{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop naistele: Miks sa ei tohiks temasse armuda?

  A lguses on kõik ilus ja kena. Sa lihtsalt ei näe teises inimeses vigu ja idealiseerid teda üle. Siis aga hakkad sa tähele panema,...

 

Alguses on kõik ilus ja kena. Sa lihtsalt ei näe teises inimeses vigu ja idealiseerid teda üle. Siis aga hakkad sa tähele panema, et midagi on nagu korrast ära. Ja ütled endale, et oleksid sa seda enne teadnud...

Vaata järele milliseid pisikesi vigu peidab iga tähemärk!

JÄÄR (21. märts - 19. aprill)

Kui sa otsid läikiva raudrüüga vaprat rüütlit, siis siin ta on! Jäär on täpselt see, mida sa vajad. Ta on sündinud võitma ja ta käitub vastavalt sellele, väljendades end kõva häälega, on otsekohene ja ei kõhkle sulle appi tulemast ka kõige ohtlikumas situatsioonis. Tema on see, kes on võimeline kell kaks öösel su akna all serenaadi laulma.

See kõik on kena ja tore niikaua, kuni sa märkad, et ta energial piire pole ja Jäära elus puhkepäevi lihtsalt olemas ei ole. Lisaks sellele tema liigne soov sind kaitsta hakkab sarnanema juba ahistamisele ning kokkuvõttes oled sa väsinud ärkamast keset ööd rokkmuusika peale.

SÕNN (20. aprill - 20. mai)

Sõnn on hea valik, kui sa tahad elada ilusat elu. Tema oma praktilise meelega juba elus hätta ei jää. Ta oskab investeerida ja raha teenida ning ei kõhkle oma varandust näitamast. Ära lase end sellest hiilgusest pimestada.

Sõnn on tõsine ja hea valik aga tal on omad kindlakskujunenud tõekspidamised, millest on teda võimatu lahti kangutada. Tema jaoks on naine tema omand ja ta ei mõista, et armastus laseb vabaks.

KAKSIKUD  (21. mai - 20. juuni)

Kaksikute tähtkujus sündinud mees on ilmselt kõige armsam mees, keda sa kohanud oled ja sulle meeldib teadmine, et sa tema tähelepanu oled võitnud. Teil on niipalju ühiseid huvisid ja ta teab alati seda, mida öelda, et sulle meeldida.

Kas ta ikka päriselt ka olemas on? On küll. Aga ta on täpselt sama palju olemas ka kümne teise naise jaoks, kes temasse armunud on. Kaksik paneb kõik end just tema poolt väljavalituna tundma.
 
 
 
 
 
 
 
 


VÄHK ( 21. juuni - 22. juuli)

Vähk on nii armas ja tagasihoidlik esimesel pilgul. Läheb tükk aega, enne kui ta suudab oma tundeid sulle avaldada. Aga kui ta kord sinusse armunud on, siis ei tohi sa enam tema tunnetes kahelda. Ja pead olema tema oma. Isegi, kui sa vajad vahest hingamisruumi.

Ta võib oma tunnetest rääkida kas kogu aeg või mitte kunagi. Sul võib mõnikord olla raske selleks , et teada saada, mida ta tegelikult mõtleb ja tahab.

LÕVI (23. juuli - 22. august)

Lõvi tähtkujus sündinud mees on ilmselt sodiaagi kõige väljapaistvama välimusega. Ta kannab oma välimuse eest hoolt ja on selline muhe ja tore, meeldib kõigile. Sul on tunne vahest nagu oleks tegemist mõne varjatud kuulsusega.

Ja selles probleem seisnebki. Lõvi ise peab end ka kuulsuseks. Kõik teised tema ümber on tema tiimikaaslased aga tema on see, kes on staar.

NEITSI (23. august - 22. september)

Kui sa oled see, kes alati teisi aidata tahab ja vähemalt katsub neil tuju heaks teha, siis Neitsi on ideaalne valik, sest Neitsi tundub alati olevat millegipärast mures. Aga äkki ta vajabki kedagi sinusugust, kes tooks ta ellu natuke valgust ja paneks teda nägema asjade positiivset külge.

