{ads}

HIDE

Viimased

latest

Metallpühvli aasta : mida ta meile kaasa toob?

  Foto : unsplash / Macau Photo Agency Hüvasti, Rotiaasta!  ...

 

Foto : unsplash / Macau Photo Agency

Hüvasti, Rotiaasta! 

See  nii kaootiline ja segane 2020. aasta lõppeb ametlikult Hiina kalendri järgi. Hiina uusaasta algab 12. veebruaril 2021 ning sellega koos algab Pühvli (või Härja) aasta, mis tõotab palju paremaid tuleviku väljavaateid, kui möödunud aasta.

Hiina sodiaagis on Pühvel tuntud oma tööka, pragmaatilise, hea, lojaalse ja kindla iseloomu poolest. Isegi, kui see uus aasta tõotab tulla eelnevast parem, ei luba ta meile ka ainult puhkust ja lõbu.

Pühvli aasta aitab meil oma elud uuesti rajada kindlatele alustele selleks, et ehitada üles paremat tulevikku. 

Kui üldse on olemas sellist loomamärki, kelle puhul kehtib see, et igaüks lõikab seda, mida ta on külvanud, siis selleks sobib kõige paremini just Pühvel. See aasta on väga sobiv selleks, et selgeks teha mida sa oma elus korda saata tahad, sest Pühvlile meeldivad pikemaajalised ja tõsised projektid.

Kui Rott tegutseb kiirelt, siis Pühvel kaalutleb kõigepealt. Seega on vaja muuta oma lähenemist asjadele. Õnneks on selle aasta element Metall, mis tähendab, et tänu selgetele ideedele tead sa, kuhu suunas minna ja mille poole püüelda. 

 

 

 

 

 

Ära unusta oma eesmärke ja tulevikuplaane sellel aastal

Paljud inimesed lükkasid oma projektide ja unistuste ellu viimise edasi seoses keerulise ajaga 2020. aastal. Isegi, kui me veel ei ole tagasi saanud oma endist elu, hakkavad asjad normaliseeruma sellel Pühvliaastal. Seega heida pilk taas oma soovidele, plaanidele ja unistustele ja hakka mõtlema, kuidas neid ellu viia. Pühvliaasta aitab sul edukalt kõik oma soovid täide viia. 

 

Liigu edasi väikeste sammude kaupa aga ära jää seisma

Pühvel on aeglane loom ja sulle võib tunduda, et midagi nagu ei liigukski edasi ja kõik seisaks. Aga sa pead leppima lihtsalt sellega, et see nii on, sa ei tohi kiirustada sellel aastal, kui tahad häid tulemusi. Kannatlikkus on selle aasta võtmesõnaks. Meie kõigi kannatlikkus pandi suurel määral eelmisel aastal proovile... Aga kui me teeme asju korralikult ja ilma liigselt kiirustamata, saame me oodatust suurema tasu. Kõik suuremad ja tähtsamad projektid nõuavad aega, et nendega tegeleda. Pühvel aitab sul ehitada üles paremat ja kindlamat tulevikku. 

 

Sellel aastal pead sa tõesti tööd tegema

Sest Pühvel ise on väga töökas. Lõppude lõpuks on see tema kohus, ta on ju künniloom. Töö on võib-olla viimane, millega me tahaksime hetkel oma pead vaevata (sest me kõik oleme peale seda rasket aastat teeninud ära ühe korraliku puhkuse, kas pole? )... aga ära muretse - sa pead lihtsalt keskenduma oma eesmärkidele ja soovidele ning ehitama üles oma tulevikku. Pühvel on väga töökas loom. Tema aastal võtab eesmärkide täide viimine rohkem aega, kui tavaliselt. Kiirteed edule ei ole võimalik sellel aastal kasutada, sa pead lihtsalt pingutama ja mitte julgust kaotama, kui kõik asjad aega võtavad, sest tasu sinu töö eest on võrdväärne sinu pingutustega. 

 

 

 

 

 

 

Ja mida Pühvel armastuse külje pealt kaasa toob? 

Kui sa oled leidnud endale kallima, siis võib sind sellel aastal ees oodata kihlumine või abiellumine. Pühvel ei soodusta romantikat ega kirge aga ta on konservatiivne ja vanamoeliste vaadetega. See on ideaalne aasta neile, kes plaanivad abielluda. Vallalised aga, kes otsivad armastust oma ellu, võivad kogeda raskusi, sest Pühvel on oma loomult tagasihoidlik ja passiivne. 

 

Millega Pühvli aastal sündinud arvestama peavad? 

Hiina astroloogia järgi neid, kes on sündinud selle looma aastal, mis parajasti käes on, nimetatakse Fan Tai Sun, mis tähendab "need, kes solvavad aasta Jumalat". Uskumuste järgi võib see kaasa tuua neile palju segadust töö juures ja eraelus. Legendi järgi on need inimesed vihastanud ühte Tai Sui jumalat, kes saadab neile terve aastatäie karistusi selle eest.

Kommentaare ei ole