{ads}

HIDE

Viimased

latest

8 asja, mis meestele naiste juures meeldib

1. Figuur ja puusad Pennsylvania ülikooli poolt hiljuti läbiviidud uuringu põhjal selgub, et 34% meestest meeldivad sal...

1. Figuur ja puusad

Pennsylvania ülikooli poolt hiljuti läbiviidud uuringu põhjal selgub, et 34% meestest meeldivad saledad naised, 48% eelistavad aga vastupidi, et naisel oleks mingidki kurvid ja vormid. Ja sama uuringu järgi selgub, et meestele meeldivad puusakad naised.

2. Harmooniline keha.

Mehi tõmbab instinktiivselt ja alateadvuslikult sümmeetriline ja harmooniline kehakuju. Ilusate vormidega naine, kellel on kõik olemas seal, kus vaja, tõmbab mehi palju rohkem, kui kiitsaka kehakujuga naine. Meeste jaoks seisneb kõik harmoonias ja sümmeetrias.

3. Pikad ja paksud juuksed

Kui meeste käest küsida, mida nad kõige rohkem naise juures hindavad, vastavad nad tihti, et tema juukseid. See pole enam ammu saladus, et meestele meeldivad pikkade juustega naised rohkem, kui lühikeste (aga mõned erandid on siiski olemas!). Pikad, säravad ja paksud juuksed on meeste arvates märguks, et naine enda eest hoolitseb.
 
 
 
 


4. Punase värvi kandmine

See mõjub täieliku pommina meeste ajus. Meeste jaoks punase värvi kandmine ja samuti punase huulevärvi kandmine tõmbab alateadvuslikult mehi ligi, kes on otsekui hüpnotiseeritud sellest värvist, mis sümboliseerib nende jaoks armastust ja kirge.

5. Parfüüm

Naise lõhn on üks hea näide, mis mehi ligi tõmbab. Isegi enne, kui ta on heitnud pilgu naisele, võib meest ligi tõmmata parfüüm, mida naine kannab. See alateadvuslik tõmme on instinktiivne.

6. Pilk

Kui sa usud, et meestele meeldimiseks on vaja ilusat ja sügavat dekolteed, siis sa eksid. paljud arvavad ka, et meestele hakkab esimesena silma naise riietus, ka see pole päris õige. Kõige tähtsam on naise pilk, see on üks esimestest, mis mehele kohe silma jääb kohtudes naisega.

7. Meeldiv ja õrn hääl

Meestele meeldib naise juures, kui naisel on ilus ja meeldiv hääletoon. Hääletoon on tõeline võrgutusvahend, hääl ise on aga hinge peegel. Sellepärast just tõmbavad mehi naised, kellel on helisev ja õrn hääl, mis peegeldab nende õrna ja sensuaalset loomust.

8. Lopsakad huuled

Äsjaste uuringute järgi selgus, et pooled meestest veedavad palju aega silmitsedes oma naise huuli. Mida lopsakamad on huuled, seda ihaldusväärsemad ja ilusamad nad meeste arust on. 

 

Kommentaare ei ole