Või võib-olla ei vaja ta seda, sest saa sellest aru, ta ei tahagi muutuda. Tema loomuses on on muretseda ja keskenduda probleemidele. Saab ühe probleemiga ühele poole ja kohe leiab teise.
 
 
 
 
 
 
 


KAALUD (23. september - 22. oktoober)

Kaalude kõrval on elu üks suur pidev pidu ja pole ka imestada, sest ta on nii hea ja tore kõikide vastu. Mis on parem, kui elada kellegagi, kes on nii positiivne ja meeldiv?

Aga tähtis on ka teada, et ta ei suuda otsuseid vastu võtta ja tahab alati jääda neutraalseks. Ta on nii hõivatud teiste õnne ülesehitamisega ja ei tea isegi enam, mida ta ise vajab ja tahab. Ta on hea kaaslane muidugi aga aeg-ajalt tekib sul soov, et ta vähemalt kordki käituks nagu täiskasvanu ja võtaks oma elu juhtimise üle.

SKORPION (23. oktoober - 21. november)
 
 Skorpionisse on raske mitte armuda. Neil on mingi salapärane aura ümber, mis teisi ligi tõmbab. Tundub nagu oleks ta mõne romantilise fantaasiaromaani peategelane.

Võib-olla suudad sina purustada tema emotsionaalse kilbi ja nautida kogu elu kirge ja romantikat. Aga tõenäoliselt väsid sa sellest mängust. Saladused ja ebakindlus ei vii kaugele ja pidevad draamad hakkavad lõpuks ära tüütama.

AMBUR (22. november- 21. detsember)

Kas leidub midagi, mille üle Ambur nalja ei viska? Ta on sodiaagimärkidest kõige optimistlikum ja leiab midagi positiivset igas situatsioonis. Kui miski talle lõbu ja nalja ei paku, läheb ta mujale seda otsima.

Amburi positiivsus ja otsekohesus on värskendavad aga ühel hetkel väsid sa pidevast püüdmisest tema huvi hoida ühe asja juures.
 
 
 
 
 
 


KALJUKITS ( 22. detsember - 19. jaanuar)

Kui sa oled väsinud sellistest pidevatest ringituulajatest nagu Ambur, siis Kaljukits on täpselt see, mida sa vajad. Ta on kindlalt kahe jalaga maa peal, tema peale võib loota ja kindel olla. Ta on karjääritõusu tegemas ja tal on hea kuulsus. Sinu vanematele ta meeldib. Ta on piisavalt tõsine ja oskab asju korralikult ära teha.

Ainult, et ta on liiga tõsine ja liiga palju oma tööga hõivatud, et ei oska aega maha võtta ja elu nautida. Kaljukitsel on kõrged ootused nii iseenda, kui teiste suhtes. Elu temaga on mugav muidugi aga mõnikord sooviksid sa, et Ambur tagasi tuleks ja viiks su ära.

VEEVALAJA ( 20. jaanuar - 18. veebruar)

Mis see on, mis sind tema poole tõmbab? See olek, nagu tahaks ta kogu maailma päästa? Tema hiilgav intelligentsus? Või see mässav tuluke ta silmis, mis paneb sind mõtlema nagu tuleks ta mõnelt teiselt planeedilt.

Veevalaja on mõistatus. Ekstsentriline geeniusest erak, kellele on raske vastu panna . Aga Veevalaja jaoks suhe ei ole kunagi ainult füüsiline, tema vajab vaimset sidet. Emotsionaalset ühendust. Kui sa pole temaga samal tasemel, siis ei hakka ta ka vaeva nägema, et sind aidata.

Teda pole nii kerge endale saada ja ta ei tee sellest probleemi. Miks ta peakski?

KALAD (19. veebruar - 20. märts)

Kui sa otsid emotsionaalset partnerit, siis vali Kalad. Tema ei karda oma tundeid sulle välja näidata ja ta tahab ka sinu tundeid tundma õppida.

Armastusest aga ära ei ela ja kui on vaja täiskasvanu olla ja päris elu elada, siis langevad kõik vastutused sinu õlgadele. Ja sa võtadki kõik kohustused enese peale. Aga sulle meeldib sellegipoolest su Kaladest kaaslane, kellel on suur süda ja veelgi suurem kujutlusvõime. Ainult, et kahjuks sellega arveid maksta ei saa.

Kommentaare ei ole