{ads}

HIDE

Viimased

latest

Uus TikTokis leviv nipp kõigile, kes igatsevad reisimise järele

Foto : unsplash / Cosmic Timetraveler      Kui sa oled märga...

Foto : unsplash / Cosmic Timetraveler

 

 

 Kui sa oled märganud Instagrami ja TikToki uudistevoolus sellist hashtagi :#fakewindowchallenge ja ei tea, mida see endast kujutab, siis me selgitame teile seda lähemalt. 

 

#fakewindowchallenge : Mis see on? 

Tegemist ei ole mingi ohtliku mänguga. Fake Window Challenge on lihtsalt lõbus moodus, kuidas projektoriga tühja ja valge seina peale kuvada imeilus vaade. 

 

 

@honeybobabear

@nam__p Ty I won’t be opening my real window ever again #fakewindow #projector #fakewindowchallenge #tiktokmademebuyit

♬ original sound - HoneyBobaBear

 

 

 

 

#fakewindowchallenge : Miks ta nii menukas on? 

Esimene põhjus on ilmselt ülemaailmne pandeemia. Paljud inimesed igatsevad praegu reisimise järele ja tahavad muutusi oma ellu. Kahjuks aga praeguseid piiranguid arvesse võttes on raske reisida. Selle nipiga aga on võimalik tuua oma ellu natuke vaheldust. 

Teine põhjus seisneb selles, et seda on lihtne teha. Selleks, et osaleda, läheb sul vaja projektorit ja valida foto või video maastikust ning aknast, mis sulle meeldib. Pimedas on muidugi efekt suurem, romantilisele õhtule lisab ta kindlasti võlu. Et mõju oleks veelgi parem, lisa heli, milleks võib olla merekohin, vihmasabin jne. Ja mis sobib muidugi sinu maastikupildiga.

@nam__p

If you like this content, consider following me for more :) #fakewindow #fakewindowchallenge #rain #sea #water #rain #projector #asmr #forest #city

♬ talking to the moon x play date xxtristanxo - xxtristanxo

Kommentaare ei ole