseks pööripäevaks, mis leiab aset kolmapäeval, 22. septembril. Kogu sügise vältel toovad planeedid meile kaasa uusi väljakutseid. Taevas ise paneb meie kannatlikkuse proovile ja katsub läbi meie võimed. Õnneks juhtub see kõik aga headel põhjustel, mis aitab meil liikuda paremini oma eluga edasi. 

Räägime kõigepealt olulistest kuupäevadest. Kõigepealt leiab aset noorkuu Kaalude märgis 6. oktoobril 2021 ja sellega koos algab uus ajajärk meie elus. See ajajärk avab uusi uksi ning võimaldab meil muuta oma vaatenurka ning mõtlemist mõne tööga seotud probleemiga. 

 

 

Seejärel tõuseb täiskuu Jäära märgis 20. oktoobril, mis toob kaasa väga võimsat energiat ja aitab meil viia ellu üks suur unistus, mille kallal me kaua oleme vaeva näinud. Sügis on ka alguste aastaaeg, ehkki päevad muutuvad lühemaks. 

Me ei saa kõik võrdselt seda energiat. Need, kes sellel sügisel võivad mõtelda tõsiselt oma elu üle, kes saavad kõige rohkem väljakutseid ja keda võivad inimesed nende minevikust tulla kummitama, on Veevalajad, Kaksikud ja Neitsid. 


Veevalaja

See sügis võib tulla sinu jaoks keeruline. Sa võid tunda, et sündmused väljuvad sinu kontrolli alt. Katsu keskenduda rohkem iseendale ja tulevikuga seotud eesmärkidele. Ära võta liiga isiklikult seda, mida teised sinu kohta ütlevad. Ära võta liiga tõsiselt seda, mida sina ise endast arvad. Mõtle parem sellele, mida sa tegelikult oma elus tahad ja vabasta end asjadest (ja inimestest), kes ei sobi kokku sinu tuleviku väljavaadetega. Vaata järele, mis see on, mis ei sobi kokku enam su eluga. Sul on õigus meelt muuta. Planeedid soovitavad sul kuulata oma sisemist häält.

 

 


Kaksikud

Lähedased suhted (romantilist või platoonilist laadi) võivad sulle sellel sügisel peavalu tekitada. Sa pead varuma palju rohkem kannatlikkust, kui kunagi varem. Aga ära ole sellest hoolimata liiga karm iseenda vastu. Ära unusta, et sinu originaalne loomus on üks sinu kõige suurematest jõududest ja et inimesed imetlevad sind nii palju sellepärast. Luba endal võtta asju natuke vabamalt ja ära mõtle üle ka pingelisel ajal. Aja möödudes, kui päevad lähevad aina lühemaks, võid sa tunda suuremat soovi üksi olemise järele. Kõik vastused ei tule kohe, ära kiirusta asju tagant.


Neitsi

Sellel sügisel saavad alguse väga paljud armastuslood. Sa võid mõtelda rohkem suhetele, mis on valmistanud sulle pettumust või mis pole lihtsalt toiminud. Sa võid isegi kohtuda mõne eksiga sellel sügisel. Nagu katsuks universum sinu jõudu ja vastupidavust. Ja paneks proovile su tahtejõu. Ära kaalu isegi seda suhet uuesti alustada, sest tõenäoliselt õppisid sa oma vigadest. Võib-olla tunned sa sellel sügisel suuremat üksindust aga õnneks täiskuu Jääras tekitab sinus soovi taas välja minna mugavusstsoonist.

Kommentaare ei ole